Bez Olica smo igrali citavu proslu sezonu, tako da smo na to navikli. Bez Robena se moze igrati. Najbolji primjer Frajburg.

A, ko jos moze reci za Brena da nam fali, kad je ionako 4. izbor?!

Ocekujem pobjedu, naravno. Spanska liga postaje sve nekvalitetnija, a nas super tim sije strah po BL, a sada ce to da prenese i na ostale evropske terene. Od onih 7:0 protiv Frajburga i 6:0 protiv HSV-a, meni mnogo vise godi podatak sto u skoro svim tekmama od pocetka sezone na kontu protivnika stoji 0, iliti KRTOLA.

Mnogo me to ohrabruje, pogotovo kada se zna kako smo prosle sezone lako i bezveze primali golove. Jup je odlicno ukomponovao odbranu, samo se nadam da nece eksperimentisati sa Van Bujtenom na stoperu i Boatengom na mjestu desnog beka. Mislim da nema mjesta tome, pa sam i ubijedjen da ce Jup poceti sa istim sastavom kao protiv Frajburga. To je trenutno nas najjaci sastav i ne vidim razlog da ga mijenja, pogotovo nakon sexa od subote. Takodje, tek je 1. kolo LS, ocekuje nas sigurno teska bitka sa 3 rivala, tako da se od starta mora krenuti maksimalno ozbiljno, sa najjacim sastavom, jer nam vec u narednom kolu dolazi Siti. Viljareal me ne zanima, jer jednostavno ova tekma zavisi samo od nas. Ako odigramo kako znamo, tj. kao u prethodnih par tekmi, sigurno je da lagano dobijamo. Znam da oni znaju biti nezgodni domacini, ali cini mi se da nisu toliko opasni kao unazad 2-3 godine. Sve to zahvaljujuci Barsi i Realu, koji sve prihode iz lige grabe za sebe, sto je sigurno dovelo do ovakvog manjka kvaliteta u spanskom fudbalu, pa sada nas Hanover izbacuje Sevilju, koja je prije 3-4 godine bila dvostruki uzastopni pobjednik Lige Evrope. I bolje po nas sto je tako. Dakle, ocekujem pobjedu, mozda ne toliko laganu, ali recimo 2:0.