Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Miki » 12 ruj 2011, 10:08

@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2011, 10:28

Miki napisao:@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao. ;)

ok, ali šta je tu neobično :roll: to je najnormalnija pojava kolko sam ja upućen ;)

bit je u tome koliko je on nama pružio i KOLKO JE JOŠ KADRA PRUŽITI... zdravlje ga jebe jer je po sebi krhak, ali i igra rizično s visokim tempom, to je igra idealna za ozljede... ali i najatraktivnija i najefikasnija igra.

ova izjava Schustera je po meni jako primitivna, zato što stiže u trenutku kada Robbenov klub i bez njega igra odlično!

da mi igramo li-la, svi bi je2 čekali kad će se Robben vratiti... ;)

Schuster također stavlja naglasak na Robbenov ego, koji okolini djeluje dosta napet, ali ko da je to toliko važno kada Robben hara kad je zdrav
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 12 ruj 2011, 10:52

cruz napisao:
Miki napisao:@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao. ;)

ok, ali šta je tu neobično :roll: to je najnormalnija pojava kolko sam ja upućen ;)

bit je u tome koliko je on nama pružio i KOLKO JE JOŠ KADRA PRUŽITI... zdravlje ga jebe jer je po sebi krhak, ali i igra rizično s visokim tempom, to je igra idealna za ozljede... ali i najatraktivnija i najefikasnija igra.

ova izjava Schustera je po meni jako primitivna, zato što stiže u trenutku kada Robbenov klub i bez njega igra odlično!

da mi igramo li-la, svi bi je2 čekali kad će se Robben vratiti... ;)

Schuster također stavlja naglasak na Robbenov ego, koji okolini djeluje dosta napet, ali ko da je to toliko važno kada Robben hara kad je zdrav

Mozes li mi reci sta je Suster rekao, posto ja ne razumijem njemacki?! :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2011, 11:17

kako da ne :)

Schuster je nako ničim izazvan počeo proricati kako će Robben biti problem Bayernu ove godine:

"Bayern sa Riberyem, Müllerom, Kroosom, Gomezom ima igrače koji pripremaju i zabijaju.. dok je kod Robbena slučaj da on najčešće uzme loptu i uopće ne gleda gdje je ko nego pila svoju igru... naravno, on ima tu klasu, ali će usporiti Bayernovu igru ove sezone..."

:lol: :lol: zamisli

Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja :x Robben sa Riberyem i Müllerom funkcionira sexualistički, posebno kad Robben dođe do Ribery-a na 5 - 10 metara...

Kao drugo, suludo je komentirati da Robben usporava igru Bayerna.. :lol: Mislim da ćeš se i ti Miki sa mnom složiti ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 12 ruj 2011, 12:51

Schuster je idiot, od tih starijih igrača/trenera jedan od desetorice zna koju pametnu reć.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 12 ruj 2011, 17:19

cruz napisao:Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja

smile12 smile12
Ma gled'o je on sigurno (ako ništa snimke utakmica), jer ne smije ući nespreman u Doppelpass.
Ima tu trunke istine o čemu on govori, ali sve zavisi od protivnika/situacije, e onda ti ponekad takav individualac baš zatreba.
Navijači na tribinama (bome i mi) volimo takve umjetnike, genijalce. Evo sad Gomez dao 4 gola, niko ni mukajet (malo uzbuđenja, ovacija) dok se Robbenov gol protiv HSV-a još prepričava. :a045:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2011, 18:02

Lizarazu napisao:
cruz napisao:Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja

smile12 smile12
Ma gled'o je on sigurno (ako ništa snimke utakmica), jer ne smije ući nespreman u Doppelpass.
Ima tu trunke istine o čemu on govori, ali sve zavisi od protivnika/situacije, e onda ti ponekad takav individualac baš zatreba.
Navijači na tribinama (bome i mi) volimo takve umjetnike, genijalce. Evo sad Gomez dao 4 gola, niko ni mukajet (malo uzbuđenja, ovacija) dok se Robbenov gol protiv HSV-a još prepričava. :a045:

a zna svak na šta on cilja, ali budimo realni malo on mlatara ;) po meni to je bezvezna priča al eto, on je stručnjak :sick: nek trenira real kad toliko zna :lol: :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 12 ruj 2011, 18:06

Smijem se kladiti da je imao astronomsku ponudu Anzija, a svi znamo da je on rekao da ne ide iz Bayerna.
Ako bi se vec ponudio neki velikan sa vise novca tek bi tad otisao iako je i to upitno, a ovako u anonimuse koji pokusavaju sve na silu nece sigurno.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 12 ruj 2011, 18:21

Malo ima istine u ono što je Schuster rekao o Robbenu, nekada on zaista jeste škrt, ali je za nas često jako bitan igrač i znamo kolike su njegove zasluge prije svega za sve ono što smo postigli pretprošle sezone. Međutim dobro je što bayern postaje manje ovisan od Robbena, jer mi trebamo ovako da pružamo i bez njega dobre partije, ne može sve dugo vremena zavisit od jednog ili dvojice igrača. Što imamo više opcija, što nam je igra raznovrsnija to smo i opasniji.
Nerlinger je danas izjavio da za sad ne razmišlja o produženju ugovora sa Robbenom jer se ekipa na druge stvari koncetriše, a da će po običaju od decembra početi pregovore s Robbenom i aktivnosti oko produženja njegovog ugovora.
I ne treba se brinut dal će mu neko više ponudit, jer bayern će mu ponudit dovoljno i on će ostat u Bayernu ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 12 ruj 2011, 18:48

Robben nije toliko škrt koliko ljudi govore, pa pogledajte čisto statistički gledano koliko asistencija ima. Robben je tip igrača kojemu je potrebna ta sloboda da 100 % iskoristi svoj potencijal, naravno da bi nekad mogao dodat ali onda ne bi bilo golova kao onaj Schalkeu u kupu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 12 ruj 2011, 19:01

The Scarface napisao:Robben nije toliko škrt koliko ljudi govore, pa pogledajte čisto statistički gledano koliko asistencija ima. Robben je tip igrača kojemu je potrebna ta sloboda da 100 % iskoristi svoj potencijal, naravno da bi nekad mogao dodat ali onda ne bi bilo golova kao onaj Schalkeu u kupu.

ma nekad zna biti škrt, al zna on dosta dobrih asistencija napravit, bez daljnjeg ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Stefan Effenberg » 12 ruj 2011, 19:03

Osobno ne volim Robbenovu sebičnost. I to je sve što ne volim. :D

Kada se pogleda njegov doprinos u Bayernu onda mogu reći samo jedno: dajte mu ugovor bis zum Karrierende!

On je igrač za velike tekme, ono što nama treba protiv najvećih ekipa. Svi se boje Robbena. Iako ovo zvuči subjektivno mislim da nema mjesta diskusiji.

Ja i danas tvrdim da ga van Gaal nije trebao mjenjati protiv Intera. Tek kad je igrač do kraja ozlijeđen onda ga treba mjenjati. Ja bih ga u onom trenutku ostavio.

Sve u svemu Robben je igrač odluke u najvažnijim tekmama! A takvog jednog moraš imati! Diskusija završena.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2011, 20:30

Razlog zašto je to Schuster rekao je taj što je htio ispasti pametan :roll: Ja vam velim, da BOG da je u pravu i jedva čekam dan da nama Robben, kako on kaže bude "problem". ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 12 ruj 2011, 22:39

Robben = problem. Jeste, ali slatki.

Ako se ovako* nastavi očekujem da če mnogi simpatizeri Bayerna jedva čekati da se on proda.
To Real-ovci znaju najbolje.

*sa povredama.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 12 ruj 2011, 22:46

Lizarazu napisao:Robben = problem. Jeste, ali slatki.

Ako se ovako* nastavi očekujem da če mnogi simpatizeri Bayerna jedva čekati da se on proda.
To Real-ovci znaju najbolje.

*sa povredama.

Da samo što je Real miljama ispred Bayerna, simpatizeri koji znaju razmišljati će cijeniti to što Robben igra za Bayern.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva