Moram priznati i mene je prao optimizam...možda je to bilo zato kaj sam bio uzbuđen jer sam išao gledati Reala u maksimir. Na upit kak će bayern odigrati ko iz puške sam odvalio, HENDIKEP na Bayerna! U formi smo, u jebno dobroj formi i sad meljemo sve pred sobom. bez brige doći će i tome kraj, ali u ovom trenutku to je manje bitno! Kada Bayern dođe na ŠPANJOLSKO tlo i pomete svog protivnika, onda znaš da smo jaki i da nam ide, jer sa ŠPANJOLCIMA se meni GADI igrati. Od Deportiva, pa do getafea sa tim smećima smo se uvijek mučili! JUPP je uspio usavršiti van Gaalov sistem i sada to sve ide ko po loju!
Sa ovakvim Riberyem, nebo je granica!!! Robben je nešto drugo i kad on hala kak treba onda sve ovisi o njemu, a Ribery kad hala on diže ocjene i igru igračima oko sebe i zato sam prejebeno sretan kaj je njemu napokon krenulo! A zašto nas jebu te ozlijede?

Dobro je još dok to imamo sa nećim zamijeniti, no ja se nadam da ćemo na zimu probati dopeljati nekaj OFENZIVNOGA. U ovom trenutku to mi je svejeno bila to polušpica, Špica, Krilo - samo da nekaj dođe i jer smatram da će nam to do kraja sezone trebati!
Što se tiće rotacije JUPPA

nema opuštanja, ne rotira se previše, ne zmišlja se topla voda i 13 igrača dobiva puno prilika i na taj način on nama Tymu, L.G Boatenga, Buytena i Rafinhu drži u formi. Mi smo "klapnuli" prije nego kaj smo planirali, pa neko posebno forsirenja igrača i prvih 11 nije potrebno. Meni se jako, ali jako sviđa činjenica ŠTO NEMA PRVIH 11 nego prvih 15 u tom pogledu JUPP je car!
Kroos ima identičnu sudbinu kao i GOMEZ. Tog igrača MI neodobravamo, ne znam zašto, ali je tako...očito je da MI to volimo raditi. No ja sam vam prije sezone lepo rekao da je on jedan od igrača od kojeg ja najviše očekujem i koji će dignuti razinu igre s obzirom na prošlu sezonu? Jel on to radi? Da, dečec hala, no isto tako trebat će mu vremena da postane konstantan jer još uvijek on nema 10 tekmi zaredom u prvih 11...Ove sezone on ĆE postati jedna jako važna karika u našoj ekipi! NAPOKON!
A BadGnjili, e taj lik će uskoro izgubiti svoj nadimak, amo jeproblem u tome kaj ima tak gnjilo prezime da nemrem zmsiliti nekaj SEXUALNO...Doći će to već meni bez brige...Bayern igra obranu

7 tekma zaredom koju smo zvaršili sa 0 primjlenih golova, jel tako il me to moje oći varaju? Polako će ljudi shvatiti da je van Gaal prošlost i da je ovo jedan novi Bayern, onaj pravi ŠVAPSKi, no onda će počet jebavanje majke od strane naših protivnika!
AUF GEHTS BAYERN!!!!