Prva polutka me uspavala (danke Jupp), i sve tako dok
nahorozeni Uli nije uletio u svlacionice i upozorio momke da ima preko 60 tisuca gledatelja koji non-stop zijevaju.

Epilog: Dosta bolji nastavak uz nekoliko zaista izglednih prilika (Marion se obrukao). 4-5-1 formacija zahtjeva pravog spielmachera, a to Kroos jos nije. Pumpaju ga ne bi li dosao do potrebnog samopouzdanja pa su jednog Müllera ostavili na klupi (cak je i u Elfu poceo kao starter. Dobro, ici ce to dosta teze kada Özil bude igrao). Zürich je bas pruzao mogucnost da se Toni pokaze, medjutim sve se zavrsavalo na jalovim pokusajima udaraca sa distance.
Ljudi, odbrana nam postaje beton. Znam, da treba sacekati teze rivale (i vece ispite) pa onda vidjeti pravu snagu. Ali vec sad se da naslutiti da ce svakome biti tesko doci do prilike da Bayernu zabijaju golove, a kamoli da neke prosjecne ekipe prave preokrete protiv nas kad god pozele.
Gusta je motor, radilica koji se potpuno podredjuje ekipi (kad to kazem, mislim da bi mogao vise dati ofanzivi i ponekad unatoc zabrani (?) trenara, okusati svoju srecu. Ne, on to prepusta Bastianu i igra posljednjeg osiguraca prije odbrane. Uporediti njega sa proslosezonskim Ottlom i Pranjom, koji su tu ulogu imali, nezamislivo! Decko mi se definitivno svidja (

). Na BB (toliko ismijani) stoperski par nemam vecih zamjerki.
Robben los, ali ipak sa postignutim golom i upisanom asistencijom (ali onom pravom, ovu od Gomeza ne bi trebalo racunati

). Kao sto kolege rekose, nije jos potpuno spreman. Mene brine nesto drugo, nekako mi ne djeluje sretan. Razmisljanja o produzenju ugovora ili mogucem odlasku...ko ce ga znati. Bayern ce sigurno do zime pokusati produziti ugovor, ne uspiju li se dogovoriti, vrlo je moguce da ga prodaju naredno ljeto. Vise zavisi od njega samog, bolje uslove (vise love) ce sigurno dobiti, na njemu je da prihvati ili ne.
Ribery strasan, rastrcan, zeljan igre. Vidi se da puca od snage (jeste se nabildov´o, yebo ga kogod

) ali mora malo smiriti uzavrelu krv. Neka od krivih reakcija lako moze zavrsiti sa crvendacem i onda opet
Jovo na novo. Malkice je izgubio na brzini, zato se ne bi trebao puno zavlaciti ka korner zastavici, nego se prije lopte oslobadjati ili vise pokusavati kroz sredinu, kada to protivnik dopusta.
Schweini sinoc na granici vrlodobrog ka odlicnom,
weiter so Sminkeru.