(14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (14/09/2011) Villarreal CF -:- FC Bayern München

PostPostao/la Hantraga » 14 ruj 2011, 22:18

Prestat cu pratit' ovaj Bayern, nije zanimljivo. :mrgreen:
Protiv koga god igramo, ljudi ne mogu stvoriti postenu sansu. O golu da i ne pricam.

Vidim da niko ne spominje Badstubera, a on je po meni veceras bio najbolji u defanzivi. Kako se samo dobro postavljao, ne znam je li izgubio ijedan duel. Bravo momcino!

Nadam se da Gomez nije povrijedjen, valjda je to bila neka takticka zamisao Juppa.
Imam osjecaj da bi Petersen mogao postati odlican napadac, al' za sad je jos zelen. Ali u ovakvim utakmicama i na ovakvim promasajima se stice iskustvo.

Ko je sljedeci? :lol:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la cruz » 14 ruj 2011, 22:31

Wahnsinn!!! :O:

jeste li vi svjesni u kakvoj smo mi sad seriji??? 8-)

još shity remiziro kod kuće :smajl007:

ja bi trenutno najrađe plesao ko Rafinha nakon (sexualnog) gola: (od 1:15)

http://goalshighlights.com/2011/09/14/villarreal-vs-bayern-munich-14-september-2011/

:yeee: :yeee: :yeee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 14 ruj 2011, 22:34

Rutinirano odnijeli 3 boda iz Španjolske. 8-)

Poslije tekme mi je bila zanimljiva Osramova izjava koji je rekao da u slučaju ozljeda napadača imamo i Riberyja koji bi mogao igrati kao i Messi false nine poziciju.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 14 ruj 2011, 22:37

idealna noc za bayern
golove su dali dva igraca kojima je to bilo potrebno da se psiholoski dignu
u drugoj utakmici takodje idealan rezultat, nebi bas volio da je napoli dobio jer su i oni jako ozbiljni kandidati za prolaz
mislim da ce se sa cityem potuc za drugo mjesto :)

ogroman korak vec sada prema drugom krugu, uz pobjedu u sljedecem mecu usudio bi se reci i da je to zavrsena stvar
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 ruj 2011, 22:42

Pomeli smo Villareala na njihovom terenu, ista stvar će se morati ponoviti i doma. Neki su se bojali ove ekipe, ali klasa, iskustvo, znanje i igra je na našoj strani, SVE :!:

Petersen tek počinje učiti igrati na ovoj daleko većoj razini od 2. lige, a ovi promašaji izgledaju ala Gomez kad se počeo opet uštimavati u ekipu prošle sezone. To će proći s vremenom kad počne zabijati češće.

Jednostavno, osjećam se euforično nakon ove utakmice. Takve akcije, šanse... Realizacija da je bila još bolja, dobio bi Villareal još 2-3 gola od nas. Fantastično.

Koliko vidim, idući susret je doma protiv Cityja. Tu Bayern tek mora pokazati kvalitetu, ali nadasve iskustvo. Prvo Schalke i njega razoriti doma, a onda i ove isto pristojno pobjediti. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 14 ruj 2011, 23:04

MI jesmo jaki, to je istina, istina je i da imamo i obranu kak treba i golmana....o napadu da i ne pričamo...mogli bi reči da je ovo naša godina...

Al da se na zavaravamo ljudi i da ne letimo previsoko..Willareal je slab... :lol: ko i cjela spanjolska liga, zbog tih štrajkeva i to....nisu još uigrani i sve to skupa utječe na igru...

Pitajte velimira..on sve zna... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 14 ruj 2011, 23:19

FCB m@niac napisao:Pitajte velimira..on sve zna...

On očito ne zna da je predsjednik Seville rekao da je Primera smeće postala zadnjih par godina. :lol: :lol:

Ja više njemu i predsjedniku Villareala vjerujem, nego Zajecu. Zato je Hannover ispratio ove, a i mi ćemo ove. 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q6jl9C3V0mw[/youtube]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 14 ruj 2011, 23:39

Odlična rutinirana utakmica koju smo kontrolirali od prve do zadnje minute i pobjeda nikad nije dolazila u pitanje. Stvarno smo već dosadni s ovim rezultatima. :mrgreen:
Ribery opet sjajan, Neuer je konačno dobio priliku nešto obraniti :mrgreen:, a i meni se posebno svidio Badstuber. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 14 ruj 2011, 23:41

FCB m@niac napisao:MI jesmo jaki, to je istina, istina je i da imamo i obranu kak treba i golmana....o napadu da i ne pričamo...mogli bi reči da je ovo naša godina...

Al da se na zavaravamo ljudi i da ne letimo previsoko..Willareal je slab... :lol: ko i cjela spanjolska liga, zbog tih štrajkeva i to....nisu još uigrani i sve to skupa utječe na igru...

Pitajte velimira..on sve zna... :lol:

NE zaboravi predkolo u kojem je Villareal također igrao.To su isti igrači sem Cazorle koji je otišao.Doveli su par igrača, ali okosnica je ostala ista.PObjeda je čista i lagan prije svega jer je Villareal na svom terenu u LP-u po tradiciji bio vrlo opasan.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la effe__sa » 15 ruj 2011, 00:08

Apsolutna kontrola, dominacija, brojne šanse , 2 gola , kompaktnost ekipe...sve je štimalo, sve štima, i nek se ovako nastavi :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 15 ruj 2011, 01:18

effe__sa napisao:Apsolutna kontrola, dominacija, brojne šanse , 2 gola , kompaktnost ekipe...sve je štimalo, sve štima, i nek se ovako nastavi :)

Tako je Efenberže. ;)

Istina da sam se nervirao kod rezultata 1:0 i malkice se bojao da nam se one propuštene šanse ne osvete. Srećom po nas, uvijek ima neko ko može odlučiti utakmicu. Ovaj put je Rafa bio nabrijan.

Sve super, sve za pet, kud ćeš više kada oni nisu imali prilike da pokažu svoj poznati ciganluk. Onaj mali kepec se isticao (Maćeda valjda) i u svojim duelima sa Švajnijem je malo budio sjećanja na stare, zaboravljene okršaje, koje smo često imali sa Effenbergom, Jeremisom i sličnima.

Osjeti se ta moć, koju Bayern posjeduju, lakoću igranja, nepredvidljivost....
Momci su u dobrom štimungu unatoč stalnom rotiranju, ako ovako ostane, ja Juppu skidam kapu.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 15 ruj 2011, 01:27

Lizarazu napisao:
Istina da sam se nervirao kod rezultata 1:0 i malkice se bojao da nam se one propuštene šanse ne osvete. Srećom po nas, uvijek ima neko ko može odlučiti utakmicu. Ovaj put je Rafa bio nabrijan.

ma i ja sam se tad malo nervirao, reko evo propuštaju šanse da reko ovi levati nam ne zabiju slućajno gol i sve propade....AL onda je bljesnuo Rafinha :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 15 ruj 2011, 07:57

Moram priznati i mene je prao optimizam...možda je to bilo zato kaj sam bio uzbuđen jer sam išao gledati Reala u maksimir. Na upit kak će bayern odigrati ko iz puške sam odvalio, HENDIKEP na Bayerna! U formi smo, u jebno dobroj formi i sad meljemo sve pred sobom. bez brige doći će i tome kraj, ali u ovom trenutku to je manje bitno! Kada Bayern dođe na ŠPANJOLSKO tlo i pomete svog protivnika, onda znaš da smo jaki i da nam ide, jer sa ŠPANJOLCIMA se meni GADI igrati. Od Deportiva, pa do getafea sa tim smećima smo se uvijek mučili! JUPP je uspio usavršiti van Gaalov sistem i sada to sve ide ko po loju!

Sa ovakvim Riberyem, nebo je granica!!! Robben je nešto drugo i kad on hala kak treba onda sve ovisi o njemu, a Ribery kad hala on diže ocjene i igru igračima oko sebe i zato sam prejebeno sretan kaj je njemu napokon krenulo! A zašto nas jebu te ozlijede? :neee: Dobro je još dok to imamo sa nećim zamijeniti, no ja se nadam da ćemo na zimu probati dopeljati nekaj OFENZIVNOGA. U ovom trenutku to mi je svejeno bila to polušpica, Špica, Krilo - samo da nekaj dođe i jer smatram da će nam to do kraja sezone trebati!

Što se tiće rotacije JUPPA :bravo: :bravo: :bravo: nema opuštanja, ne rotira se previše, ne zmišlja se topla voda i 13 igrača dobiva puno prilika i na taj način on nama Tymu, L.G Boatenga, Buytena i Rafinhu drži u formi. Mi smo "klapnuli" prije nego kaj smo planirali, pa neko posebno forsirenja igrača i prvih 11 nije potrebno. Meni se jako, ali jako sviđa činjenica ŠTO NEMA PRVIH 11 nego prvih 15 u tom pogledu JUPP je car!

Kroos ima identičnu sudbinu kao i GOMEZ. Tog igrača MI neodobravamo, ne znam zašto, ali je tako...očito je da MI to volimo raditi. No ja sam vam prije sezone lepo rekao da je on jedan od igrača od kojeg ja najviše očekujem i koji će dignuti razinu igre s obzirom na prošlu sezonu? Jel on to radi? Da, dečec hala, no isto tako trebat će mu vremena da postane konstantan jer još uvijek on nema 10 tekmi zaredom u prvih 11...Ove sezone on ĆE postati jedna jako važna karika u našoj ekipi! NAPOKON!

A BadGnjili, e taj lik će uskoro izgubiti svoj nadimak, amo jeproblem u tome kaj ima tak gnjilo prezime da nemrem zmsiliti nekaj SEXUALNO...Doći će to već meni bez brige...Bayern igra obranu :shock: 7 tekma zaredom koju smo zvaršili sa 0 primjlenih golova, jel tako il me to moje oći varaju? Polako će ljudi shvatiti da je van Gaal prošlost i da je ovo jedan novi Bayern, onaj pravi ŠVAPSKi, no onda će počet jebavanje majke od strane naših protivnika!

AUF GEHTS BAYERN!!!! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 15 ruj 2011, 09:32

Petersena sam zaboravio spomenuti, ali i on je bio odličan. Uspio je ući u nekoliko prilika, ali ga nažalost sreća nije pratila.

anton 1983 napisao:Dobro je još dok to imamo sa nećim zamijeniti, no ja se nadam da ćemo na zimu probati dopeljati nekaj OFENZIVNOGA. U ovom trenutku to mi je svejeno bila to polušpica, Špica, Krilo - samo da nekaj dođe i jer smatram da će nam to do kraja sezone trebati!

:bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 15 ruj 2011, 09:46

veliki smo sad korak s time napravili... napoli i city budu lomili zube u španjolskoj, samo kad se ovi malo srede, još su k tome podjelili bodove jučer :D :D igramo stvarno u vrhunskoj formi, i daj Bože da potraje što duže..i baš mi je drago da baš sada igrmo s Schalkeom :D :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012