pun samopouzdanja on dribla više od pola ekipe, prođe dvojicu trojicu a kako ide u sredinu uvijek ima više opcija nego dok je na desnoj strani bio ograničen...

, razocaran sam samo zato sto sutra nece igrat s BVB-om
anton 1983 napisao:Kaj se tiće Badstubera mora se priznati da je danas bio agresivniji i to mi se svidjelo, tražio je Zweikapmf.

Axe napisao:Hocu da kazem za jucerasnju tekmu da smo u istoj fakticki igrali bez desnog beka. On je u formaciji postojao, postojao je i igrac koji je popunio tu poziciju ali ga niko nij ozbiljno shvatao jer je momak bio totalno izgubljen. Rijec je o onom Turcinu Kozu. Svi znamo kakav je Robben kada ima za partnera nekoga ko mu zna dati loptu ili istu gurnuti u prostor, ovako kada su vec dva ili tri igraca ispred njega jako je tesko proci.
Siguran sam da kad se vrati Rafinha pa i Boateng zauzme svoje mjesto na stoperu, sve ce puno, puno bolje izgledati.
Veceras se nadam da bi mogao Usami dobiti sansu, pa da vidimo s cim raspolazemo.
@Miki: probaj skenirati, da ti nije kakav virus uletio.

Axe napisao:Hocu da kazem za jucerasnju tekmu da smo u istoj fakticki igrali bez desnog beka. On je u formaciji postojao, postojao je i igrac koji je popunio tu poziciju ali ga niko nij ozbiljno shvatao jer je momak bio totalno izgubljen. Rijec je o onom Turcinu Kozu.

effe__sa napisao:nekako mi ovo sve više govori da heynckes skoro nikako ne računa na pranjića za razliku od svog prehtodnika loisa koji je pranjica forsirao često i na poziciji defanzivnog veznog gdje on pogotovo nema neke kvalitete

CroCHEF napisao:Nekuzim zasto ga je stavio na beka, ako me pamcenje sluzi on je vise stoper, mogao je radje stavit npr. Pranjica (mozda glupo zvuci) ali mislim da bi bolje bilo.
I danas bi trebali startati s svim zamjenama (osim Neuera) da se covjek privikne na zvizduke glupih zutih navijaca

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost