anton 1983 napisao:
Sada kad je Bih ispao u jednu ruku mi je drago jer smo mi jedina ekipa iz EX-YU koja ide na to europsko...malo da se inatimo i kurčimo. Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž. Inaće volim kada david izbaci golijata, samo je onda problem što david ide dalje pa se onda opet mora igrati sa njim a te utakmice čovjeku ipak nisu lepe za oko. Ipak ruku na srce draže mi je gledati tekmu npr. PORTUGAL - ŠPANJOLSKA nego Španjolska - Bih, ak me razumijete...Nešto slično je bilo sa Austrijancima i Švicarcima na prošlom EP koji su zbog svoje NEKVALITETE samo "pokvarili" natjecanje...Jedini razlog zaš sam ja navijao za BIH je Džeko jer ga iznimno poštujem i obožavam. Mogo bi onda ljudima nabijati na nos jer su govorili kako je ŠPEK iz BUNDESLIGE u EPL propo i kao nije tako veliki igrač kako ja to mislim. No pošto on više nije u BL vrijeme je da se prereže ta pupčana vrpca...
Više sreće sanciBo drugi puta, a sada bodrite Hrvatsku!
Ne seri.
width="960"

Ali kategorički tvrdim da nije nimalo navlačio za nikoga. On je jednostavno loš sudac čije je vrijeme prošlo.