UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la FCB m@niac » 20 lis 2011, 21:38

tema je kvalifikacije za euro...kaj vi ljudi tu pišete? Koga briga to....lol

bitno je da ćemo mi satrat tursku i ić na euro, a turčine če doma drkat kurčine! haha... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mačak » 08 stu 2011, 16:46

Vrijeme da se ovo opet pokrene, oživi. Biće pakleno! :D Evo jedan uvod. :smajl007:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CpxLDRHCT74&feature=player_embedded[/youtube]
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la cruz » 08 stu 2011, 17:31

http://sportske.jutarnji.hr/olic--osjecam-pozitivnu-nervozu-kao-da-sam-debitant-/985924/

Bayern Connection 8-) Ola pitao Klosea za savjet, kako briljirati u repki ako ne igraš u klubu :lol: vidit ćemo u petak, moj Ola, ako uopće budeš u 1. sastavu

Mandžo je u najboljoj formi što se špica tiče, zato bi ga gurnuo u napad a ne na krilo ko što Bilić forsira...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2011, 18:26

Bilić voli gledati neefikasne napadače u vrhu, a efikasne stavlja na krilo. :lol: :lol:

Jedva čekam te dvije utakmice, da vidim tog Subašića na djelu i kakve će još 'bisere' prosuti po terenu u ta 2 susreta. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 stu 2011, 18:39

a pro pro golmani, ne vidim zašto se javnost okomila toliko na golmane... nisu ni Plete ni Kelava ni Subašić neka klasa, ali bome nisu ni za bacit.. koga god stavi imat će isti učinak
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2011, 18:49

Ipak je Kelava još uvijek za ove, TALENT! I on može još puno toga pokazati i pokazao je najviše u ovom Dinamovom euro ciklusu. No dobro... Ovaj je odlučio tko će braniti, sve 5. Vidjet ćemo kako će to sve dalje se razvijati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 11 stu 2011, 13:01

Atmosfera se zagrijava polako. Još par sati do žestokih, paklenih, uzavrelih, fanatičnih duela BiH-Portugal i Turska-Hrvatska.
Večeras će opet svi da navijaju i strepe s ovog foruma, ali ovaj put ne za Bayern, nego za Hrvatsku i BiH. Tako da su svima opet večeras preokupirane emocije. :lol:
Bit će zanimljivo. Ova 2 duela su dosta u fokusu i stranih medija, to su 2 najjača duela u ovom baražu ili ti play offu ili ti doigravanju za Euro 2012. Goal.com tako posebno predstavlja duel BiH i Portugala i govori o duelu der Tormaschinen stavljajući tako poseban fokus na duel Džeko-Ronaldo. Nji dvojica naravno da mogu biti bitna za svoje repke večeras ali mislim da će tu dosta i drugih faktora odlučivat. Inače što se tog duela tiče, nadam se našoj pobjedi, pobjedi BiH, ali sam i realan da je Portugal favorit, samo draže mi je igrat i protiv Portugala nego protiv Španije, Njemačke , Holandije koje su tri najjače reprezentacije Evrope pa i svijeta trenutno. A neozbiljnim Portugalcima možda malo bude i discipline falilo, dok će naši da grizu i nadam se da neće podleć atmosferi.
Duel između Hrvatske i Turske će biti jako tijesan, mislim na cjelokupni duel. Igračka prednost je na strani Hrvatske, prednost trenera na strani Turske, znamo da je Hiddink jedan od najjačih trenera opće.Iako i Bilića dosta cijenim, ali u zadnje je vrijeme na udaru kritika i malo se atmosfera u hrvatskoj reprezentaciji promijenila, jer npr na Euru prije 3 godine Bilić je stvorio sjajnu atmosferu i odlično vodio repku. Vidim da i večina proslavljenih hrvatski nogometni legendi očekuje tijesan duel. A dobra je izjava i Vlaovića : "Mi smo mala država velikih apetita". O tome sam često prije govorio ovde, kada sam govorio o svim državama bivše Jugoslavije, uvijek veliki apetiti a nikad zadovoljni postignutim. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2011, 17:13

effe__sa napisao:"Mi smo mala država velikih apetita". O tome sam često prije govorio ovde, kada sam govorio o svim državama bivše Jugoslavije, uvijek veliki apetiti a nikad zadovoljni postignutim.

Teška mentalna bolest ovdašnjih narodâ. Nema se ništa, a opet kao da je USA ili Njemačka. :roll: :sick: :)

Što se tiče ovih dvoboja... Sažeto rečeno, BiH ne smije primiti gol, a Hrvatska bi trebala barem jedan zabiti. :hehe: :lol: :lol:

S naše strane, euforija i ne postoji niti može postojati kad se trebalo biti na prvenstvu, no eto... Pokvarimo totalno nepotrebno. :roll:

U BiH može postojati euforija, ipak su to druge dodatne kvalifikacije u nizu, kojih uopće nije ni bilo prije toga, osim u snovima. Svi navijači BiH će moći disati punim plućima, biti optimistični i u zanosu, htjeti i pobjedu i taj prolaz na svoje prvo natjecanje.

Našoj repki mogu poželjeti samo najbolje i da izvuku pozitivan rezultat na gostovanju, jer bez toga nam nije nimalo lagan uzvrat. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 11 stu 2011, 18:43

Samo ću jedno reći, neka je sretno Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. :P

Ostale utakmice me ne interesuju.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 11 stu 2011, 18:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uqQf_92dgHM[/youtube]

Jedna prigodna protiv Turaka. U boj, u boj! :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 11 stu 2011, 21:05

Siujemo tursku da je to nevjerojatno! Gotovo se osjeća kako nam kita lagano kluzi po turskoj guzici!

mad0012 pet komada, pet komada, to je naša nada!!!! :smajl007:

edit:molim bez gluposti

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 11 stu 2011, 21:58

Istanbul pokoren, tulipanski sultan obezglavljen, a zatvorenici dolaze na strijeljanje u Zagreb... U boj, u boj! :yeee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2011, 22:46

Koje razvaljivanje, U ime Oca i Sina... Eeeeeeeeeeeeeeeeeee... :o :shock: :o :shock:

Začepili su mi gubicu, a i natjerali da mi prijatelj odmah nešto stakleno razbije. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni u snu se nisam nadao ovakvom uništavanju Turske usred Istanbula. :cool: :cool: :cool: :yeee: :yeee: :yeee: :yeee:

Moglo je puknut petarda, Turci dobili porciju kakva se ne pamti od vremena kada smo ratovali protiv njih. Navijači doslovno pljuvali po Demirelu i ekipi. :o :shock:

Jebeš mi sve, ali koji kretenski narod moraš biti da čekaš više od 3 godine da proigraš pošten nogomet dostojan realnih okvira i mogućnosti. :neee: :haha: :lol:

Tragikomedija, ništa drugo nego tragikomedija. :smil42:

Možemo biti ponosni i presretni na ovakvu predstavu. Repka je nama bila u dugovima ko Grčka.

Olić legenda, ne igra a zabija. Miro Klose je očito dobro održao predavanje. cool0044 smile12
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 11 stu 2011, 23:15

ma kak opče moš biti turčin? kako se meni gadi taj narod....fuj! pa nebrem ih smislit....to je pošast...ta gnjusoba....što živi na tuđi račun, na tuđoj zemlji, na tuđoj grbači...jao..Bože mi oprosti, al ih mrzim....gori su od cigana....ma kaj, pa cigani su zakon prema njima....

ubi, ubi, ubi turčina......

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 12 stu 2011, 00:23

Reprezentacija BiH izvukla remi bez golova, ja zadovoljan jer sve je otvoreno. Sad bi trebali pokorit Lisabon pa da to odjekne u Evropi :) Hrvatska jednom i po nogom na Euru. Pošto sam zbog utakmice BiH - Portugal na Turska - Hrvatska samo ponekad okrenuo i koliko sam tad vidio, a pogotovo poslije na sažetku onda je Hrvatska pružila zaista ubjedljivu predstavu i zasluženo pobijedila. Čestitke.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva