Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 03 kol 2011, 14:16

Murta napisao:
23.00 Uhr: Da werfen wir den Ticker doch noch mal schnell an - nach Informationen der "Sport-Bild" steht Daniel van Buyten beim VfL Wolfsburg neben Jean-Alain Boumsong (Panathinaikos) auf der Wunschliste. Könnte passen: Magath holte den Belgier schließlich einst schon zum FCB. Nun hat van Buyten bei Bayern Jerome Boateng vor der Nase und ist damit nicht besonders glücklich. Das Problem: Bayern wollte schon Breno, Innenverteidiger Nummer vier, nicht gehen lassen. Auf van Buyten dürfte also dasselbe zutreffen. Aber jetzt: Gute Nacht!

Prema Sportbildu, Magath želi van Buytena i Boumsonga. Ali problem bi mogao biti u tome da nismo htjeli prodati stopera br. 4 (Brena) pa bi teško prodali i van Buytena.
Ja mislim da ovo moramo iskoristiti jer bi dobili neke novce za igrača kojemu iduće sezone istiće (skupi) ugovor, a nije nam u prvom planu. Nadam se da bi mogli pustiti van Buytena jer je Breno mlad i ima budućnost, dok ovaj nema nikakvu.

Jedina loša stvar za nas je da je PAO ispao iz LP večeras pa bi Boumsong bio lakša meta za VfL.

e ovo mi se već sviđa, iako je najvjerojatnije samo špekulacija, ali opet mi se sviđa, samo nek se njegovo ime spominje među odlascima, svi ostali mogu ostati što se mene tiče, ali njega bi se itekako valjalo riješiti, onakav igrač je prva zamjena u obrani :neee: rađe bi da ozljeđen Breno igra nego on!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 kol 2011, 18:03

Ovo je idealna prilika da Bayern pokaže da ZNA prodavati igrača. E van Buyten je baš taj kojem je došao trenutak da napusti klub. Ne vidim razlog zašto ga držati na klupi kad od njega već sve znamo što možemo dobiti ove sezone. A i Brenu bi se šansa otvorila, jedini problem može biti u slučaju onog scenarija da opet nam pola ekipe bude ozlijeđeno, što se s ovakvim kadrom ne može dogoditi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 kol 2011, 19:44

FCB_general napisao:Ovo je idealna prilika da Bayern pokaže da ZNA prodavati igrača. E van Buyten je baš taj kojem je došao trenutak da napusti klub. Ne vidim razlog zašto ga držati na klupi kad od njega već sve znamo što možemo dobiti ove sezone. A i Brenu bi se šansa otvorila, jedini problem može biti u slučaju onog scenarija da opet nam pola ekipe bude ozlijeđeno, što se s ovakvim kadrom ne može dogoditi.

Dao bog da posljedni drekec napusti klub :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 kol 2011, 21:31

kolko god to sad nekome bilo čudno ja sam trenutačno PROTIV prodaje Buytena. Oću da Bayern uđe u sezonu sa 20 igrača, kao što ih imamo sada i dosta je to dobro raspodjeljeno. E sad da je Vidal otišo, ja bi ga prodo zbog Gustava i Tyme a opet bi imali 20 igrača. Nije Buyten neka kvaliteta al opet on je 3. štoper i teško da moremo imati samo tak boljeg a da ga ne platimo "previše". Kad bi on otišo mi bi morali nekaj dovesti, ali ja sam definitvno protiv talenta. A sad vi meni recite dal je pametno dati za štopera 5-8 miljona eura da bi on bio na klupi, a i pitanje je ko bi to bio...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 03 kol 2011, 21:34

anton 1983 napisao:kolko god to sad nekome bilo čudno ja sam trenutačno PROTIV prodaje Buytena. Oću da Bayern uđe u sezonu sa 20 igrača, kao što ih imamo sada i dosta je to dobro raspodjeljeno. E sad da je Vidal otišo, ja bi ga prodo zbog Gustava i Tyme a opet bi imali 20 igrača. Nije Buyten neka kvaliteta al opet on je 3. štoper i teško da moremo imati samo tak boljeg a da ga ne platimo "previše". Kad bi on otišo mi bi morali nekaj dovesti, ali ja sam definitvno protiv talenta. A sad vi meni recite dal je pametno dati za štopera 5-8 miljona eura da bi on bio na klupi, a i pitanje je ko bi to bio...

A šta ono vi rekoste da nam je ostalo 20-ak milki od onoga što smo planirali potrošit ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 04 kol 2011, 11:27

Uprava bude pokušala sa badstuberom i brenom na lijevom stoperu ako oboje ne uspiju ove sezone ide se po novog partnera boatengu koji mi djeluje odlično na stoperskoj poziciji te ima sve predispozicija da postane svjetska klasa visinu,snagu,spretnost,dobro postavljanje i tehniku..po meni uz njega prije paše breno al tom malcu fali krvi ako to postigne mogao bi izbacit trubu...kaj se tiće gnojtena izgleda da on ide free sljedeče sezone.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 kol 2011, 14:58

anton 1983 napisao:Kad bi on otišo mi bi morali nekaj dovesti, ali ja sam definitvno protiv talenta. A sad vi meni recite dal je pametno dati za štopera 5-8 miljona eura da bi on bio na klupi, a i pitanje je ko bi to bio...

vidim šta želiš reći, ima tu dosta realnosti i istine, ali ako smo mogli Lucia prodati u zadnjoj godini ugovora ne vidim zašto ne bismo mogli (a trebali bi) i van gnjojtena...

zamjenu je teže naći, iako ja smatram da sa brenom kao 3.štopera, tymoščukaom kao 4. i gustavom kao 5. da smo solidno pokriveni, ako neko misli da će van buyten odigrati bolje štopera od gustava nek mi se javi ;)

da recimo prodamo gnjojtena, koga bi doveli? hmm meni recimo pada napamet ime Joe Šimunić, koji bi GARANT bio motiviran da odigra pred kraj karijere još koju dobru sezonu... il recimo posudba neka s opcijom otkupa (kao što je bremen radio sa papastathopoulusom), šta ja znam, nije baš da nema opcija, to želim reći!

iako mi trenutno sve izgleda da gnjojten ne ide nigdje, jer ne vidim zašto bi neko dovodio takvog igrača i uz to ga masTno plaTao...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 kol 2011, 15:49

Meni pada na pamet da zamjenimo Friedricha za van Buytena. Arnea baš Magath i ne voli, on bi sigurno bio motiviran, a može uskočiti i ako Badstuber ne bude na razini. Nije kiks igrač kao van Buyten da se moramo bojati.

A opet, možemo i probati s Kjaerom jer i on nije baš u Magathovoj milosti.

Ak je FM doveo Russa, onda mu valjda on bude igrao jednog stopera, a drugog traži. Pa je realno da i Arne i Kjaer budu grijači klupe. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 04 kol 2011, 18:50

Russa je dovel jer je friedrich ozljeđen na dulje..arnea smo mi pratili dulje vreme al on nebu izgleda nikad došo kod nas ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 04 kol 2011, 22:34

Znam za njega da ima problema, ali sam na Transfermarktu pročitao da se vraća za 4 dana pa sam mislio da je ono bilo novinarsko napuhavanje. Znači, to je pogreška na TM-u?
Al treba spomenuti da je Milito slobodan igrač od danas. ;)

EDIT: Sad čitam da je prešao u Indenpendiente.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 10 kol 2011, 06:35

...mögliche Veränderungen im Kader: „Ich gehe nicht davon aus, dass uns noch jemand verlässt und wir mit diesem Kader in die Saison gehen. Jede Position ist doppelt besetzt, wir haben eine ausgewogene Mannschaft. Es passt auch von der Mannschaftsstruktur sehr gut. Aber bei fünf neuen Spielern und einem komplett neuem Trainerteam braucht man etwas Zeit, bis alle Dinge gut funktionieren.“

Nerlinger ne želi precrtati mogućnost da nas netko napusti i da s ovim kadrom ne uđemo u sezonu. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 10 kol 2011, 17:11

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 15 kol 2011, 11:05

Anži navodno hoće dovest Tyma.

Bilo bi dobro unovčit ga sad kad mu sljedeće godine ističe ugovor.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 15 kol 2011, 11:11

anži = money 8-)

mi njima tymu, oni nama cifru sa 7 nula i :zivio:

hehe
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 15 kol 2011, 11:15

cruz napisao:anži = money 8-)

mi njima tymu, oni nama cifru sa 7 nula i :zivio:

hehe

7 nula ne možemo dobit da ga jebeš. :cry:

Ja bi bia zadovoljan sa svakom cifrom iznad 5 milja, taman da si hapimo još jednog igrača. 8-)

Montoliva npr. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi