(24/09/2011) FC Bayern München gegen Bayer 04 Leverkusen

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (24/09/2011) FC Bayern München gegen Bayer 04 Leverkusen

PostPostao/la FCB m@niac » 24 ruj 2011, 19:29

Kaj se ovo događa ?

Nakon ove tekme treba bit pametan, pa donosit zaključke....Bayern se danas doslovce igrao sa Leverom.
Igrali smo 20%. To je bilo dovoljno da se porazi viceprvak...istina, u maloj su krizi, al vec me malo strah....
Odigrali smo bes Boatenga, sa Buytenom i Badgnjilim na stoperksim poziicjama reko bih gotovo pa perfektno. Ribery, Lahm, Svinja...ma kaj opće nabrajam bezveze...a Muller tek? hu jebote pa Mulac je postal zverka....
I onda jos doso car i stavio točku na i (koji glupi izraz :mrgreen: )

I kaj sad reci prije tekme sa Cityem? Ako nas dobe, skidamo kapu...

:fcb: :naprijed: :logo: :avogp1:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 24 ruj 2011, 19:36

Samo se pokazuje koliko je važno imati jaku obranu i ekipu u kojoj svi sudjeluju u fazi obrane. To je ono s čime se protivnika uništava.

Prezadovoljan sam pobjedom. Mi smo ovog Leverkusena mogli zgaziti i sa 6:0 da smo htjeli, no odlučili smo se za rutinsku varijantu i više se fokusiramo na 1. domaću utakmicu u skupini CL.

Robben opet pokazuje koji je lik. Kao da je već sada u top formi... :naprijed: Jako, jako važan je to igrač, uvijek je motiviran i željan igre, uvijek hoće da gazi, zabija... Jedino će morati naučiti dodavati kad je daleko lakša opcija za suigrača nego za njega. :navijac: Sa svime sam prezadovoljan, a ova utakmica opet potvrđuje našu klasu. Neki su mislili Schalke će biti taj, Leverkusen će biti taj... No oba kluba smo pregazili u svakom segmentu igre, a ono najvažnije, upisali smo pobjedu, a oni nam nisu ništa mogli. Što reći... :prvi:

A ono da li Bayern igra bolje bez Robbena ili s njime... Takvo razmišljanje je prolazna stanica na koju se ljudi ne obaziru više.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 24 ruj 2011, 20:06

Očekivao sam uvjerljivu pobjedu, al ovakva predstava je demonstracija sile. Meni je dosta toga bilo jasno i nakon Schalkea jer tamo je bilo teško gostovanje, a čak schalke smatram jačim trenutno od levera...Rasturili smo i Schalke i Leverkusen, a ove druge pogotovo jer Bayer se nije sastavio s loptom, apsolutna naša dominacija i na kraju ko šlag na tortu taj čudesni robben kojem je dovoljno desetak minuta na terenu da ga zabije. Schweinsteiger se prezentuje kao pravi dirigent, Ribery i dalje proizvodi svoju čaroliju, Muller sjajan, a Badstuber sigurni stub pozada, a onda još i van Buyten igra i stabilno i pozada a i zabije ga...A fantastičan je bio i Tymoshchuk, inače mi je u zadnji par partija sjajan i sve je bolji i bolji, požrtvovan, bori se, a još sjajne pasove odigra...Ma perfektno, cijela ekipa sjajna
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 24 ruj 2011, 20:10

I dalje meljemo...2 pol dosada i mučenje al sam znal da bu ga čelo zabil kad je ušo i pokvaril mi prognozu od 2:0 nema veze ovakvu tekmu sam i očekival ;) ....sad trebamo dobit m.city bilo tak da nastavimo seriju :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 24 ruj 2011, 22:36

tymo je danas odigro za 10
dobro je znati da imamo adekvatnog igraca uz schweinia
gustavo i tymo ce se opasno potuc za to mjesto, a to moze biti samo dobro
lahm, muller, ribery... klasika, na nivou
gomeza i dalje ocima ne mogu gledat :) a bojim se da cu morat jos dugo
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 ruj 2011, 01:04

GrleREB napisao:I na kraju jedan sa posvetom za Schustera :mrgreen:

to to to to tototototo 8-) :bravo:

nek se sad javi ko se god smatra kompetentnim :twisted:

FCB m@niac napisao:Kaj se ovo događa ?

ovo je ONAJ Bayern koji se stvarao godinama

bit će poraza i bilo ih je (gladbach.. iako mi to još nije jasno, ali možda je baš on kriv za ovakvu seriju...) s ovakvim pristupom -> porazi i neriješeni rezultati će prilično bit reducirani!!!

City će biti (siguran sam) skroz druga dimenzija, ali budimo realni.. ovakav Bayern, na domaćem terenu, ne treba se niti smije ikoga bojati 8-)

Lucimar napisao:gomeza i dalje ocima ne mogu gledat :) a bojim se da cu morat jos dugo

pomiri se s tim, ja već jesam :)

bit će opet dana kad će zabiti 16 komada u tekmi i kad će zabijati golove iz napucavanja itd... :lol:

ali dok ekipa ovako igra nema smisla ikome išta zamjeravati!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 25 ruj 2011, 07:33

Više nemam komplimenata za opisivati ovaj Bayern. :smajl007:
Ali mi je zanimljiva razlika igre iz 2009./10. i sada. 2009. je svaka naša akcija kretala od Schweinija jer je on bio, kako bi Englezi rekli, "ball winning midfielder", a sada on uopće ne jer taj posao odrađuju igrači koji su na prvoj crti obrane - ofenzivni vezni. To je nešto prekrasno. :smile10:

Šta ovaj Dutt učini od Leverkusena smile31
Prošle godine su imali najjaču desnu stranu u Bundesligi, ako ne i u cijeloj Europi. Tu su igrali Schwaab, Castro i Vida. Vidu je prodao, Schwaab se ozlijedio, a Castra je pomaknuo naprijed. Sad su mu desni bekovi Balitsch (defenzivni vezni) i Da Costa (18 godina). smile44 Kretenizam na kvadrat. :neee: Pa kaj nije mogao zaključiti da će trebati još jednog desnog beka ako na Castra računa kao krilo. :?:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 25 ruj 2011, 08:55

cruz napisao:
FCB m@niac napisao:Kaj se ovo događa ?

ovo je ONAJ Bayern koji se stvarao godinama

bit će poraza i bilo ih je (gladbach.. iako mi to još nije jasno, ali možda je baš on kriv za ovakvu seriju...) s ovakvim pristupom -> porazi i neriješeni rezultati će prilično bit reducirani!!!

City će biti (siguran sam) skroz druga dimenzija, ali budimo realni.. ovakav Bayern, na domaćem terenu, ne treba se niti smije ikoga bojati 8-)

točno to, PREMOČNI SMO i jednostavo mi je žao vec protivnike u Bundesligi....
A nas je doma na Allianz areni teško pobjediti bilo i prije par godina(Barca, Manutd), zato i velim, ako City dobi ovo, svaka mu čast....samo znam da si bum sve nokte pogrizel uoči tekme..... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 25 ruj 2011, 09:10

man.c se treba bojati nas a ne mi njih. nisu oni nista posebno pokazali do sada i jos igraju u gostima.

mi smi ti koji gazimo sve i igramo doma. nece bit lako,nema sumnje al ja vjerujem u dobru igru i pobjedu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 25 ruj 2011, 13:53

kroos je lošiji od gomeza obična mala pussy :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2011, 21:29

:mrgreen:

Jel treba bilo kaj drugo reći osim ovog smajlića nakon ove tekme?

