(19/11/2011)FC Bayern München gegen Borussia Dortmund

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/11/2011)FC Bayern München gegen Borussia Dortmund

PostPostao/la doro » 19 stu 2011, 22:59

Ono kaj se već nagovjestilo protiv napolija i augsburga sad je došlo na naplatu i baš to mi smo sve lošiji to je činjenica,porazi protiv gladbacha i hanovera su bili slučajnost,nesreća i krađa suca međutim ovaj poraz je rezultat naše loše forme...igrači su imali vreme za odmor i pripremu a izašli i odigrali koda su već 3 boda u đepu....nakon tekme bole nekoliko važnih stavri a to je da se mi budemo brutalno pomučili da osvojimo ovo prvenstvo,također ovakav derbi a mi nemamo nijednog PAZITE nijednog raspoloženog igrača svima ovaj mjesec bez plače radi toga,također u lp budemo vidli kak te iste jadnike(bvb) aresenal šamara kao 2 ligu...ono čega se bojim da bu bvb ispal iz evrope i počel se krumpirat u bl kao prošle godine a mi napadali sve 3 krune a ne osvojili niti jednu...da se to ne desi ja bi sad na zimu maznul malog reusa i jednog kvalitetnog stopera koji bi u biti bio čif obrane a ova 3 taubeka neka se bore tko bi sa novim stoperom igrao
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 19 stu 2011, 23:02

Gledao sam cijelu tekmu i po meni je BVB odigrao odlicno, musko, cvrsto, a mi smo pokusali uletjeti u gol.

Kako je netko rekao prije, lako je biti general poslije bitke, al mislim da se Robben nije trebao uvoditi u tako veliku tekmu poslje toliko ozljeda, nije on igrac koji ce se skrumpati i dati gol, njemu treba dozirati i uvoditi ga postepeno.

Takoder, po meni je Kroos relativno slabo odigrao, odnosno, mislim da bi puno bolje odigrao da je na mjestu Mullera igrao (kao u proslim tekmama). Do sada, ako se ne varam, testiranja njega na defanzivnom veznom je bilo jako lose i nije urodilo plodom. Ako je vec trebalo igrati sa dva defanzivca, Gustavo i Tymo su trebali odigrati, a Kroos naprijed. To je neko moje videnje.

Mislim da je vrijeme da se Muller ostavi na klupi, mislim da je vrijeme da se i Riberya malo odmori te da i Usami i Alaba udu i odigraju nekaj. Nije nista lose pretjerano, ali trebaju se smiriti i vratiti natrag u igru svi kao prije.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 19 stu 2011, 23:08

@marac

tymo ima kartone a robben je baš suprotno igrač koji odmah igra kao navijen te ne traži postepeno formu..danas il se čuval il jednostavno još fizički nije spreman to je razlog loše igre njegove ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 19 stu 2011, 23:11

Nisam znao za Tymu.
A neznam, Robben je jednu tekmu odigrao ove godine ako se dobro sjecam, sjebale su ga ozljede i nekak mi je prenaivno vjerovati da je mogao pomoci danas kako je trebao. Jbg, velim, lako je sada biti general poslije bitke, al ono :)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 stu 2011, 23:58

Ovaj Klopp nam pomalo komplekse nabija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 20 stu 2011, 00:22

Blijedo i bezidejno izdanje cijele ekipe. Istina je da nam je forma malo u padu i sljedeće utakmice će biti jako bitne.
Inače kritiku na račun Boatenga ne shvatam jer smatram da je on do sad odigrao solidnu sezonu. Greške se dešavaju i dešavat će se , da je danas Boateng bio taj jedini veliki problem mi bi glat pobijedili....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 20 stu 2011, 00:51

Ljudi, polako. Nemojte da ocajavate. Problem je sto smo mi od Bajerna stvorili Barsu 2 i mislili da ce vjecno da traje ova dobra, tj. odlicna forma. To je prosto nemoguce, to moze samo jedan tim na planeti, a zna se ko je to. Zakljucak je da je nas najvazniji igrac i motor tima Bastijan Svajnstajger i da smo mi bez njega prosjecan tim. Njega niko, ali bas niko u Bajernu ne moze da zamijeni. Pogledajte nase zadnje rezultate bez njega i vidjecete kako se mucimo sa protivnicima. Uz to, odbrana je sada postala busna, jer od zadnjih 7 tekmi u svim takmicenjima, na 5 smo primili gol. Zakljucak je da nam je hitno potreban jos jedan stoper, o cemu sam ja vec pricao ranije, ali svi ste, a pogotovo Anton, rekli da je Boateng to rjesenje na stoperu, a uz nega tu su i Breno, koji sam sebi pali kucu, Bujten, koji dobro igra samo kada dobro funkcionise citav tim i Badstuber, koji je i dalje momak sa naivnim intervencijama. Nama treba iskusan stoper, komandant sredisnjeg dijela odbrane, a to niko od ovih stopera nije. Boateng je kriv za oba domaca poraza u ligi, Breno je odavno otpisan, Badsutber, iako na momente dobar, nista posebno nije pokazao, a Van Bujten je u godinama i nikada mi nije ulivao povjerenje. Takodje, treba nam i dobro krilo, o cemu se uveliko raspravlja na forumu. Kako nam ga Gotze rutinski zabi, bas boli ovo. Njega pod hitno dovesti ako se moze, mada jako su nam male sanse zbog BvB. Moze i Reus. Bojim se da se vracamo u realnost. Svajnija nema do kraja godine, sto znaci da u LS isto mozemo da ispusimo, tj. da ne zavrsimo kao prvi. Realno je da dobijemo Viljareal, a da City tuce Napolija, jer su u odlicnoj formi, a Napoli nije u nekoj posebnoj formi. Zadnje kolo bi tada odlucivalo. City je kuci ubitacan, a mi smo bez Svajnija bar 30% slabiji. Ako nas oni tuku 2:0 ili vise, mi cemo zavrsiti kao drugi, sto znaci da cemo na Real, Barsu i slicno, a to znaci da su nam sanse za prolaz poprilicno tanke. Mi nismo tim koji moze da drzi isti nivo forme dugo vremena, valja vam je to jasno. Mi smo silno krenuli, sve rusili pred sobom, ali kakva vajda od toga kada je na tabeli sada samo +2??? O tome vam pricam. Umjesto da sada imamo 7-8 bodova viska, opet ce biti neizvjesno. Mi smo skoro opet na pocetku. Trka za titulu tek pocinje. Sami smo za to krivi. Nadam se da ce Jup da nadje formulu, jer evidentno je da nam skripi u igri.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2011, 02:16

Lizarazu napisao:
FCB_general napisao:Nama definitivno fali jedan Ballack ili Lampard koji će potegnuti sa 25-30 metara na otvorenom šutu. :roll:

Kriminal što radi Müller s loptom sa toliko prostora za šut.

Zar ga nemamo u Kroosu? Kriminal je vise na njegovoj strani.

Samo sam i čekao da me netko s time opali po glavi... ;)

Da, imamo ga... Na veliku žalost, i Kroosa i Schweinija u sredini terena koji imaju razoran udarac. Samo gledam taj današnji nogomet i stil igre mnogih momčadi u Europi... Stalno se forsira lopta u prostor skoro u sami kazneni prostor da se igrači ušetaju s loptom. Barcelona isti problem ima kada ne može nekome zaprijetiti kroz svoju igru, onda treba ići na šuteve iz daljine, što ne rade unatoč ostavljenom velikom prostoru jer im fale dobri pucači i nitko ne želi opaliti. Samo njima se to vrlo, vrlo rijetko događa u sezoni za razliku od nas te ipak beru plodove kroz ono što si zacrtaju. Prije smo znali udarati preko Scholla, Ballacka i Schweinija, a nismo imali igru kratkih dodavanja niti smo djelovali dominantno. Danas taj stil posjeda lopte i kratkih dodavanja imamo, ali i skoro isto sranje kao kod svake ekipe koja igra na posjed lopte, kratka dodavanja, dominaciju, poput Arsenala i Barce gdje se gotovo treba ušetati u gol. Gustavo je jedini danas puknuo jedan pravi udarac iz daljine i prilično istegnuo Wiedenfellera. U tom šutu sam konačno nešto vidio kad nas je Dortmund zatvarao u krugu 20 metara da kombiniramo i dođemo do pozicija za šut.
Trebalo bi se malo tih stvari podsjetiti i uvesti ih u ovakav način igre kakav danas preferiramo, jer imamo odlične pucače. Nekad nije sve ni u odlično izrađenim akcijama, nešto mora i na neku foru, 'đendaru', glupost ući kad ne ide standardnim igrama. I ne razumijem zašto konačno ne razriješimo te probleme s prekidima, nađemo dva pucača sa svake strane da šutiraju po golu. S jedne Riberyja ili Kroosa, a s druge Badstubera ili Robbena. :? Za onakve prilike poput Badstuberove dao bi sve da imamo jednog Scholla ili Baslera u ekipi da to spremi u mrežu. :legendo: Jednostavno zamračim kad vidim trojicu kako se motaju i preseravaju oko lopte u zoni od 25 metara s odličnim pozicijama za postizanje gola.

Uglavnom, Dortmund nas je taktički itekako sredio i dobio utakmicu na onaj način kakav je recimo trebao pokazivati u Europi. Malo tko osim njihovih navijača i simpatizera je očekivao ovu pobjedu. Ja sam vidio nas kako slavimo jer sam držao da ona crna rupa od prošle sezone se ne bi ponovila protiv BVB-a na domaćem terenu.

Klopp je tradicionalno nezgodan u Münchenu. S Mainzom je pušio redovno u Areni, ali bi nam uvijek uvalio 2 komada, dok s Dortmundom je srušio crnu seriju nepobjeđivanja crno-žutih i već narednu sezonu opet slavio.

Šteta što nismo otišli na još veću bodovnu razliku. Samo treba se više pribrati i riješiti pitanje plasmana u CL. Ovo od Napolija nikako nije dobro i morat će se poraditi na nečemu da se ne uđe u nekakvu krizu rezultata.

Boli me briga više jesmo li primili gol ili ne, sad je dosta samo pobjeda.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 20 stu 2011, 08:44

Sam poraz nije uopće problem, jedna utakmica ne odlučuje prvenstvo, ali problem je što su nam se približili na dva boda, a mogli smo otići na sigurnih 8. Sad je niz gotov i Bayern će se dobro pomučiti u svakoj utakmici, a protivnici će jedva čekati kiks.
A bez Schweinija ništa neće biti lako. ;) Čak mislim da će Bayernu trebati druga polusezona na najvišoj razini kako ne bi morali strepiti do zadnjeg trenutka. A to nismo željeli jer će se tada igrati i LP.
Šteta. :cry:

Borussia je odigrala pravu njemačku obranu, ali ne vjerujem da će tako igrati protiv Arsenala, iako bi trebali. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 20 stu 2011, 10:16

LuctL napisao:Spreman je Robben fizički, al nije povratio "muda". Nije nijednom krenuo u dribling, većinu lopti je vratio nazad ili prebacio na drugu stranu.

Išo je jenput ali je zaboravio loptu! :lol:

Al ovaj Miki je najjači forumaš na ovoj planeti! Ovo je njegov početak posta:

Miki napisao:Ljudi, polako. Nemojte da ocajavate.

Sad vas sev molim ko Boga da pročitate post koji je on napisao!

:legendo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 20 stu 2011, 11:58

Al smo se osvetili :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 20 stu 2011, 12:12

Generale sve si to dobro analizirao...Meni najviše fali to isto što smo mi slabi nakon prekida, rijetko kad gol glavom nakon prekida, gol iz slobodnjaka...Znači mi smo prije u doba Scholla, Effenberga, Elbera i ostali pa i u onom periodu Ballacka znali gol nekako ugurat, nekako uguramo tu loptu, na neki čudan način, uz malo sile, malo spretnosti....Sad malo takvi golova zabijamo...Zabijemo dosta lijepih golova, nakon lijepih akcija, a nema tih prljavih golova.
Što se Mikijevog posta tiče pročitao sam ga sinoć kasno, dobro on i dalje misli da nam treba još jedan stoper. Problem nije u tome što kaže da nam treba stoper, možda bi trebao jer ih nemamo previše, ali on ove stopere ne smatra dovoljno dobrim, dok ja smatram da Badstuber i Boateng niti jučer , niti u bilo kojoj drugoj utakmici, pogotovo ovima koje smo izgubili nisu nešto Bog zna šta krivi bili. Pogotovo je sad Boateng na udaru, ali ako pogledamo dobro cijelu situaciju kod primljenog gola vidjet ćemo da se Lahm poigravao na udaljenosti negdje oko 40 metara , možda i više i tu gubi loptu i onda se dešava ovo sve što se dešava...Lahmu to jučer nije bila jedina pogreška....Jučer je Lahm bio loš, Gustavo prosječan do loš, Robben blijed, nije se ni moglo od njega puno očekivat odmah...Ribery je mogao dobit prolaznu ocjenu, te još i Neuer koji je opet jednu stopostotnu priliku spriječio, Boateng i Badstuber su bili solidni. Največi je jučer problem bio u veznom redu, Kroos na šestici isto dosta slabiji. Olić je trebao igrat od početka a Robben dobiti priliku kasnije. Mislim da je Jupp najviše do sad nepravedan prema Oliću, a druga stvar je što Jupp ide previše na siguricu. Tokom sezone je morao i Usamija više forsirat jer ja mislim da taj momak ima petlje da napravi lude stvari na terenu. Dobra je stvar što smo postali bolji u defanzivi, ali neke stvari se još moraju popravit. A iz neki grešaka će mislim i Heynckes naučit. Ipak do sad čovjek na svim frontovima dobro stoji, ali greške se neke moraju popravit dok se stvar u ta sva 3 takmičenja ne zakomplikuje i dok nismo izgubili tlo pod nogama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 stu 2011, 12:56

kak ovo volim, dobiju napise se 30 postova, izgube prek 70-80 :smajl007:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 stu 2011, 13:28

effe__sa napisao:Što se Mikijevog posta tiče pročitao sam ga sinoć kasno, dobro on i dalje misli da nam treba još jedan stoper.

Nije u tom poanta! Nego čovjek započne post sa rečenicom nema panike, a od svih nas napiše "najpaničarniji" post! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 20 stu 2011, 13:33

LuctL napisao:A moj effe potpuno si nerealan s ocjenama.

Kroos je bio naš najbolji igrač sinoć i mislim da je u većini "novina" dobio najbolju ocjenu, dok je Boa dobio najlošiju :?

Ja sam počeo "pljuvat" po Boatengu samo zato što nitko drugi nije, što pokaziva da ste kurac od navijača, jer da je kojim slučajem jedan Buyten napravio tu pogrešku, već bi ga prognali iz Bayerna.

A, dal nam treba pojačanje u obrani u obliku još jednog stopera, ja sam također mišljenja da treba. Dal će to biti preporođeni Breno ili netko drugi ne zanima me, al obranu treba pojačati.

Ma daj LuctL po čemu je bio Kroos najbolji??? A nisi ti prvi kritikovao Boatenga, znalo ih se još naći, na ovom forumu možda malo manje ali ima ih, a i na drugim prvo udare po Jeromeu??Objasni zašto??? A jel to Lahm nije pogriješio kod gola?? Zašto to niko ne želi Lahma da kritikuje?? A što se tiče situacije kod gola i krivice Boatenga samo trebaš da zamisliš da mi sada igramo fudbala i ja tebe s jednog metra napucam loptom, lopta lebdi u zraku i pada, sve se odvija u brzini e ako ti tad odmah skontaš gdje je lopta i gdje će pasti onda svaka čast i Boateng je definitivno kriv. A ja znam da u onoj situaciji 99 % stopera se ne bi orijentisalo kako treba jer ono je jedna od najgluplji situacija koje se mogu desit jednom stoperu u šesnaestercu. I jebi ga onda padne ključni gol utakmice i odmah je Jerome kriv...E to ja onda zovem nerealan pogled na utakmicu. A svi ostali su bez ikakve igre, iako nam skoro ni jedan igrač nije mogao sastavit dobar pas ili par poštenih akcija i skoro niko nije imao pravih ideja....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012