Murta napisao:23.00 Uhr: Da werfen wir den Ticker doch noch mal schnell an - nach Informationen der "Sport-Bild" steht Daniel van Buyten beim VfL Wolfsburg neben Jean-Alain Boumsong (Panathinaikos) auf der Wunschliste. Könnte passen: Magath holte den Belgier schließlich einst schon zum FCB. Nun hat van Buyten bei Bayern Jerome Boateng vor der Nase und ist damit nicht besonders glücklich. Das Problem: Bayern wollte schon Breno, Innenverteidiger Nummer vier, nicht gehen lassen. Auf van Buyten dürfte also dasselbe zutreffen. Aber jetzt: Gute Nacht!
Prema Sportbildu, Magath želi van Buytena i Boumsonga. Ali problem bi mogao biti u tome da nismo htjeli prodati stopera br. 4 (Brena) pa bi teško prodali i van Buytena.
Ja mislim da ovo moramo iskoristiti jer bi dobili neke novce za igrača kojemu iduće sezone istiće (skupi) ugovor, a nije nam u prvom planu. Nadam se da bi mogli pustiti van Buytena jer je Breno mlad i ima budućnost, dok ovaj nema nikakvu.
Jedina loša stvar za nas je da je PAO ispao iz LP večeras pa bi Boumsong bio lakša meta za VfL.
e ovo mi se već sviđa, iako je najvjerojatnije samo špekulacija, ali opet mi se sviđa, samo nek se njegovo ime spominje među odlascima, svi ostali mogu ostati što se mene tiče, ali njega bi se itekako valjalo riješiti, onakav igrač je prva zamjena u obrani
rađe bi da ozljeđen Breno igra nego on!
width="960"