(27/09/2011) FC Bayern München - Manchester City

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (27/09/2011) FC Bayern München - Manchester City

PostPostao/la CroCHEF » 27 ruj 2011, 10:40

Miki napisao:Znaju li se sastavi ekipa??? :?

ne, tek u 19:45
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 27 ruj 2011, 10:51

Neuer
Rafinha - Boateng - Badstuber - Lahm
Sexsteiger - Luiz Gustavo
Müller - Kroos - Ribery
Špekmez

Džeko
Nasri - Agüero - Silva
Barry - Yaya Toure
Kolarov - Lescott - Kompany - Richards
Hart

Badstuber je idalje upitan.
Moguće da Kolarova postavi umjesto Clichy-a, jer time dobiva na čvrstoći u obrani
nisam baš uvjeren da će Mancini postaviti drukčiju postavo od dosadašnje, vidit ćemo oće li iznenaditi kad krene tekma..
....i nikako me ne pušta zamisao da Robben bude u prvom sastavu :roll: ili da odigra komplet 2. poluvrijeme... 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 27 ruj 2011, 11:53

anton 1983 napisao:
Kahna ja nemogu zamijeniti sa nikim i nisam siguran da ću to ikada moći. On je za mene moj nogometni idol. Pa pesa sam nazvao Kahn po njemu i to sa H! :D

Ima jedna scena u njegovoj karijeri koja me dirnula, ali mislim da je to samo povezano samnom i nikim drugim. Radi se o njegovoj oproštajnoj tekmi. Tekma je gotova i kamera ide za njim u svlačionicu i ja jednostavno želim da on pusti suzu. dopisujem se sa jednim svojim švapskim frendom (insajderom) i velim mu, ich will dass er weint, a on meni odgovara, "KAHN WEINT NICHT"! U tom trenutku ta rečenica valjda zbog tih okolnosti dobila je takvu smisao kao da se ovdje ne radi o čovjeku, nego nećem većem od toga. Kahn je nogometna institucija za mene i takav se golman, ako ja o tome sudim, više nebu rodio!

Kahn i Effenberg su dvije institucije koje je teško zamijeniti. To su meni uz Scholla 2 gromade, teško je opisati riječima šta prema tim igračima osječam. A Kahn je još bio vrhunski golman i cijelu skoro karijeru proveo u Bayernu. A na toj njegovoj oproštajnoj utakmici sječam se u pozadini pjesme "Time to say goodbye", izvodi pjesmu operski pjevač, a Kahn pravi počasni krug i kamera uhvati jednog krupnog čovjeka na tribinama kako plače. Dirljiva scena, ja ne znam dal je s toliko emocije bilo kome na svijetu ikad publika toliko aplaudirala.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 27 ruj 2011, 12:32

LuctL napisao:
cruz napisao:
Džeko

Kolarov - Lescott - Kompany - Richards
Hart

:haha:

Ja se nadam ovom sastavu! Pa tko će im igrati obranu?? Od ovih čevorice ofanzivaza, malo tko igra u obrani, kao što u nas igraju Mullac i Ribery.
Ja sam čitao mnogo sastava u kojem će igrati 3 "destruktivca" što mi je i logičnije. Ali tko zna.

šta je s tobom?! :? oni s ovim sastavom haraju, ako nisi informiran :lol:

a trener i igrači su izjavili kako se neće nikom prilagođavati niti će mijenjati sastav

e sad, možda je to samo navlakuša, i na teren izađe i de Jong, ko će znat ;)

jedini sastav koji također realno zvuči je
Agüero
Silva
Nasri - Barry - Yaya Toure - Milner

za 6-7 sata ćemo vidit

auf geht's ihr Roten :avogp1:
Zadnja izmjena: cruz; 27 ruj 2011, 12:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 ruj 2011, 12:32

anton 1983 napisao:Kahn je nogometna institucija za mene i takav se golman, ako ja o tome sudim, više nebu rodio!

:bravo: :zivio:

08/09. i 09/10. su meni bile nevjerojatno čudne sezone. Nakon 14-15 godina nisam vidio tog čovjeka među vratnicama Bayerna. Taj oproštaj je najgadnija stvar meni bio, skoro kao da je nečija sahrana. :roll: Kad je odlazio, to je bilo ono, zbogom svemu onome što je on značio ekipi, što je predstavljao na terenu, a samo ono što je radio svojim protivnicima(čitaj pičkama, pederima, glumcima na terenu), to mi je bilo najjače i najdraže. 8-)

Ni Effenberg(koji je otjeran iz kluba), a ni Scholl(koji je zbog ozljeda i kasnije dolaska Ballacka više provodio vrijeme gledajući nego igrajući) kad su napustili klub nije mi bilo nimalo neobično za razliku od Ollija.

A kakve je obrane imao, neke su zbilja bile fenomen i ono, "kako je to moguće?". Neke bi najradije prebio kad čujem da je bio antipatičan lik, baš iz razloga što takvi mi djeluju ili jesu stvarno miljenici onih glumaca i tetkica, a ne rođenih vođa, onih golmana koji se kriju više iza svojih suigrača u zadnjoj liniji i itd.

Čovjek je pjesmu dobio od Die Prinzen kolika veličina je bio. :) Legenda koju nikad neću zaboraviti, dok god sam živ. Takav se zbilja neće roditi niti takvi danas igraju i igrat će nogomet, baš kao ni legenda koja je život provela(i provodi) u Bayernu i za taj voljeni mu klub(Uli Hoeneß). :legendo: :navijac:

Zbilja Švabe su više napravile, dale i ostavile traga totalno igrajući u Bayernu, nego Stuttgartu, Karlsruheu, Freiburgu. I za to im isto hvala. Zato je süd-südwest Njemačke meni najjači u Njemačkoj bio i ostao. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 27 ruj 2011, 13:07

Ma Kan je jedna od najvecih fudbalskih legendi Bajerna, definitivno. Ja sam kao mali poceo da navijam za Bajern iskljucivo zbog Kana i da igram za lokalni klub ovdje gdje zivim na poziciji golmana, svega mi. On mi je bio uzor i jednostavno sam se toliko uzivio da sam se na svaku loptu bacao zamisljajuci da sam Kan, mada sam vise licio na Barteza, tj. branio zicere i teske suteve, a primao neke smijesne golove. :lol: :lol: :lol: Inace, utakmica u kojoj je ostavio najjaci utisak na mene je definitivno ona kada smo dobili Real u Madridu 1:0 2001. godine. Kako je tada branio, ono je brutalno i strasno. Ne mogu da vjerujem da jedan golman moze onako dobro da brani.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Or7lTKYbzIg[/youtube]
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 27 ruj 2011, 13:37

@Luctl: upravu si...večina njihovi pobjeda je protiv slabijih ekipa i prošle a i ove sezone se muče sa jačima
Ja se slažem da je Man.City jaka ekipa sa par sjajnih individualaca, al njihov najjači dio je ofanzivna četvorka naprijed: aguero, džeko, nasri, silva, dok kad kreneš od defanzivnog veznog reda prema odbrani do golmana, naćeš svakom niz mana
Sa našim pravim izdanjem pobjeda ne bi trebala doć u pitanje. Znači Man. City jeste jaka ekipa al ne treba od njih pravit ni barcu ni real, a i Man.Utd i Chelsea su još uvijek na evropskom nivou opasnije ekipe, jer Man City taj renome mora izgradit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 27 ruj 2011, 14:08

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2011, 15:55

Sad kad sam vidio da je baGnjili otpo nisam se tolko uzjebo po pitanju straha već po pitanju iznenađenja! Mene sad jebeno zanima kak će naša obrana bez njega izgledati i kaj on u biti našoj obrani znači! Recimo da MUTD-u ne igra Vidić SVI, ali ama baš SVI znamo da je to za njih OGROMAN udarac. Sad kada neće igrati BadGnjili, ja u biti ne znam koliko smo mi slabiji i koliki je to udarac za Bayern, ak me razmete.

On je u najbolju ruku u svojem najjačem izdanju bio DOBAR igrač, ali nikada nije igrao kao igrač svjetske klase. Buyten je to čak jedan period imao za razliku od BadGnjilog. Na stranu godine sada, samo sam htio reći da me BadGnjili nigdar nije posebno oduševio!!!

Jedva ćekam da nas vidim na djelu bez jedne "VAŽNE" karike u ekipi!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 27 ruj 2011, 15:56

Slika

strasno :neee:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 27 ruj 2011, 18:35

Postava ista kao protiv Leverkusena, samo Boateng umjesto Badstubera

City
Hart - Richards, Kompany, K. Toure, Clichy - Y. Toure, Barry - Silva, Aguero, Nasri - Dzeko
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 27 ruj 2011, 19:02

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 27 ruj 2011, 19:14

Ovo pod obavezmo treba dobit bilo kak ne dira me uopće....ajmo bayern :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 27 ruj 2011, 19:35

Treba nabiti što jači tempo pa da se umore defenzivni igrači jer će premalo Cityjevih igrača igrati obranu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2011, 19:36

Ovo će biti dobra noć, predosjećaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posljednja šansa za spas nogometa! Danas počinje rat i 1. bitka! Where there is a will there is a way!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012