(07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (07/08/2011) FC Bayern München gegen M'Gladbach

PostPostao/la nele-BHF » 07 kol 2011, 19:49

Murta care, dali Vidal po tebi može biti Ze 2 ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 07 kol 2011, 20:00

The Scarface napisao:Joj daj molim te nemoj pričati gluposti.

Neuer je takav tip golmana, koliko samo puta taj način branjenja spriječi gol. Golmani su se od vremena Kahna dosta promijenili, danas više nije dovoljno samo stajat na liniji i imati dobre reflekse, traženi su golmani koji su dosta aktivni i koji brzim djelovanjem prvi započinju kontranapad.

Samo da te odmah ušutkam sa tim besmislenim pričicama koje on nema i nije radio na njima, što definitivno stoji, ali on još ne posjeduje i nije popravio. Tako da ti pričaš gluposti, a ne njemačka javnost i stručnjaci. ;)

Franz Beckenbauer napisao:"Manuel muss da nicht raus", meinte er. "Das geht hundertprozentig auf seine Kappe. Er muss im Tor bleiben, Boateng war am Ball und hat fünf Meter Vorsprung", kritisierte Bayerns Ehrenpräsident Franz Beckenbauer indes den Münchener Keeper, der vor der Partie als "Fußballer des Jahres" ausgezeichnet worden war. "Das war sein Fehler und das weiß er auch."

Glupost na kvadrat, jel da? Kaiser opet sere i teška je neznalica? Molim te prijatelju makni onda taj avatar i stavi Neuera umjesto Kahna kad ga već vrijeđaš i govoriš ono što ja nisam rekao, budi ljubazan prema sebi, ne meni. :mrgreen: Znaš da ga držim na nišanu ohoho vremena i samo sam čekao ovaj trenutak da pokaže svoje nedostatke. Sin(Neuer) oca(Kahn) neće učiti nogometu bar još neko vrijeme, znaš? ;)

A Schweini ko Schweini... Još nije uhvatio svoju igru kakvu je imao. Potpisao ugovor i onda nestao sa scene... Puno ga je nedostajalo na terenu. Za Gustava ne znam što bi uopće rekao... Moglo bi jedino iduću utakmicu bit situacija da će igrati Tymo, a Ribery ponovo u 1. sastav.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 07 kol 2011, 20:10

nele-BHF napisao:Murta care, dali Vidal po tebi može biti Ze 2 ?

To pitanje sam i ja sam sebi postavio dok sam pisao prvi post i moram reći da ne znam odgovor. :?: On ima defenzivu, ima okretanje igre, ima tehniku, ali nema onaj potez i lucidnost poput jednog Sahina ili Cesca koji su u toj ulozi vodeći igrači danas.

Na Vidalu treba "raditi", a to može biti dvosjekli mač jer se može dogoditi da padne i u ovome što zna. :?

Najbolji primjer je Modrić koji je prije dolaska u Spurse bio fenomenalan i imao je sve, ali nije bio ta pozicija, igrao je lijevog ofenzivnog veznog. Ali svi su vidjeli da bi tu mogao biti jedan od najboljih na svijetu jer je jednostavno igrač tih karakteristika. ;) I Redknapp (Ramos također) ga je stavio na tu poziciju, a on danas nije ni pola igrača kakav je bio u Dinamu protiv Werdera, Ajaxa, HSV-a i Basela kada je u jednoj utakmici imao više driblinga od nekih vrhunskih igrača u cijeloj sezoni. smile44

Za Vidala imam dva primjera sličnih igrača, Renato iz Seville i Toulalan. Renato je uspio (u rangu EL), dok je Toulalan podbacio i sad su ga premjestili čak na stopera. ;)

Ono što ja zamišljam bi bio Montolivo, ali on nije igrač za velike utakmice pa otpada. Pogledajte malo na YouTubeu Montoliva pa će te jasnije vidjeti što ja želim reći. ;)

Kroos ima problem što nije "lagan", nnije igrač driblinga, ali nije ni Scholes pa je imao veliku karijeru u toj ulozi. :bravo:

Žalit ćemo mi za Sahinom, i to gadno. smile44
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la jozotg » 07 kol 2011, 20:38

Izgleda da sam ja jedini koji vidi nešto pozitivno i u porazu:

1.Poništilo nam je 2 čista gola i jedan je nasta nakon odličnog udarca Svinje.
2.Robben je imao par dobrih šuteva ,ali neće da uđe .
3.Imali smo i jednau stativu
4.Imali smo i par odličnih proigravanja Gustava
5.Imali samo i incijativu ,ali puno je lakše igrati na kontre i branit se

Po meni je loše odigrao Ribery ,a pogotovo smo loše izvodili onih 10-tak kornera koje smo imali i na tome triba poraditi.

Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.
Najlakše je odma sra@ti po Juppu i misliti da bi vi bolje to napravili.

Ja sam siguran da ćemo za 1-2 mjeseca rasturati.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 07 kol 2011, 20:50

jozotg napisao:5.Imali samo i incijativu ,ali puno je lakše igrati na kontre i branit se

Pa zašto mi to ne igramo onda :o Zašto da se mučimo cijelu tekmu i izgubimo, hajmo i mi igrat kontre, pobjediti, i posle tekme ostati odmorni :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 07 kol 2011, 20:57

jozotg napisao:Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.

Sve to stoji što kažeš :bravo: , ali majku mu... doma prvu sezonsku utakmicu izgubiti... :doh: Odmah su nam šamarčinu odvalili, ne trener već igrači. A onda nas je taj linijski sudac zakucao u zemlju 2 puta i bye bye bod/bodovi. Nisu na razini bili kakva se očekivala i to je gorak okus svima. Jebenu mučninu stvaraju, a kod nekih i bijes.

No ajde... Ismijavat ću ih i zajebavat; piknik Neuera za 0:1, onaj očajni udarac Robbena kad neće da doda nego gađa korner i Schweinsteigera koji sam sebe napuca :roll:, Trube koji isto tamo valja se ko Šimunić u Skoplju u onom blatu na 25 metara pred protivnikom, Lahma koji igra skoro 10 godina profesionalni nogomet i dalje ne zna i ne želi znati za centaršut lijevom nogom... Samo da se poštedim živčanosti. :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: Red passion; 07 kol 2011, 20:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 07 kol 2011, 20:57

Murta napisao:
nele-BHF napisao:Murta care, dali Vidal po tebi može biti Ze 2 ?

To pitanje sam i ja sam sebi postavio dok sam pisao prvi post i moram reći da ne znam odgovor. :?: On ima defenzivu, ima okretanje igre, ima tehniku, ali nema onaj potez i lucidnost poput jednog Sahina ili Cesca koji su u toj ulozi vodeći igrači danas.

Na Vidalu treba "raditi", a to može biti dvosjekli mač jer se može dogoditi da padne i u ovome što zna. :?

Za Vidala imam dva primjera sličnih igrača, Renato iz Seville i Toulalan. Renato je uspio (u rangu EL), dok je Toulalan podbacio i sad su ga premjestili čak na stopera. ;)

Ono što ja zamišljam bi bio Montolivo, ali on nije igrač za velike utakmice pa otpada. Pogledajte malo na YouTubeu Montoliva pa će te jasnije vidjeti što ja želim reći. ;)

Kroos ima problem što nije "lagan", nnije igrač driblinga, ali nije ni Scholes pa je imao veliku karijeru u toj ulozi. :bravo:

Žalit ćemo mi za Sahinom, i to gadno. smile44

Gledajući ovako LG nije ništa manje kreativniji od Schweinija i mislim da bi uz Schweinija trebao da igra Kroos ako već ne namjeravamo ništa kupovat. Baš kao što si i reko u predhodnom postu da je Kroos previše naprijed i da treba imati bolji pregled.

Najlogičnije bi bilo da naša postava izgleda ovako:

-------------Gomez---------------
Ribery------Muller-------Robben
----Schweini----Kroos-----------

Eventualno da se uzme neki fantazista umjesto Kroos, tipa Montolivo kojeg si naveo ( spominjao se on uz nas prošli rok ako se sjećate ) ili neko sličan.

