Lizarazu napisao:FCB_general napisao:Nama definitivno fali jedan Ballack ili Lampard koji će potegnuti sa 25-30 metara na otvorenom šutu.

Kriminal što radi Müller s loptom sa toliko prostora za šut.
Zar ga nemamo u Kroosu? Kriminal je vise na njegovoj strani.
Samo sam i čekao da me netko s time opali po glavi...
Da, imamo ga... Na veliku žalost, i Kroosa i Schweinija u sredini terena koji imaju razoran udarac. Samo gledam taj današnji nogomet i stil igre mnogih momčadi u Europi... Stalno se forsira lopta u prostor skoro u sami kazneni prostor da se igrači ušetaju s loptom. Barcelona isti problem ima kada ne može nekome zaprijetiti kroz svoju igru, onda treba ići na šuteve iz daljine, što ne rade unatoč ostavljenom velikom prostoru jer im fale dobri pucači i nitko ne želi opaliti. Samo njima se to vrlo, vrlo rijetko događa u sezoni za razliku od nas te ipak beru plodove kroz ono što si zacrtaju. Prije smo znali udarati preko Scholla, Ballacka i Schweinija, a nismo imali igru kratkih dodavanja niti smo djelovali dominantno. Danas taj stil posjeda lopte i kratkih dodavanja imamo, ali i skoro isto sranje kao kod svake ekipe koja igra na posjed lopte, kratka dodavanja, dominaciju, poput Arsenala i Barce gdje se gotovo treba ušetati u gol. Gustavo je jedini danas puknuo jedan pravi udarac iz daljine i prilično istegnuo Wiedenfellera. U tom šutu sam konačno nešto vidio kad nas je Dortmund zatvarao u krugu 20 metara da kombiniramo i dođemo do pozicija za šut.
Trebalo bi se malo tih stvari podsjetiti i uvesti ih u ovakav način igre kakav danas preferiramo, jer imamo odlične pucače. Nekad nije sve ni u odlično izrađenim akcijama, nešto mora i na neku foru, 'đendaru', glupost ući kad ne ide standardnim igrama. I ne razumijem zašto konačno ne razriješimo te probleme s prekidima, nađemo dva pucača sa svake strane da šutiraju po golu. S jedne Riberyja ili Kroosa, a s druge Badstubera ili Robbena.

Za onakve prilike poput Badstuberove dao bi sve da imamo jednog Scholla ili Baslera u ekipi da to spremi u mrežu.

Jednostavno zamračim kad vidim trojicu kako se motaju i preseravaju oko lopte u zoni od 25 metara s odličnim pozicijama za postizanje gola.
Uglavnom, Dortmund nas je taktički itekako sredio i dobio utakmicu na onaj način kakav je recimo trebao pokazivati u Europi. Malo tko osim njihovih navijača i simpatizera je očekivao ovu pobjedu. Ja sam vidio nas kako slavimo jer sam držao da ona crna rupa od prošle sezone se ne bi ponovila protiv BVB-a na domaćem terenu.
Klopp je tradicionalno nezgodan u Münchenu. S Mainzom je pušio redovno u Areni, ali bi nam uvijek uvalio 2 komada, dok s Dortmundom je srušio crnu seriju nepobjeđivanja
crno-žutih i već narednu sezonu opet slavio.
Šteta što nismo otišli na još veću bodovnu razliku. Samo treba se više pribrati i riješiti pitanje plasmana u CL. Ovo od Napolija nikako nije dobro i morat će se poraditi na nečemu da se ne uđe u nekakvu krizu rezultata.
Boli me briga više jesmo li primili gol ili ne, sad je dosta samo pobjeda.