Prijateljske utakmice

Arhivirane teme...

Re: Prijateljske utakmice

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2011, 22:32

moram priznat da sam bio iznenađen pizdarijama koje smo izvodili na terenu. Kad se puknulo po golu opća živčanoća- MORAŠ DODATI! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 srp 2011, 22:53

ne treba ovu tekmu uzimati zaozbiljno, ali ne treba je ni skroz zanemariti i otpisati kao loš dan
više je HSV-u falilo igrača nego nama
a HSV je igrao upravo onako kako se igralo protiv Bayerna do sad a sigurno će se i u idućoj sezoni igrati ovako...
e to mene češka najviše, bunkerica...
drugi gol primismo iz kontre, koja je jedan od dva načina kako Bayernu zabiti gol (drugi je iz prekida)
ne obraćajući se na golove, Heynckes je uveo prčen novitet, ne znam jeste li skontali ali kad ribery recimo ima loptu, tko je u centru? robben! müller i gomez čekaju na pas... :idea: do sad je müller surađivao i sa robbenom i sa riberyem, e sada njih dvojica gaze iz drugog reda, ne dođu li do šuta imaju barem tri opcije...
danas to nije pokazalo rezultata jer smo fulali nekoliko dobrih prilika. A TO NE ZNAČI DA ĆE SE UVIJEK FULATI
nadam se da me kužite
jer za razliku od van gaala gdje je svak imo striktno svoju poziciju i nema odstupanja, pa je logično da nam se štoperi stalno dobacuju... sada se igra reko bi rizičnije, a kod genijalaca poput robbery-a to će dat rezultata

pričati ćemo o partiji sa HSV-om u drugom kolu BL, tada neće biti pripreme ko sada...

što se tiče organizacije igre, sexštajger i gustavo su po meni odradili dobar posao, i dobro je što se baš primjeti da stalno drže konce u svojim rukama :bravo:

obrana i golmani su danas bili prilično čudni, jebiga, neka greše u pripremama, ali neka od toga i uče... :| badstuber je opet pokazao da je dobar štoper pa se nadam da će se loše kritike bar malo utišati... 8-)

van buyten :sick:

nije da branim neuera, mogo je bolje odigrati, ali kod prvog gola on je tio blokirati udarce one dvojice jer su bili jako blizu kopfballu, a to što je lopta proletila i onaj mali onako socijalno pogodio to je druga priča

kako mi se sviđa lahmova igra :yeee: pun samopouzdanja on dribla više od pola ekipe, prođe dvojicu trojicu a kako ide u sredinu uvijek ima više opcija nego dok je na desnoj strani bio ograničen...

dosta sam pametovao, još samo da zaključim:

vidi se da ima pomaka, ali za pravu ocjenu ekipe treba se sačekati kraj priprema, da čitav prvi sastav bude na okupu. i ne bi se trebali uzimati rezultati prijateljskih tekmi kao mjerodavne
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 19 srp 2011, 22:58

Van Buyten me je danas totalno razočarao jer je skoro svaka njegova lopta upućena prema naprijed završila u nogama protivnika. Tako je i skrivio drugi gol. :neee:

Ako želimo biti ozbiljna ekipa takve stvari nam se ne smiju događati niti pod razno. Možda bi stvarno trebali razmisliti o još jednom novom stoperu. AUDI Cup će dati potrebne odgovore, ali ja nisam siguran da će nakon Vidala za nas završiti prijelazni rok. ;)

Badstuber je bio stabilan u obrani i nije radio greške, ali realno gledajući, HSV je igrao po desnoj strani. Moram ga ipak pohvaliti za onaj jedan trenutak na 20 m od gola HSV-a kada su Lahm i Ribery izgubili loptu i prijetila je kontra, a onda je Badstuber rezolutno uzeo loptu. :bravo:
Zadnja izmjena: Murta; 19 srp 2011, 23:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 19 srp 2011, 23:03

Imo je Neuer 2 pacera :neee: , razocaran sam samo zato sto sutra nece igrat s BVB-om
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2011, 23:05

Kaj se tiće Badstubera mora se priznati da je danas bio agresivniji i to mi se svidjelo, tražio je Zweikapmf. No problem je u tome što niti on niti Boateng nisu "Abwehrchefovi"....No vidjet ćemo šta je tu je i nemre se reč da neamo dovoljno dobar kadar da osvojimo BUNDESLIGU...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 20 srp 2011, 06:50

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Badstubera mora se priznati da je danas bio agresivniji i to mi se svidjelo, tražio je Zweikapmf.

Istina, ali opet ne treba covjeku skoro nogu otkinuti na prijateljskoj! :mrgreen:

S druge strane, kako sam popizdio kada je Buyten krivo predao na centru loptu Mulleru i umjesto da se sto brze vraca nazad da tu gresku pokusa ispraviti on lagano trckara po terenu! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 20 srp 2011, 08:58

Znam da mnogo odskacem od teme, ali mi je potrebna vasa pomoc. Imam VISTU na kompu. Na Desktopu mi je slika mutna, sve neke tackice se pojavile, ikonice posivile. Moze li neko da mi pomogne kako da to rijesim? Restartovao sam i gasio komp, ali ne pomaze. Da nije do graficke? Jutros i prethodnih dana je sve normalno radilo, ali se maloprije sve to poremetilo, formatirao sam USB, pa ne znam ima li to nekog uticaja.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Axe » 20 srp 2011, 09:05

Hocu da kazem za jucerasnju tekmu da smo u istoj fakticki igrali bez desnog beka. On je u formaciji postojao, postojao je i igrac koji je popunio tu poziciju ali ga niko nij ozbiljno shvatao jer je momak bio totalno izgubljen. Rijec je o onom Turcinu Kozu. Svi znamo kakav je Robben kada ima za partnera nekoga ko mu zna dati loptu ili istu gurnuti u prostor, ovako kada su vec dva ili tri igraca ispred njega jako je tesko proci.
Siguran sam da kad se vrati Rafinha pa i Boateng zauzme svoje mjesto na stoperu, sve ce puno, puno bolje izgledati.

Veceras se nadam da bi mogao Usami dobiti sansu, pa da vidimo s cim raspolazemo.

@Miki: probaj skenirati, da ti nije kakav virus uletio.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 20 srp 2011, 09:12

Axe napisao:Hocu da kazem za jucerasnju tekmu da smo u istoj fakticki igrali bez desnog beka. On je u formaciji postojao, postojao je i igrac koji je popunio tu poziciju ali ga niko nij ozbiljno shvatao jer je momak bio totalno izgubljen. Rijec je o onom Turcinu Kozu. Svi znamo kakav je Robben kada ima za partnera nekoga ko mu zna dati loptu ili istu gurnuti u prostor, ovako kada su vec dva ili tri igraca ispred njega jako je tesko proci.
Siguran sam da kad se vrati Rafinha pa i Boateng zauzme svoje mjesto na stoperu, sve ce puno, puno bolje izgledati.

Veceras se nadam da bi mogao Usami dobiti sansu, pa da vidimo s cim raspolazemo.

@Miki: probaj skenirati, da ti nije kakav virus uletio.

A moguce. Podesavao sam sada rezoluciju pa je mnogo bolje, mada mi jos malo sivkast onaj dio gdje je prikazan zvucnik u donjem desnom uglu. Ne znam kako da i to popravim. Hvala ti.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 20 srp 2011, 09:14

mogli bi večeras i usami i petersen i ola igrati, ne bi se čudio kad bi špekateng i tymošpek igrali, joj kako će lipo bit gledat kad ola počne šprintati :yeee:

@ Miki: nemoj nikad usb zabijati ako nemaš antivirus, ito koji je bar jednom u zadnjih dva mjeseca update-ovan... ali ko zna je li uopće zbog usb-a.. možda zbog čudnih videa :D skeniraj ga čitavog i skini si "ccleaner" ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 srp 2011, 10:59

Axe napisao:Hocu da kazem za jucerasnju tekmu da smo u istoj fakticki igrali bez desnog beka. On je u formaciji postojao, postojao je i igrac koji je popunio tu poziciju ali ga niko nij ozbiljno shvatao jer je momak bio totalno izgubljen. Rijec je o onom Turcinu Kozu.

Nekuzim zasto ga je stavio na beka, ako me pamcenje sluzi on je vise stoper, mogao je radje stavit npr. Pranjica (mozda glupo zvuci) ali mislim da bi bolje bilo.

I danas bi trebali startati s svim zamjenama (osim Neuera) da se covjek privikne na zvizduke glupih zutih navijaca
:a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 srp 2011, 12:05

nekako mi ovo sve više govori da heynckes skoro nikako ne računa na pranjića za razliku od svog prehtodnika loisa koji je pranjica forsirao često i na poziciji defanzivnog veznog gdje on pogotovo nema neke kvalitete
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 20 srp 2011, 16:02

effe__sa napisao:nekako mi ovo sve više govori da heynckes skoro nikako ne računa na pranjića za razliku od svog prehtodnika loisa koji je pranjica forsirao često i na poziciji defanzivnog veznog gdje on pogotovo nema neke kvalitete

Mor´o je Lulu forsirati igraca kojeg je sam doveo. :mrgreen:
Jbga, isp´o bi debil 2x.
Za Brafonju se nekako izvukao. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 20 srp 2011, 17:37

--------------Neuer----------------
-Rafinha---Tymo---Badstuber---Contento
------------Alaba---Pranjic--------------
---Olic--------Kroos----------Usami---
---------Petersen-----------

Badstuber opet igra, Boatenga opet nema.

Usami također starta, on me najviše zanima od ovih koji igraju.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 20 srp 2011, 17:41

CroCHEF napisao:Nekuzim zasto ga je stavio na beka, ako me pamcenje sluzi on je vise stoper, mogao je radje stavit npr. Pranjica (mozda glupo zvuci) ali mislim da bi bolje bilo.

I danas bi trebali startati s svim zamjenama (osim Neuera) da se covjek privikne na zvizduke glupih zutih navijaca
:a045:

Poenta je u tome sto se Lahmu pruza sto vise tekmi na lijevom beku, da se navikne.
Pranjic je mogao igrati ili Contento, ali nikako na desnom beku, jer su to pozicije koje nikad nisu igrali. Meni samo nije jasno zasto malog Jullicha nije ubacio umjesto Koza.

Evo izgleda Tymo na stoperu zajedno sa Trubom. :neee:
Pa jebem ga ja Jupp, rekao si da Ukrajinac nece igrati na toj poziciji.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva