The Scarface napisao:S Gaalom smo osvojili dvostruku krunu i igrali finale LP-a.
I s Juppom smo osvojili titulu tamo na prijelazu 80-ih u 90-te, ha da.
No za ozbiljno gledajući, van Gaal je mogao voditi nas ove sezone. Sam je sebe objesio i potjerao iz kluba, što Jupp sigurno neće. Biti trener Bayerna, imati na raspolaganju sredstva od 50-60 mil. eura i razmišljati o rezanju kadra... Moraš biti konj. On je konj bio i obilo mu se od glavu zasluženo. Nije mu to trebalo jer s njime smo mogli igrati opet polufinale, a možda i finale opet da je doveo igrače u zadnjoj liniji i jedno krilo eventualno. On to nije htio i tamo je završio gdje je.
Mi hoćemo mlađeg trenera... Nije stvar u nama navijačima, stvar je u Uliju i dvojici Karla. Imali smo tu novu viziju s Klinsijem, propala je i uprava nije htjela novog neiskusnog 'klinca' na klupi, već titulu prvaka Njemačke iduće godine, što je došlo s iskusnim i arogantnim van Gaalom. Šta da mi radimo... Mi moramo se žrtvovati 3 godine taman da ne osvojimo titulu, a onda opet dolazi do problema da to tako ne ide. E jbg-a... Treba se odlučiti što i kako. I Thomasa Krafta smo šutnuli zbog titule prvaka Njemačke, a ne zbog toga što on ne valja i nema talenta.
Mi hoćemo mladog trenera, ali i titule odmah... E to tako ne ide i ne može ići.

Bundesliga nije Kruno Jurčić i GNK Dinamo da se to može očekivati.
Imali smo priliku Jürgena Kloppa dovesti prije Dortmunda, pa su neki sa smijehom doživljavali njegov angažman jer je on neprovjeren trener i kreten na i pored klupe. Pa eto... Dortmund ima šampionsku momčad i stroj, ali isto tako nema svake godine ogromni pritisak da mora gurati na 2 fronta po titule i minimum četvrtzavršnicu CL, što je također važan faktor i činilo je sve ove godine igrače Dortmunda opuštenijim.
Što se tiče naše igre... Netko je jasno vidio da tu nema muda, nego samo kontrola i posjed lopte. Barcelonina igra je najrizičnija igra, pa eto vidi se koliko to golova i prilika na utakmici može zabiti i stvoriti. Oni riskiraju sa svim tim zadnjim dodavanjima i proigravanjima, ali uspijeva im to. Mi nemamo ni trenutno ni muda da nam se igrač sjuri na gol. Ribery više ne igra tako, napucao si tijelo mišićima, Schweini je to danas u jednoj prilici demonstrirao, Mülleru je skoro sve zaustavljeno.
Nešto treba mijenjati. Ja bi za promjenu vratio sustav s 2 napadača jer ni dan danas se još nisam naviknuo na tog jednog isturenog, a više od desetljeća smo igrali s 2 isturena, pa čak i pod van Gaalom gdje smo trijumfirali.
Bitno da nam se vratilo ono od prošle utakmice i onaj poništeni gol zbog nepostojećeg zaleđa Müllera. Danas je ista stvar Wolfsburgu bila i neka je.
Ali prekidi su nam smeće neupamćeno otkako znam za sebe i za Bayern. Dao bi Robbena i još jednog ili neku druge igrače za Baslera, Ballacka i Sagnola.

Njih 10 izvodi prekide na treninzima, a 1-2 gola padne iz direktnih slobodnih udaraca u cijeloj sezoni što je totalno neprihvatljivo. Lopte samo pored gola idu kad su centaršutevi u pitanju. Ja ne znam šta su raditi Klinsmann, van Gaal i Heynckes, ali ja ne vidim ni blizu ono što je bilo pod Hitzfeldom i Magathom. Kad nas nije išlo, uvijek bi se tu našao Ballack, Scholl, Sagnol i ostala klapa koja bi spremala te lopte u mrežu nakon prekida, što iz udaraca što iz ubačaja. To je Lyonu prije 5-6 godina bila filozofija u CL, da jedino na prekide prolaze K.O. fazu, pošto protiv jačih ekipa nisu imali neke šanse iz igre.