Ovako previše, ali baš previše zavisimo od krila i treba i njima malo teret skinuti, a to Schweini slabo da može.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 07 kol 2011, 21:35

jozotg napisao:Izgleda da sam ja jedini koji vidi nešto pozitivno i u porazu:

1.Poništilo nam je 2 čista gola i jedan je nasta nakon odličnog udarca Svinje.
2.Robben je imao par dobrih šuteva ,ali neće da uđe .
3.Imali smo i jednau stativu
4.Imali smo i par odličnih proigravanja Gustava
5.Imali samo i incijativu ,ali puno je lakše igrati na kontre i branit se

Po meni je loše odigrao Ribery ,a pogotovo smo loše izvodili onih 10-tak kornera koje smo imali i na tome triba poraditi.

Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.

Slažem se sa večinom i dodajem samo da je ona lopta gomeza ušla mi bi dobili ovu tekmu il da sudac nije sjebo bar 1 nepostojeći ofside il da neuer nije zaplivao vjerojatno nebismo izgubili...sve se posložilo protiv nas....mora se dodat da su rib i rob direkt poslje ozljeda došli i vidi se da su nespremni bili...3 stvari su koje mene zabrinjavaju 1.loša karma(klinsman,gaal ostavština)2.loša igra gujde već dulje vreme i 3.petljanje i loši nabaci(dodavanja) pred golom!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 07 kol 2011, 21:43

Die erste Diagnose habe eine Bänderzerrung am Sprunggelenk ergeben, berichtete Trainer Jupp Heynckes am Sonntagabend nach dem Spiel. "Ich hoffe, dass es nicht so schlimm ist", sagte Heynckes. Der Abwehrspieler wird trotz der Verletzung zur Nationalmannschaft reisen.

Boatengova prva diagnoza je nesto s ligametima zgloba... Jupp se nada da nije nesto tesko, a putovat ce na utakmicu repke protiv Brazila.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 07 kol 2011, 22:48

Evo sta je Neuer izjavio na svojem fejsbuk profilu:

Ein Auftakt nach Maß sieht anders aus. Das Tor nehme ich auf meine Kappe. Nun geht's zur Nationalmannschaft und dem Länderspiel gegen Brasilien, ehe wir nächstes Wochenende den ersten Dreier einsammeln müssen.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 07 kol 2011, 22:49

jozotg napisao:Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.

Ako se ovo mene tiće (a mislim da bi se moralo), onda ću samo sam sebe citirati:

Murta napisao:I ovo nije Juppova pogreška jer će mu trebati vremena da to shvati. Van Gaal nije želio shvatiti, ali Jupp hoće, samo mu treba dati vremena.

Meni je ovo samo najednom sinulo tijekom utakmice i mislim da sam u pravu. :D Vjerujem da će za dva mjeseca Bayern igrati onako kako sam napisao. To je recept za klubove koji se dolaze braniti na Allianz Arenu. ;)

Ne želim uopće kritizirati Juppa jer sam i ja u potpunosti vjerovao ovom sistemu, ali on se jasno pokazuje pogrešnim. I kod van Gaala i kod Heynckesa. ;) Jonker nije igrao protiv defenzivnih momčadi na Areni, ali mislim da bi i kod njega bilo ovako. Uostalom, slično smo igrali protiv Frankfurta u gostima kad smo izvukli samo 1:1. ;)

Znači, sistem se pokazivao redovito pogrešnim kod različitih trenera: van Gaal (puno utakmica :mrgreen: ), Jonker (Frankfurt) i Heynckes (Barca i Borussia).

Ponavljam, ne kritiziram Juppa jer sam i sam vjerovao u ovaj sistem bez središnjih veznih kreativaca (na Areni je Bayernova desetka više napadač nego vezni, nema veze tko to igra) i čak se pomalo sramim jer mi je trebalo 6 mjeseci da shvatim da ovo ne funkcionira. :oops:

Još bih samo dodao da je ovaj sistem sjajan za one koji se parkiraju u 16m (Roma, Milan, Hannover prve van Gaalove sezone, United) :bravo: , ali je pogrešan za one koji poluvisoko pritišću jer si nepotrebno izoliraš igrače koji su okruženi protivnicima (Kroos). :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 07 kol 2011, 23:15

Imam utisak da mi ne možemo parirati BVB-u ove godine.Hitzfeld je govorio da su bolji i nisam vjerovao, ali sad je izvjesno da su bolja ekipa od nas i da ako se nešto drastično ne promjeni mi smo u najboljem slučaju drugi na tabeli.Pa mi praktički sem pogođene stative nismo ništa uradili za 90 minuta.Sva je sreća da smo dobili Zurich u pretkolu inače bi bio ozbiljno zabrinut kad je prolaz u pitanju.Sezona miriše na promašaj.Jupp očigledno nije trener za Bayern iako sam podržao njegov dolazak. Lepršavost koju smo imali sa Jonkerom ove godine nećemo gledati.NAdam se da je ovo bio samo loš dan.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la FCB m@niac » 08 kol 2011, 00:16

...kaj znaci proc Zurich, ako nas barca zgazi opet... :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2011, 00:41

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:Joj daj molim te nemoj pričati gluposti.

Neuer je takav tip golmana, koliko samo puta taj način branjenja spriječi gol. Golmani su se od vremena Kahna dosta promijenili, danas više nije dovoljno samo stajat na liniji i imati dobre reflekse, traženi su golmani koji su dosta aktivni i koji brzim djelovanjem prvi započinju kontranapad.

Samo da te odmah ušutkam sa tim besmislenim pričicama koje on nema i nije radio na njima, što definitivno stoji, ali on još ne posjeduje i nije popravio. Tako da ti pričaš gluposti, a ne njemačka javnost i stručnjaci. ;)

Franz Beckenbauer napisao:"Manuel muss da nicht raus", meinte er. "Das geht hundertprozentig auf seine Kappe. Er muss im Tor bleiben, Boateng war am Ball und hat fünf Meter Vorsprung", kritisierte Bayerns Ehrenpräsident Franz Beckenbauer indes den Münchener Keeper, der vor der Partie als "Fußballer des Jahres" ausgezeichnet worden war. "Das war sein Fehler und das weiß er auch."

Glupost na kvadrat, jel da? Kaiser opet sere i teška je neznalica? Molim te prijatelju makni onda taj avatar i stavi Neuera umjesto Kahna kad ga već vrijeđaš i govoriš ono što ja nisam rekao, budi ljubazan prema sebi, ne meni. :mrgreen: Znaš da ga držim na nišanu ohoho vremena i samo sam čekao ovaj trenutak da pokaže svoje nedostatke. Sin(Neuer) oca(Kahn) neće učiti nogometu bar još neko vrijeme, znaš? ;)

A Schweini ko Schweini... Još nije uhvatio svoju igru kakvu je imao. Potpisao ugovor i onda nestao sa scene... Puno ga je nedostajalo na terenu. Za Gustava ne znam što bi uopće rekao... Moglo bi jedino iduću utakmicu bit situacija da će igrati Tymo, a Ribery ponovo u 1. sastav.

Jel ti to živiš u nekom paralelnom svijetu ? Donnie Darko ?

Gdje sam ja to uopće rekao da Neuer nije glavni krivac za gol ?
Odakle si ti iz mog posta izvuka da vrijeđam Kahna ?

P.S.

Franz je među najvećim Neuerovim fanovi, puno puta je već izavljivao da je Neuer za njega najbolji vratar na svijetu. Njemačka javnost i stručnjaci ga također smatraju najboljim golmanom Njemačke a i šire.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 08 kol 2011, 05:18

dobro drustvo smiriye malo zivce, sta sye odma poceli kukati i sve vam crno.... jedna izgubljena bitka ne znaci izgubljen rat, a pred nama je jos mnogo mnogo bitki u sezoni..... jos cemo se mi radovati samo strpljenja, polako.... ;)
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012