VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2011, 07:41

Dobili jučer Freiburga 1:2. oba gola stepo je Harnik...Stuttgart opravdava ono o ćem ja pričam. Oni buju ove sezone sigurno napadali 4. mjesto, a što se tiće ulaska u Europu mislim da im je to maltene zagarantirano. još nismo vdijeli schiebera kod njih na djelu. ko zna možda i nećemo jer i njima on možda smeta kao i nama Robben :mrgreen: Nastave li ovako možda i promijenim svoje mišljenje o njima po pitanju ulaska u LP jer trenutačno ih tamo ne želim vidjeti...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 17 ruj 2011, 17:49

Stuttgart dobar ove sezone, a i to je pozitivno, veliki su klub, kada su god igrali evropu solidno su predstavljali bundesligu. Osmine finala u Lp, osmine finala ili čak dostizanje i daljih rundi u kupu Uefa...Drago mi je i zbog Labbadije što se izgleda u nekom klubu konačno skrasio, prošle sezone ih spasio od ispadanja a ove ih možda odvede do Evrope
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 lis 2011, 08:40

Delpieru, PogrbGnjilom i Boulahrouz istiću ugovori. Pošto VFB treba šparati, lako je moguće da niti jedan od ove trojice neće dobiti novi ugovor! Sve mi je jasTno, sam ne znam di su te pare trošene da bi Vfb u tolikoj količini morao šparati! Pogrebnjaka bi se i ja riješio na zimu da se dobije koji Euro. To bi pokušao napraviti i sa Delpierom, makar mislim da njega niko neće htjeti kupuiti. Kaj će biti sa Boulahrouzom to treba tek vidjeti jer se lik poćeo dizati no baš da igra za te pare koje je dosad bio plaćen ne znam...Inaće njih trojica skupa zarađuju oko 10. 5 miljona eura..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 stu 2011, 13:32

Stuttgart se navodno interesira za Helmesa! Zakaj ne znam! Valjda buju prodali nekog od svojih napadača a nekak mi je prvi na listi rus koji puno zarađuje a na kraju sezone mu istiće ugovor. Isto tak Helmes bi navodno morao pristatina duplo manju plaću nekih 2 miljona eura, a u Wolfsburgu navodno zarađuje 4...

Čudno, nema šta...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 14 stu 2011, 17:38

anton 1983 napisao:Stuttgart se navodno interesira za Helmesa! Zakaj ne znam! Valjda buju prodali nekog od svojih napadača a nekak mi je prvi na listi rus koji puno zarađuje a na kraju sezone mu istiće ugovor. Isto tak Helmes bi navodno morao pristatina duplo manju plaću nekih 2 miljona eura, a u Wolfsburgu navodno zarađuje 4...

Čudno, nema šta...

Pa kaj nek ide tam za manju plaču i proba spasit karijeru.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 01 pro 2011, 22:07

Fredi izjavio kako novac koji su dobili za Leno-a nece sav utrositi na pojacanja. Navodno se moraju malo konsolidovati.

Prate nekakvog Brazilca (Domino, cini mi se) koji kika u Ungarnu...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2011, 10:23

Danilo koji košta 350.000 eura. Taj Stuttgart se čovjeku more zgaditi sam tak. Moj Fredi, pa niko nije niti mislio da ćeš ti pare od Lena uložiti u klub, ne daj Bože, a kamoli recimo da uzmeš tu odštetu i dodaš još koji miljunček i dopelaš si pravi ŠPEK od igrača :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 02 pro 2011, 10:50

A valjda ne zele riskirati jer svaki puta kada su dali za nekog igraca vise para kasnije bi se ispostavilo da je on FLOP! Bar tu ima miljon primjera kad je Stuttgart u pitanju! :)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2011, 11:10

Da za njih je morti i bolje da ne riskiraju. No jel vi vidite jednu tendenciju kod svih tih klubova. 99% njih je u nekakvom dugu. Kad god neko dobi neke pare treba ić neki kurac pokriti a priča se non stop o tome kak je bUNDESLIGA zdrava. To definitivno nije tako nego se nema para i schluss. Valjda se preveč ulaže u infrastrukturu ili klubovi malo zarađuju pa im je i 10 miljona eura puno. BvB mora sanirati dugove, Schalke isto, Bumen je isto u financijskom notu, za HSV da negovorim i Stuttgart isto o tome sere, Hertha kolko znam ima nekoh 35 milja duga, Koln oko 15-20, dalje da nenabrajam...Morti ipak to nije tak lepo kak se po medijima priča...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 pro 2011, 20:17

anton 1983 napisao:Da za njih je morti i bolje da ne riskiraju. No jel vi vidite jednu tendenciju kod svih tih klubova. 99% njih je u nekakvom dugu. Kad god neko dobi neke pare treba ić neki kurac pokriti a priča se non stop o tome kak je bUNDESLIGA zdrava. To definitivno nije tako nego se nema para i schluss. Valjda se preveč ulaže u infrastrukturu ili klubovi malo zarađuju pa im je i 10 miljona eura puno. BvB mora sanirati dugove, Schalke isto, Bumen je isto u financijskom notu, za HSV da negovorim i Stuttgart isto o tome sere, Hertha kolko znam ima nekoh 35 milja duga, Koln oko 15-20, dalje da nenabrajam...Morti ipak to nije tak lepo kak se po medijima priča...

Preveliki su troškovi + infrastruktura a npr. od smradova televizijskim jako malo love naspram engleza + ogromni nameti najveći u evropi ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2011, 20:49

doro napisao:
Preveliki su troškovi + infrastruktura a npr. od smradova televizijskim jako malo love naspram engleza + ogromni nameti najveći u evropi ;)

Da al znaš i sam da se o BUNDESLIGAŠIMA priča da su to klubovi "bez dugova" i da troše samo kolko mogu. Pa otkud onda ti silni dugovi....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 pro 2011, 21:26

Svaki klub radi projekcije koliko će zaraditi iduće sezone te imaju tolik budžet. Nitko nema 60 milijuna na računu i 150 slobodnih sredstava kao Bayern. Ako klub ne zaradi dovoljno, onda počnu problemi. Zato je za razvoj klubova puno bolja "dosadna" liga u kojoj novi klubovi ne iskaču.
Stuttgart je bio prvak i igrao LP, očekivali su nekakav rast i onda pali. Onda su opet ušli u LP, sredili stare probleme i opet uložili pa se borili za opstanak do zadnjeg kola. :roll:
Hamburg je trošio dok su bili rezultati na razini, a kad nisu ušli u EL, onda su počeli problemi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 03 pro 2011, 19:19

Lova lova lova sve bu nas uništila na kraju koda bumo živjeli 500g.! :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 02 sij 2012, 21:42

Švabe zainteresovane za Srđana Lakića. Čovjek zna zabijat golove, u Wolfsburgu se nije snašao, Magath ga se želi riješit i et sad da dođe u Stuttgart super bi bilo. Magath se riješi igrača koji mu se ne uklapa, a Lakić vamo fino pojača napad švaba i zablista ko u K'lauternu prije. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 02 sij 2012, 21:50

Je samo švabi misle dat 2-3 miljona :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi