Lik je rođen pod sretnom zvijezdom a ustvari pojma nema!
Lik je rođen pod sretnom zvijezdom a ustvari pojma nema! 
Speedy napisao:Ma posrecilo mu se, PONOVNO, to vec postaje iritirajuce!Lik je rođen pod sretnom zvijezdom a ustvari pojma nema!

LuctL napisao:A jesi u kurcu cruz. Lijepo sam ti objasnio da tehnika nije jedino sto postoji u nogometu, a za tebe kao da i ne postoji nista drugo. Uostalom i sam si rekao da ti je "Robinho" bolji napadac od Gomeza. Ok, to je tvoje osobno misljenje i to postujem, ali umjesto da mi lijepo, argumentirano pojasnis sto to mi, nogometni laici ne shvacamo, ti bjezis od svake rasprave. Pretpostavljam da to cinis zbog nedostatka dobrih argumenata.
Uzivaj, citamo se u nekoj drugoj temi.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:cruz...znam da je teško za povjerovat, al tehnika s loptom( štopanje, dribling, udarac...) se može postić vježbanjem i treniranjem....stvarno zvuči nevjerojatno, al istina....

Lennon napisao: kad smo već kod tipova napadača - za mene je pravi napadač Pipo Inzaghi i uvijek sam ga volio i želio da dođe u Bayern, pa vi rekli šta oćete

LuctL napisao:Dakle tehnika je nesavladiva. Ili imas ili nemas. Reci mi, kad si bio klinac koliko si puta mogao pepat(zonglirat) s loptom, a koliko mozes sada?Stvarno malo glupo. Svaka finta, udarac i slicno se moze nauciti. To sto ti to nisi mogao ne znaci da i drugi ne mogu. Sto se tice Olica: pa taj covjek je cijelu svoju karijeru gradio na fizickim osobinama jer mu taj nacin igre najvise odgovara, a i laksi je od nekih ostalih, pogotovo ako si borac kao Ivica. No, ono sto jest malo teze za nauciti jest vizija, ideja. Ali to je sasvim druga tema. A, sada iskreno reci. Da bilo kojem treneru reces da imas napadaca koji zabija 30+ golova po sezoni, bi li taj trener rekao : "Daj ga odmah!" ili pak :"A kakav je tehnicar?"
Mrš napisao:ALI meni on nije svjetska klasa, i nije mi po ukusu, i džaba i meni i vama naglabat ovde po vazdan samo se vrtimo u krug.
anton 1983 napisao:Mrš napisao:ALI meni on nije svjetska klasa, i nije mi po ukusu, i džaba i meni i vama naglabat ovde po vazdan samo se vrtimo u krug.
Ja mislim da se nevrtimo u krug.On nije po tovm ukusu i to ti priznam, samo tvoji argumenti koji govore o tome da on nije svjetska klasa mi ne drže vodu. Ne znam zašto nije i gotovo. Po meni on da dođe u bilokoji klub on bi trpao i igrao bez problema na razini u prvih 11 - to je za mene dokaz da je on igrač svjetske klase. To isto tako ne znači da neki drugi igrači nisu od njega bolji
![]()
Ono što ja mislim da ti nekužiš je to da je ovakav Gomez idealna igrač za Bayern u ovakvom timu. Mi bi bili slabiji sa jednim Villom ili tevezom, pa čak i Džekom..
Mrš napisao:
prvo, ajmo definirati ''svjetska klasa''. on je napadač, ako dakle gledamo isključivo broj postignutih golova onda je on svjetska klasa, ok. ako gledamo igračke sposobnosti i potencijal onda nije svjetska klasa jer nema teorije da i po čemu on ulazi u uski krug nogometaša na svijetu. to za klub, i tu se ne slažem već mislim upravo suprotno. on po meni ne bi igrao u prvih 11 ni u Barci, ni Realu, ManUtd, Chelsea, Milan, pa ni u Cityu. Bayern je klub koji definitivno spada u top 5 na svijetu i jedini je klub među top 5 u kojem gomez ima mjesta, a zašto? jer mu je konkurencija Petersen i Olić. što zabija?? zato što ima njuh za gol ALI i zato što IMA RIBERYA, MULLERA, ROBBENA, itd.
i ne slažen se da bi bili slabiji sa Villom, Tevezom, Džekom.... mislin da bi poharali ilitiga pokarali Europu s jednim takvim
Mrš napisao:nisan reka da izbacujemo postignute golove, ali većini ovdje na forumu je isključivo to važno. meni nije dovoljno samo to da bi upao u elitno društvo igrača.
vidiš, ako izbacimo ove napadače i stavimo Gomeza po meni rezultat ne bi bio isti. bili bi oni dobri ali ne bi bilo isto. evo ti jedan primjer:
nasri-yaya-barry-silva nasri-yaya-barry-silva
aguero-džeko Aguero-Gomez/Džeko-Gomez
koja je jača navala po tebi? ja mislim da se tu uopće nema šta raspravljati i da on ne stane u istu rečenicu sa ovim napadačima. ako ti misliš suprotno, ok, tvoje mišljenje. odgovor vjerojatno nikad nećemo saznati jer će teško Gomez igdje otići, ali eto....
Mrš napisao:Ibra-definitivno svjetska klasa. zašto? zato šta je ne svoju ruku donosija naslove timovima di je igra, zato šta ima loptu u malom prstu, itd. mislim da nema potrebe nabrajat dalje jer je jasno ko dan
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju