Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 14:49

FCB_general napisao:
effe__sa napisao:A što je Ozil dobio crveni to mi na kraju nije bilo jasno, al je naelektrisan bio ko nikad, bijesan i voljan da nekog dobro nalupa

Koliko se vidjelo i čulo, dobio je očito šamarčinu od Davida Ville, ali nije samo to... Lik je navodno vrijeđao njegovu vjeru, na što je ovaj skroz poludio pa dao ovu izjavu: "I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam"

Ništa drugo nego show! Kakav WWF, kečeri, ovo-ono...

Sad kad saznaju ovi iz Qatar fondacije i otkazu sponzorstvo :twisted: :lol:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 18 kol 2011, 15:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yes5nON3ISs[/youtube]

Bože fudbala! :legendo:

Pepe je i ovdje pokazao kakav je mesar i kompleksaš. Iniestu bez lopte namjerno gura i ruši na pod. I njemu i Marcelu treba zabraniti igranje fudbala.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 kol 2011, 15:49

A i ja sam ev poslije pročitao na bildovoj stranici da je villa ošamaraio ozila, sinoč se to nije moglo vidjet,samo smo rasplamsalog ozila poslije vidjeli kako hoče da se obračuna
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 21:39

CroCHEF napisao:
FCB_general napisao:
effe__sa napisao:A što je Ozil dobio crveni to mi na kraju nije bilo jasno, al je naelektrisan bio ko nikad, bijesan i voljan da nekog dobro nalupa

Koliko se vidjelo i čulo, dobio je očito šamarčinu od Davida Ville, ali nije samo to... Lik je navodno vrijeđao njegovu vjeru, na što je ovaj skroz poludio pa dao ovu izjavu: "I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam"

Ništa drugo nego show! Kakav WWF, kečeri, ovo-ono...

Sad kad saznaju ovi iz Qatar fondacije i otkazu sponzorstvo :twisted: :lol:

Valjda će to ostati samo na ono "navodno". :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 25 kol 2011, 23:36

Štrajk nogometaša u Španjolskoj je završio! Ovog vikenda igrat će se utakmice drugog kola Primere sukladno rasporedu natjecanja.

Uspješno su okončani pregovori između Udruženja profesionalnih nogometaša u Španjolskoj (AFE) i vodstva Španjolske nogometne lige (LPF). Ugovor će kao uskoro biti potpisan.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 25 kol 2011, 23:48

O mamicu im... Ja se ponadao da neće još 4 mjeseca igrati, bolje za nas bi bilo. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 31 kol 2011, 18:57

Kao prvo, mogu samo da potvrdim rijeci mnogih koji su to rekli dosta ranije od mene, a to je da smo mi na neki nacin srecnici, jer zivimo u vremenu gdje gledamo totalni fudbal jedne fudbalske masinerije. Ovo se nikada ranije nije gledalo,a tesko da ce se ikada gledati na fudbalskim terenima. Takva lakoca, takva smirenost, takav 'vic u igri', stvarno za nepovjerovati. Bez obzira na sve Murinjove price, na price o sudijama itd., moramo biti realni i reci da je ova Barselona najbolji sastav koji se ikada pojavio na fudbalskom terenu. Navijam za Bajern, ali samo mogu sanjati da ce oni nekada bar upola ovako igrati, i ne samo Bajo vec svi ostali svjetski klubovi. FUDBAL JE JEDNOSTAVNA IGRA KADA JE IGRAJU MAJSTORI. Naredni klip govori vise od rijeci. Kapa dole za Pepa Gvardiolu i njegove ucenike, pardon, umjetnike.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YyDx8SH81rc&feature=player_embedded[/youtube]
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 31 kol 2011, 19:07

Ja sam, vjerovao ti ili ne, ubjeđen da bi mi njih sad dobili da igramo u KO fazi LP . :shock: Najveći razlog, ovakvog mog razmišljanja je RIBERY :legendo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 31 kol 2011, 19:17

nele-BHF napisao:Ja sam, vjerovao ti ili ne, ubjeđen da bi mi njih sad dobili da igramo u KO fazi LP . :shock: Najveći razlog, ovakvog mog razmišljanja je RIBERY :legendo:

Nele, razumijem ja tvoje zelje i mastanja, ali vrati se u realnost. Da se sastavi najbolji tim od ostatka svijeta, cisto sumnjam da bi pobijedili Barsu, a ne sam nas Bajo. Uostalom, sjeti se kako su nass poderali prije 2-3 godine u LS. 4:0 tamo, kod nas 1:1,a nedavno sa pola igraca iz B tima na Allianz areni lagano nas tukli 2:0. Lako je izgovoriti takve rijeci, ali su one bez pokrica. Mi smo jaki, to je sigurno, mnogo jaci nego prosle godine, ali da bi mogli parirati Barsi moramo jos mnooooogo znoja da prolijemo. Uostalom, mi i ne znamo pravo stanje nase forme, jer nismo imali jacih provjera u sluzbenim tekmama. Evidentan je napredak, ali Kajzer, Cirih i slicni ne mogu da budu pravo mjerilo. Pravo nase mjerilo bice tekme u grupi LS, te tekme protiv BvB, Salkea i slicno. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 31 kol 2011, 20:00

Miki napisao:
nele-BHF napisao:Ja sam, vjerovao ti ili ne, ubjeđen da bi mi njih sad dobili da igramo u KO fazi LP . :shock: Najveći razlog, ovakvog mog razmišljanja je RIBERY :legendo:

Nele, razumijem ja tvoje zelje i mastanja, ali vrati se u realnost. Da se sastavi najbolji tim od ostatka svijeta, cisto sumnjam da bi pobijedili Barsu, a ne sam nas Bajo. Uostalom, sjeti se kako su nass poderali prije 2-3 godine u LS. 4:0 tamo, kod nas 1:1,a nedavno sa pola igraca iz B tima na Allianz areni lagano nas tukli 2:0. Lako je izgovoriti takve rijeci, ali su one bez pokrica. Mi smo jaki, to je sigurno, mnogo jaci nego prosle godine, ali da bi mogli parirati Barsi moramo jos mnooooogo znoja da prolijemo. Uostalom, mi i ne znamo pravo stanje nase forme, jer nismo imali jacih provjera u sluzbenim tekmama. Evidentan je napredak, ali Kajzer, Cirih i slicni ne mogu da budu pravo mjerilo. Pravo nase mjerilo bice tekme u grupi LS, te tekme protiv BvB, Salkea i slicno. ;)

Kud nismo u drugom šeširu bili pa da izvučemo Barcu :P Aj' sad ćeš vidjeti, ako se sastanemo, uff da hoćemo Bogdom, pa ćeš vidjeti. Kako nemam pokriće ?

Sad sam ti reko pokriće, Bilal brate !! Bilal !!!

To što su nas poderali, dobro si reko, "prije 2-3 godine" , tada nisam ni očekivo ništa drugo osim onakvog poraza :D Ali sada :twisted: Ma đaba i sranje odbrana kad imamo raspoloženog Bilala :O: Vidjet ćeš !!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

Re: Serie A

PostPostao/la FCB m@niac » 01 ruj 2011, 12:37

Diego Forlán potpisao za Inter... €5m
Ovaj inter samo dedeke skuplja.... :lol:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 70525.html
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

Re: Serie A

PostPostao/la Red passion » 01 ruj 2011, 12:46

FCB m@niac napisao:Diego Forlán potpisao za Inter... €5m
Ovaj inter samo dedeke skuplja.... :lol:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 70525.html

Zanimljivi potezi u tom Interu... Izgleda da je Moratti stao na kočnicu čvrsto kada više nema skupih i vrhunskih pojačanja, vrhunskih trenera... Je li to ima veze s onim progovaranjem jednog predsjednika kluba u Italiji da će svima 'razotkriti' što je bilo prije 5 godina s onim Calciopolijem ili nečim desetim, ne znam... No očito da Inter nije u nekoj velikoj ofenzivi nakon Milanovog naslova prvaka prošle sezone. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 ruj 2011, 14:39

E, Nele, ako ti je Bilal pokrice, moj komentar je :lol: :lol: :lol: Znaci, ja ne mogu da vjeujem da ga toliko dizes u nebesa. Ok, odlican je igrac, ali sjeti se kako je igrao prosle godine. I ovo na pocetku sezone je daleko od one forme koju je Riberi imao u 1. sezoni kod nas. Sada se vise trudi, pa je evidentan napredak, ali ne mogu ti mjerilo biti slabe itakmice protiv Kajzera, HSV-a, Ciriha, Gladbaha. Barsa je masinerija kojoj sada jedino moze Real donekle da parira, ostali su miljama daleko. Pa pogledaj strasni Mancester, ne moze im nista. Ja mislim da se ser A.F. pojede zbog Barselone. :lol: Ok, mi imamo jako dobar tim, ali budi malo realan. Onaj fudbal sto igra Barselona je pojam za sve ostale klubove. A da tamo Riberi predje, bio bi na klupi, sigurno. Ja ne vidim njega u prvih 11 Barcelone, kada bi npr.sada presao, jer jednostavno po kvalitetu smo bolji samo na poziciji golmana, te na poziciji lijevog beka. Ostalo je dosta vise na strani Barse + sto imaju mnogo jacu i duzu klupu od nas.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 01 ruj 2011, 14:48

Realno i Inter je imao puno losiju ekipu pa su ih dobili (ne govorim za drugu utakmicu, vec prvu kad su ih dobili 3-1)
Nit je Guardiola toliki strucnjak, ima najvise trofeja posto ima najbolju generaciju igraca. Ja da dodjem na klupu vjerovatno bi osvojio Primeru...
Najveci plus je taj sto se igra na 2 utakmice gdje je sve moguce...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 01 ruj 2011, 14:59

CroCHEF napisao:Realno i Inter je imao puno losiju ekipu pa su ih dobili (ne govorim za drugu utakmicu, vec prvu kad su ih dobili 3-1)
Nit je Guardiola toliki strucnjak, ima najvise trofeja posto ima najbolju generaciju igraca. Ja da dodjem na klupu vjerovatno bi osvojio Primeru...
Najveci plus je taj sto se igra na 2 utakmice gdje je sve moguce...

Pazi, Gvardiola je veliki trener, jer je osvojio sve te silne trofeje. ALI, zapamtite ovo. Barsa godinama, mnogo prije Gvardiole, igra po jednom ustaljenom sistemu kroz koji njeni igraci prolaze od malih nogu u cuvenoj La Masiji. Dakle, od pionirskih dana, pa do 1.tima. Zna se tacno ko igra na kojoj poziciji i nema rotiranja. Zna se tacno ko ima kakav zadatak, a ne kao kod nas prosle godine da nam vezni igrac bude na stoperu (znam da je to zbog ludog Gaala, ali to se desilo, jer mi nemamo kontinuitet)??? U tome je ogromna prednost Barse u odnosu na ostale klubove. Gvardiola nije nista izmislio, on se samo prilagodio tom sistemu, dodao malo svoje mastovitosti i sa tako fantasticnim igracima koje ima, to izgleda savrseno. Da ode u bilo koji drugi klub, ne bi postigao ni blizu ovako dobre rezultate kao u Barsi, jer je Barsa jedan VELIKI SISTEM, sto mozda donekle ima jos samo MU zbog Fergusona, koji je tu 25 godina. E, zbog tog sistema, u kome se zna ko sta igra, sta je ciji zadatak u odredjenoj situaciji, Barsa ovako dominira. Pa pogledajte samo kakve igrace je izbacila njihova skola: Messi, Xavi, Inijesta, Pique, Puyol, Valdes, Alkantara, Busquets, Fabregas (mada se poprilicno izgradio u Arsenalu) itd. Zato, Nele, maste ostavi na 2.mjestu. Ako se otvori tema MASTARIJE, onda ti tu pisi kako smo sposobni da dobijemo ovu Barsu. ;)
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja