Miki napisao:Uostalom, sjeti se kako su nass poderali prije 2-3 godine u LS. 4:0 tamo, kod nas 1:1,a nedavno sa pola igraca iz B tima na Allianz areni lagano nas tukli 2:0.
Taj Bayern nijednu jaču ekipu ne bi dobio na 2 utakmice, a kamoli Barcelonu. Jedan Jürgen Klinsmann koji pojma nema o taktici je vodio tada Bayerna, a igrali smo i bez Luce Tonija tu utakmicu i još par bitnijih igrača koji su bili ozlijeđeni. Da je čak i jedan van Gaal vodio Bayerna protiv Barcelone, ne bi toliko visoko izgubio koliko je Klinsi mogao. Ista stvar je bila i uoči sezone 2006/07. kada nas je Ronaldinho i njegova klapa s 5:0 poslala u München, a imali smo sezonu koja je bila završila bez trofeja i na 4. mjestu. Isti scenarij je trebao dogodit se 2008/09., no zadnjih 5 utakmica je današnji trener i znalac nogometa Heynckes s 4 pobjede i remijem uspio spasiti stvari koje je onaj Švabo radio cijele sezone.
Miki napisao:Pravo nase mjerilo bice tekme u grupi LS, te tekme protiv BvB, Salkea i slicno.
Onih 5 utakmica što je Jozo stavio na temi o ciljevima sezone ukoliko bi bez poraza prošli ili čak sve dobili, tu bi pokazali da smo spremni za velike okršaje.
nele-BHF napisao:To što su nas poderali, dobro si reko, "prije 2-3 godine" , tada nisam ni očekivo ništa drugo osim onakvog poraza Ali sada Ma đaba i sranje odbrana kad imamo raspoloženog Bilala Vidjet ćeš !!
Onog Riberyja da danas imamo, mi bismo s još većom lakoćom gazili i ponižavali protivnike. Samo on baš više i ne solira toliko, promijenio je svoj stil igre, no opet ne znači da ne bi mogao onako igrati. Jedino mu realizacija ne štima kao prije, to bi ipak više kod Ribyja htio.
CroCHEF napisao:Realno i Inter je imao puno losiju ekipu pa su ih dobili (ne govorim za drugu utakmicu, vec prvu kad su ih dobili 3-1)
Nit je Guardiola toliki strucnjak, ima najvise trofeja posto ima najbolju generaciju igraca. Ja da dodjem na klupu vjerovatno bi osvojio Primeru...
Najveci plus je taj sto se igra na 2 utakmice gdje je sve moguce...
Meni ona šampionska ekipa Intera je vrh, posebice za Italiju Bog i batina. Ona ekipa s Mourinhom je imala sve što je on htio. Jednog playja iza 2 fantastična napadača, 3 odlična razarača igre u sredini terena i neprobojnu zadnju liniju s kormilarom Cesarom koji je tada još bio na vrhunskoj razini.
No opet je Barca ispred što se tiče individualnih klasa, uigranosti, no to joj ništa nije značilo u 1. utakmici gdje im je Inter razbio zube, a i u 2. isto tako u kojoj nisu ništa mogli Interu do kraja susreta, osim kombiniranja u sredini terena i zadnjoj liniji.
Što se tiče Guardiole... Ja o njemu ću više znati ukoliko bude vodio druge klubove, da se stvarno vide njegovi dometi. Ovu ekipu Barcelone svaki proslavljeni i iskusni trener bi mogao voditi. Ni Alex Ferguson nije za neke veliki trener, ali United nije bio toliko velik u onim trenucima kad je on preuzeo United. Gradio ga je godinama i dan danas je pokazao kako zna od limitiranih igrača raditi klasu ili na utakmicama činiti ga ravnopravnim ostalim igračinama. To je ipak veće priznanje kad sam sve si dizao i gradio. Ne treba spomenuti one dvije sezone zaredom u Aberdeenu gdje je pomeo Celtica i Rangerse u Škotskoj, koje ni do dan danas ne može nitko. To i dan danas grmi u Engleskoj i Škotskoj.
width="960"

Bayern dobija samo malo više noFca od recimo freiburga, mainza, gladbacha itd..
Inter se vraća na stare staze slave...Kolko sam vidio igrali su neku šugavu taktiku, spremješana momčad nigdje ni glave ni repa, samo tako dalje!