Ma naravno da treba! Našoj momčadi se u ovom trenutku jednostavno treba pokloniti jer nam debelo vraćaju za sve one popijene žiPce prošle godine. Koja demonstracija SILE I MOĆI!!! U ovom trenutku djelujemo fantastično! Čak i kad smo malo pali u drugom poluvremenu jer više nismo imali volje, momčad je odigrala dovoljno koncentrirano da neprimemo gol! Možda ćete se sada iznenaditi ko je bio po mom guštu igrač utakmice. Ni manje ni više nego:

Slika

NAŠ KAPETAN; NEPODERIVI PHILIPP LAHM!!!! Kako taj ove sezone igra to je fantazija. Ja brijem da je on srao da je bolji na desnoj strani jer je to morao govoriti i srati po medijima iz razloga što je bio prisiljen tamo igrati. Na lijevoj strani on je bombetina od igrača, ORE jebeni teren, ima ga posvuda, kako u obrani tako u napadu. Znate da je BadGnjili najbolje ocijenjeni obrambeni igrač lige, e pa nije niti čudo kada sada na njegovoj strani ordinira Lahm! Možemo biti Bogu zahvalni zato kaj imamo takvog kapetana!

E sad već kad sam spomenuo BadGnjilog, u jednom trenutku opala mi je roleta na oči i mam sam se prisjetio zašto sam mu dao taj nadimak. U jednom trenutku u 2. poluvremenu onaj R. Augusto izvozo ga je ko debila! Nije čudno kada te igrač takve klase predriblja, ali ono kaj mu je on napravio jednostavno je ispod svakog nivoa. Morat će BadGnjili još mnogo žganaca pojesti!

A druga stvar!

Slika

BASTIAN SEXSTEIGER! Dečki ja mu vjerujem! On igra kao da ide po dupli europski nasloF!!! Trči, razara, djeli lopte, driblja, dodaje milimetarske pasove, vratio je igru na svjetski nivo! U tog igrača nemora se sumnjati! 8-) Šteta je samo što jučerašnju igru nije okrunio sa pogotkom!

Glupo mi je sad ići neke druge hvaliti jer ova dva su me jučer oduševili sa svojom igrom. Riberya više neću spominjati jer:

Slika

Sljedeći puta kada mislite odbaciti stroj zvan:

Slika

NEMOJTE!!!U najtežim trenucima kada ćemo trebati pomoć, sjetit ćemo se njegovog imena, dozvati ćemo ga i on će se odazvati....

Jel to ptica, jel to avion? Ne to je:

Arjen THE ŠPEKMEN Robben!!!

7 utakmica, 20 danih golova, 1 primljen, niti Mastercardom se to nemre platiti!

Mater vam arapsku YOU ARE NEXT!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 25 ruj 2011, 22:12

:smajl007: :smajl007:

Hehe, super komentar od Tuneta. Bem ti sreću, valjda i ja s vremenom počnem gledati Bayernove utakmice. :oops:

Pomenuo si ključne igrače i kad tome dodaš Mullera, pa i Gomeza dobiješ jednu strašnu ekipu, koja kada je u formi ne treba da ima strah ni od koga u Evropi.
anton 1983 napisao:Mater vam arapsku YOU ARE NEXT!!!!

:mrgreen: :mrgreen:

A tek kad dođu digići, ima da gori kuća k'o u lepe brene(o). :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2011, 22:26

Lizarazu napisao: Bem ti sreću, valjda i ja s vremenom počnem gledati Bayernove utakmice. :oops:

mene sam jebe kaj nemrem za vrijeme ili mam posle tekme biti za kompom u zadnje vrijeme jer u tom trenutku sam najuzjebaniji pa bi mam napravil SEX na forumu. Ovak dođem kad euforija splasne pa nemrem povući ljude sa sobom...

Lizarazu napisao:
Pomenuo si ključne igrače i kad tome dodaš Mullera, pa i Gomeza dobiješ jednu strašnu ekipu, koja kada je u formi ne treba da ima strah ni od koga u Evropi.

nemrem jednostavno svaku tekmu spomenuti prvih 11 jer onda to nema smisla. Svaki puta me neki drugi igrač malo više oduševi od drugog..Šteta samo kaj nije ona peta od Mullera za Riberya prošla. tj mutavi sudac je sudio zaleđe koje nije postojalo, ali se Ribery tak i onak spetljo! E da je taj gol zabio i da ga nisu priznali TV bi razbio!

A usput i Kroosa treba spomenuti jer lik fakat igra fenomenalno! Ma velim ti povuko si me za jezik i sad bum svih 11 nabrojo! :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 26 ruj 2011, 11:40

Nazalost, nisam gledao tekmu, jer sam morao na selo da odem, a morala su se i drva cijepati. Brzo ce i zima. :lol: :lol: :lol: Ali, ako za nas ima zime, za Baja izgleda da nema. :D Odgledao sam samo snimak sa youtube-a od nekih 13 minuta. Ne znam sta da kazem, osim da u ovom trenutku niko osim Barse ne moze da nam parira, ali bukvalno niko. Druga stvar, mene je, iskreno receno, strah ove euforije, za koju je zasluzan citav tim svojim igrama. I, sada da jednu temu, recimo, primimo gol bio bi natpis 'Bajern u krizi'. :lol: :lol: :lol: Kao da je Jup uzeo carobni stapic, pa svi igraju kao ludi, ili je ipak u pitanju droga, jer kako objasniti da su u tom formi Lam, Riberi, Svajni, Timoscuk, Badstuber, Boateng, Rafinja, Bujten, Gustavo, Gomez, Kros, Roben? Mozda je to i Breni probao kako bi popravio formu, pa je pretjerao sa kolicinom i zapalio kucu. :D Znam da to nije za smijeh, ali sad sam nadahnut za pisanje. Kako objasniti da nam je skoro 15 igraca u top formi? Jednostavno, poceli smo igrati kao tim, gdje sada nema nema neke bojazni kao ranije. Koliko sam samo ranije kritikovao Bujtena, Badstubera itd. Likovi sada tako dobro igraju (iako je Badstuber opet malo ispao konj protiv Augusta i malo nas podsjetio na svoje 'blistave' trenutke proslih sezona :D ) da bi bilo cisto sranje kritikovati ih. Pa nama je rezervni stoper Bujten opasniji od rezervnog napadaca Petersena. :lol: Daje golove glavom, utrpa ga i sa 25 m, presexualno. :D MORAM DA KAZEM - ROBEN!!! :legendo: Opet taj sexualni, holandski, celavi magarac. :yeee: Jednostavno, lik ne zna sta znaci ispasti iz forme. 8-) Cim udje, odmah gol. Mi smo razmontirali Kusen. Toliko im je pun K bio nas, da su poceli sa krajnje nesportskim i ostrim startovima na Riberija i Rafinju. To je najbolji dokaz koliko je neko isfrustriran, kao kada je Barsa naguzila Reala 5:0. :D Evo im sada za Vidala i proslu godinu. Nek se jebe i Rudi Feler i svi iz Kusena. Ali, toliko smo dominantni da skroz opravdavam transparent nasih navijaca da nam vec sada daju titulu. Ovo nije trenutno dobra forma, ovo je nenadjebiva forma. :D Da li je BL stvarno toliko opala ili smo mi stvarno toliko dobri? Mislim da je ovo drugo. :D Kad se samo sjetim da je ovaj tim umalo prosle godine ostao bez LS, skenjam se. Zamisli da je ovakav tim usao u Ligu Evrope, a da igra najbolji fudbal na svijetu uz Barsu, trenutno. Bila bi to nepravda vijeka. :x A, sada slijedi najjaci ispit od pocetka sezone. Jebeni arapski novac i preskupi fudbaleri sa brutalno visokim platama protiv finansijski nastabilnijeg kluba na svijetu. Siti ima individualni kvalitet i po tome mogu dobro da nam pariraju, ali nemaju TIMSKI kvalitet, sto je, po mom misljenju, mnogo vaznije. Oni su klub u stvaranju, zele preko noci da postanu veliki, a to ne moze tek tako. Da bi dijete poraslo, mora prvo da piski i kaki u gace. :lol: Mi cemo im to pokazati, SPUSTICEMO IH NA ZEMLJU, ako Bog da. :) Ima da im gace budu pune. :D Njih drze Nasri, Silva, Aguero i Dzeko. Ostalo je nista specijalno. AKO zaustavimo Aguera, nema problema, DEFINITIVNO!!! ZAJEDNO DO POBJEDE!!! :avogp1:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 26 ruj 2011, 12:44

Oho! Vidite Mikija što je inspiriran. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012