The Scarface napisao:Joj daj molim te nemoj pričati gluposti.
Neuer je takav tip golmana, koliko samo puta taj način branjenja spriječi gol. Golmani su se od vremena Kahna dosta promijenili, danas više nije dovoljno samo stajat na liniji i imati dobre reflekse, traženi su golmani koji su dosta aktivni i koji brzim djelovanjem prvi započinju kontranapad.
Franz Beckenbauer napisao:"Manuel muss da nicht raus", meinte er. "Das geht hundertprozentig auf seine Kappe. Er muss im Tor bleiben, Boateng war am Ball und hat fünf Meter Vorsprung", kritisierte Bayerns Ehrenpräsident Franz Beckenbauer indes den Münchener Keeper, der vor der Partie als "Fußballer des Jahres" ausgezeichnet worden war. "Das war sein Fehler und das weiß er auch."

nele-BHF napisao:Murta care, dali Vidal po tebi može biti Ze 2 ?

jozotg napisao:5.Imali samo i incijativu ,ali puno je lakše igrati na kontre i branit se
jozotg napisao:Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.
Najlakše je odma sra@ti po Juppu i misliti da bi vi bolje to napravili.
Odmah su nam šamarčinu odvalili, ne trener već igrači. A onda nas je taj linijski sudac zakucao u zemlju 2 puta i bye bye bod/bodovi. Nisu na razini bili kakva se očekivala i to je gorak okus svima. Jebenu mučninu stvaraju, a kod nekih i bijes.
Murta napisao:nele-BHF napisao:Murta care, dali Vidal po tebi može biti Ze 2 ?
To pitanje sam i ja sam sebi postavio dok sam pisao prvi post i moram reći da ne znam odgovor.On ima defenzivu, ima okretanje igre, ima tehniku, ali nema onaj potez i lucidnost poput jednog Sahina ili Cesca koji su u toj ulozi vodeći igrači danas.
Na Vidalu treba "raditi", a to može biti dvosjekli mač jer se može dogoditi da padne i u ovome što zna.![]()
Za Vidala imam dva primjera sličnih igrača, Renato iz Seville i Toulalan. Renato je uspio (u rangu EL), dok je Toulalan podbacio i sad su ga premjestili čak na stopera.![]()
Ono što ja zamišljam bi bio Montolivo, ali on nije igrač za velike utakmice pa otpada. Pogledajte malo na YouTubeu Montoliva pa će te jasnije vidjeti što ja želim reći.![]()
Kroos ima problem što nije "lagan", nnije igrač driblinga, ali nije ni Scholes pa je imao veliku karijeru u toj ulozi.![]()
Žalit ćemo mi za Sahinom, i to gadno.
jozotg napisao:Izgleda da sam ja jedini koji vidi nešto pozitivno i u porazu:
1.Poništilo nam je 2 čista gola i jedan je nasta nakon odličnog udarca Svinje.
2.Robben je imao par dobrih šuteva ,ali neće da uđe .
3.Imali smo i jednau stativu
4.Imali smo i par odličnih proigravanja Gustava
5.Imali samo i incijativu ,ali puno je lakše igrati na kontre i branit se
Po meni je loše odigrao Ribery ,a pogotovo smo loše izvodili onih 10-tak kornera koje smo imali i na tome triba poraditi.
Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.
Ja sam siguran da ćemo za 1-2 mjeseca rasturati.

Die erste Diagnose habe eine Bänderzerrung am Sprunggelenk ergeben, berichtete Trainer Jupp Heynckes am Sonntagabend nach dem Spiel. "Ich hoffe, dass es nicht so schlimm ist", sagte Heynckes. Der Abwehrspieler wird trotz der Verletzung zur Nationalmannschaft reisen.

jozotg napisao:Ja sam sve zamolio da pustimo čovjeka da odigra 10 službenih utakmica i onda donosimo sud.
Ja sam siguran da ćemo za 1-2 mjeseca rasturati.
Murta napisao:I ovo nije Juppova pogreška jer će mu trebati vremena da to shvati. Van Gaal nije želio shvatiti, ali Jupp hoće, samo mu treba dati vremena.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB_general napisao:The Scarface napisao:Joj daj molim te nemoj pričati gluposti.
Neuer je takav tip golmana, koliko samo puta taj način branjenja spriječi gol. Golmani su se od vremena Kahna dosta promijenili, danas više nije dovoljno samo stajat na liniji i imati dobre reflekse, traženi su golmani koji su dosta aktivni i koji brzim djelovanjem prvi započinju kontranapad.
Samo da te odmah ušutkam sa tim besmislenim pričicama koje on nema i nije radio na njima, što definitivno stoji, ali on još ne posjeduje i nije popravio. Tako da ti pričaš gluposti, a ne njemačka javnost i stručnjaci.
Franz Beckenbauer napisao:"Manuel muss da nicht raus", meinte er. "Das geht hundertprozentig auf seine Kappe. Er muss im Tor bleiben, Boateng war am Ball und hat fünf Meter Vorsprung", kritisierte Bayerns Ehrenpräsident Franz Beckenbauer indes den Münchener Keeper, der vor der Partie als "Fußballer des Jahres" ausgezeichnet worden war. "Das war sein Fehler und das weiß er auch."
Glupost na kvadrat, jel da? Kaiser opet sere i teška je neznalica? Molim te prijatelju makni onda taj avatar i stavi Neuera umjesto Kahna kad ga već vrijeđaš i govoriš ono što ja nisam rekao, budi ljubazan prema sebi, ne meni.Znaš da ga držim na nišanu ohoho vremena i samo sam čekao ovaj trenutak da pokaže svoje nedostatke. Sin(Neuer) oca(Kahn) neće učiti nogometu bar još neko vrijeme, znaš?
A Schweini ko Schweini... Još nije uhvatio svoju igru kakvu je imao. Potpisao ugovor i onda nestao sa scene... Puno ga je nedostajalo na terenu. Za Gustava ne znam što bi uopće rekao... Moglo bi jedino iduću utakmicu bit situacija da će igrati Tymo, a Ribery ponovo u 1. sastav.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost