anton 1983 napisao:Stuttgart se navodno interesira za Helmesa! Zakaj ne znam! Valjda buju prodali nekog od svojih napadača a nekak mi je prvi na listi rus koji puno zarađuje a na kraju sezone mu istiće ugovor. Isto tak Helmes bi navodno morao pristatina duplo manju plaću nekih 2 miljona eura, a u Wolfsburgu navodno zarađuje 4...
Čudno, nema šta...

anton 1983 napisao:Da za njih je morti i bolje da ne riskiraju. No jel vi vidite jednu tendenciju kod svih tih klubova. 99% njih je u nekakvom dugu. Kad god neko dobi neke pare treba ić neki kurac pokriti a priča se non stop o tome kak je bUNDESLIGA zdrava. To definitivno nije tako nego se nema para i schluss. Valjda se preveč ulaže u infrastrukturu ili klubovi malo zarađuju pa im je i 10 miljona eura puno. BvB mora sanirati dugove, Schalke isto, Bumen je isto u financijskom notu, za HSV da negovorim i Stuttgart isto o tome sere, Hertha kolko znam ima nekoh 35 milja duga, Koln oko 15-20, dalje da nenabrajam...Morti ipak to nije tak lepo kak se po medijima priča...

doro napisao:
Preveliki su troškovi + infrastruktura a npr. od smradova televizijskim jako malo love naspram engleza + ogromni nameti najveći u evropi

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju