Miki napisao: Stoperi su tada pomalo zaspali,a u velikim utakmicama to se skupo placa.
anton 1983 napisao:Miki napisao: Stoperi su tada pomalo zaspali,a u velikim utakmicama to se skupo placa.
Do velikih utakmica ima još jedno 6 mjeseci....

effe__sa napisao:gomeza svakako treba pohvalit....djeluje još okretnije, još eksplozivnije, još bolje...znači ako bude igrao ovako a da ponovi približno kvotu golova iz prošle sezone onda samo ostali moraju biti za tridesetak % bolji i mi onda ima da dođemo do titula i željenih uspjeha
@Miki: prestani više s kritikom, jer stopera u ovom trenutku nemaš pravo kritikovat, dvojac boateng-badstuber treba još da se uigra, al za početak ovo izvanredno izgleda
nele-BHF napisao:Šta je Lahm rek'o onom Braunschweigovom igraču kad ga je oborio na jedno 20-ak metara, i Lahm se nasmijao :O

The Scarface napisao:Gdje su pohvale za Gomeza ?
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Gdje su pohvale za Gomeza ?
Mrzim ovakvog Gomeza! Ja sam za onog kojeg svi kritikuju, a on ima najbolji score u Europi!

cruz napisao:anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Gdje su pohvale za Gomeza ?
Mrzim ovakvog Gomeza! Ja sam za onog kojeg svi kritikuju, a on ima najbolji score u Europi!
![]()
![]()
![]()
koji si ti lik! nije znači bit u Gomezu, bit je u tome da ti dokažeš koliko znaš da je igrač sposoban iako ga svi pljuju zbog loših igara, pa kad pokaže svoje vještine ti svima pokažeš taki

The Scarface napisao:
Inače ne slažem se s tobom Cruz, Gomez danas igra puno bolje nego u Stuttgartu. Vidi se da je dosta napredovao i radio na svojim nedostacima. Ako ovako i dalje nastavi i u uspije ponovit prošlu sezonu možemo reći da imamo još jednog WC igrača.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju