Nazalost, nisam gledao tekmu, jer sam morao na selo da odem, a morala su se i drva cijepati. Brzo ce i zima.

Ali, ako za nas ima zime, za Baja izgleda da nema.

Odgledao sam samo snimak sa youtube-a od nekih 13 minuta. Ne znam sta da kazem, osim da u ovom trenutku niko osim Barse ne moze da nam parira, ali bukvalno niko. Druga stvar, mene je, iskreno receno, strah ove euforije, za koju je zasluzan citav tim svojim igrama. I, sada da jednu temu, recimo, primimo gol bio bi natpis 'Bajern u krizi'.

Kao da je Jup uzeo carobni stapic, pa svi igraju kao ludi, ili je ipak u pitanju droga, jer kako objasniti da su u tom formi Lam, Riberi, Svajni, Timoscuk, Badstuber, Boateng, Rafinja, Bujten, Gustavo, Gomez, Kros, Roben? Mozda je to i Breni probao kako bi popravio formu, pa je pretjerao sa kolicinom i zapalio kucu.

Znam da to nije za smijeh, ali sad sam nadahnut za pisanje. Kako objasniti da nam je skoro 15 igraca u top formi? Jednostavno, poceli smo igrati kao tim, gdje sada nema nema neke bojazni kao ranije. Koliko sam samo ranije kritikovao Bujtena, Badstubera itd. Likovi sada tako dobro igraju (iako je Badstuber opet malo ispao konj protiv Augusta i malo nas podsjetio na svoje 'blistave' trenutke proslih sezona

) da bi bilo cisto sranje kritikovati ih. Pa nama je rezervni stoper Bujten opasniji od rezervnog napadaca Petersena.

Daje golove glavom, utrpa ga i sa 25 m, presexualno.

MORAM DA KAZEM - ROBEN!!!

Opet taj sexualni, holandski, celavi magarac.

Jednostavno, lik ne zna sta znaci ispasti iz forme.

Cim udje, odmah gol. Mi smo razmontirali Kusen. Toliko im je pun K bio nas, da su poceli sa krajnje nesportskim i ostrim startovima na Riberija i Rafinju. To je najbolji dokaz koliko je neko isfrustriran, kao kada je Barsa naguzila Reala 5:0.

Evo im sada za Vidala i proslu godinu. Nek se jebe i Rudi Feler i svi iz Kusena. Ali, toliko smo dominantni da skroz opravdavam transparent nasih navijaca da nam vec sada daju titulu. Ovo nije trenutno dobra forma, ovo je nenadjebiva forma.

Da li je BL stvarno toliko opala ili smo mi stvarno toliko dobri? Mislim da je ovo drugo.

Kad se samo sjetim da je ovaj tim umalo prosle godine ostao bez LS, skenjam se. Zamisli da je ovakav tim usao u Ligu Evrope, a da igra najbolji fudbal na svijetu uz Barsu, trenutno. Bila bi to nepravda vijeka.

A, sada slijedi najjaci ispit od pocetka sezone. Jebeni arapski novac i preskupi fudbaleri sa brutalno visokim platama protiv finansijski nastabilnijeg kluba na svijetu. Siti ima individualni kvalitet i po tome mogu dobro da nam pariraju, ali nemaju TIMSKI kvalitet, sto je, po mom misljenju, mnogo vaznije. Oni su klub u stvaranju, zele preko noci da postanu veliki, a to ne moze tek tako. Da bi dijete poraslo, mora prvo da piski i kaki u gace.

Mi cemo im to pokazati, SPUSTICEMO IH NA ZEMLJU, ako Bog da.

Ima da im gace budu pune.

Njih drze Nasri, Silva, Aguero i Dzeko. Ostalo je nista specijalno. AKO zaustavimo Aguera, nema problema, DEFINITIVNO!!! ZAJEDNO DO POBJEDE!!!