DFB Pokal 2022./2023.

Arhivirane teme...

Re: DFB Pokal 2011/12

PostPostao/la anton 1983 » 21 pro 2011, 23:49

Jebo mater i ždrijebu!

ovaj Gladbach stvarno im se mora skinuti kapu! Sam šteta je kaj oni ovak dve dobre sezone nemogu odigrati zaredom.

Aj mi smo zasad imali dobar ždrijeb i morao je doći i taj dan da izvućemo nekaj malo teže. ko zna morti i ovaj put dobimo Stuttgarta....

kao što sam i reko, samo da mi i BvB budemo u finalu pa neka 7. klub ide u europu...Po ovom ždrijebu ko zna, morti hertha ili hoff vide finale..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 pro 2011, 10:32

Bayern-Bvb bi svakako bilo dobro finale....Al moje finale koje bi najviše volio je Bayern-Hertha....Iako sam rekao da bi još volio i Hsv vidjet u finalu kako bi oni isto onda izborili Evropu...

P.S. Ne mogu je sad više izborit, mislim HSV ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 10:40

Ja se sve više manje opterećujem tom europom na način na koji vi to radite. morate poćeti shvaćati da su punktići kao takvi sada izgubili prioritet jer je SERIA A prestigunta. BUNDESLIGA je napravila to čudo i došla do tog 4. mjesta koje vodi u LP i sada to treba NAPLATITI. Svi ti punktići su zakurac ako od toga nema koristi. To znači da se u LP konstantno trebaju prolaziti skupine i to samo i isključivo zbog para i reputacije, Na taj način se jedino BUNDESLIGA može dići na viši nivo. Ovo jadno zbrajanje punktića u Ligi Uefe i Kusena u LP , BUNDESLIGi ne donosi ništa.

A kaj se tiće Lige Uefe, polagano me za to zaboli kita jer jedino kaj me interesira kod tog natjecanja je da se osvoji, a prema sadašnjem stanju to se tak uskoro nebu dogodilo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 pro 2011, 11:02

anton 1983 napisao:Ja se sve više manje opterećujem tom europom na način na koji vi to radite. morate poćeti shvaćati da su punktići kao takvi sada izgubili prioritet jer je SERIA A prestigunta. BUNDESLIGA je napravila to čudo i došla do tog 4. mjesta koje vodi u LP i sada to treba NAPLATITI. Svi ti punktići su zakurac ako od toga nema koristi. To znači da se u LP konstantno trebaju prolaziti skupine i to samo i isključivo zbog para i reputacije, Na taj način se jedino BUNDESLIGA može dići na viši nivo. Ovo jadno zbrajanje punktića u Ligi Uefe i Kusena u LP , BUNDESLIGi ne donosi ništa.

A kaj se tiće Lige Uefe, polagano me za to zaboli kita jer jedino kaj me interesira kod tog natjecanja je da se osvoji, a prema sadašnjem stanju to se tak uskoro nebu dogodilo...

Pa drugi su se mnogo više opterečavali tim punktićima, pa i ti jedno vrijeme. Npr meni ako neka talijanska ekipa nije mrska ne mogu protiv nje navijat, ali naravno da one što su mi mrske i manje drage, volim da ispadnu.
Ti bodovi su i dalje i bitni, a bitno je i kako se ekipa prikažu u Evropi, nije isto ako ekipa ispadne u grupnoj fazi ili prođe do osmine finala, a da ne govorimo kada prođe još dalje.
Ovo što sam htio vidjet Hsv u Evropi to je zbog toga jer mi je simpatičan klub i mjesto mu je da igra u Evropi, ali za njih taj izlazak i onako bi ove sezone došao prerano jer oni renoviraju ekipu.
Za Herthu bi volio da ode do finala jer mi je najdraža poslije Bayerna.
A što se tiče nivoa bundeslige on je sve viši i viši i bundesligaši u suštini i imaju mnogo para, s tim što ove južnoevropske ekipe se još trzaju i još uvijek ulažu iznad svojih mogučnosti. A kod Engleza su tu brojni investitori koji ako se jednom pokupe onda je i tamo veliki problem svim klubovima...A ako recesija bude još veća, lako se može desit da će počet bježat glavom bez obzira. :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 12:39

effe__sa napisao:Pa drugi su se mnogo više opterečavali tim punktićima, pa i ti jedno vrijeme.

Čuj jedno vrijeme...Pa ja sam tu famoznu borbu preko punktića izmislio i nemoj misliti da sam to tek tako napisao ;) No onog trenutka kad je BUNDESLIGA prestigla SERIU A za mene je to svršena priča, sada se okrećem drugim stvarima, a to je kako da BUNDESLIGA od toga ima koristi što ima više predstavnika u Europi i u Lp od Talijana (od slijedeće sezone).

effe__sa napisao:Npr meni ako neka talijanska ekipa nije mrska ne mogu protiv nje navijat, ali naravno da one što su mi mrske i manje drage, volim da ispadnu.

Ja bum u 99% slučajeva bio protiv talijana jer mi se gade bez obzira na punktiće :twisted:

effe__sa napisao:A što se tiče nivoa bundeslige on je sve viši i viši i bundesligaši u suštini i imaju mnogo para, s tim što ove južnoevropske ekipe se još trzaju i još uvijek ulažu iznad svojih mogučnosti. A kod Engleza su tu brojni investitori koji ako se jednom pokupe onda je i tamo veliki problem svim klubovima...A ako recesija bude još veća, lako se može desit da će počet bježat glavom bez obzira. :lol:

Varaš se effe moj. Nivo BUNDESLIGE je u padu te to dizanje u Europi po koeficijentu nije išlo recipročno sa dizanjem kvalitete same lige. liga sveukupno ti je danas slabila te se određeni klubovi nisu etablirali na način kak si je BUNDESLIGA etablirala koeficijent. Prevelik je broj klubova koji "propada" ili bolje rečeno postaje mitelmass, previše je klubova u "dugovima" te je prevelik odljev zvijezdi iz godine u godinu te sve manji dolazak istih...Ovo zadnje ljeto kad sam ja brio da bi moglo doći do malo veće explozije ulaganja baš zbog toga što se italija pretekla, BUNDESLIGA je po tom pitanju doživjela totalnu suprotnost ili kak bi se reklo debakl!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 pro 2011, 13:14

anton 1983 napisao:Varaš se effe moj. Nivo BUNDESLIGE je u padu te to dizanje u Europi po koeficijentu nije išlo recipročno sa dizanjem kvalitete same lige. liga sveukupno ti je danas slabila te se određeni klubovi nisu etablirali na način kak si je BUNDESLIGA etablirala koeficijent. Prevelik je broj klubova koji "propada" ili bolje rečeno postaje mitelmass, previše je klubova u "dugovima" te je prevelik odljev zvijezdi iz godine u godinu te sve manji dolazak istih...Ovo zadnje ljeto kad sam ja brio da bi moglo doći do malo veće explozije ulaganja baš zbog toga što se italija pretekla, BUNDESLIGA je po tom pitanju doživjela totalnu suprotnost ili kak bi se reklo debakl!

Ulaganja su ove sezone manja bila najviše zbog finacial fair playa i jedino će Bundesliga dočekati financial fair play spremna.
Par klubova u BuLi imaju dugovanja, dok su u Italiji, Španiji pa i Engleskoj svi zaduženi, neki manje , neki više i neke pokrivaju investitori.Određenim talijanskim ekipama i Rusi kupuju igrače. Iz bundeslige će igrači u večini slučajeva otići samo ako dobije ponudu klubova poput Reala i Barce, dok je Bayern u stanju da sačuva svoje največe zvijezde i od Reala , Barce. U Italiji na primjer ni jedan to klub ne bi mogao, ali jednostavno tamo je sve manje igrača za kupit. Iako Italija ima još zvijezda dosta, dosta je tamo i potrošeni igrača. Bundesligaši se uz to ravnopravno mogu nosit sa svim španskim ekipama, izuzev Barce i Reala, s kojima jedino mi donekle možemo. A vidjeli smo kako su ove sezone u Lp ispadali i španski i engleski klubovi, Talijani su bili dobri, ali pitanje je šta će s njihovim klubovima biti nakon osmine finala. U BuLi će se sad etablirat bar još 2 ekipe uz Bayern, a to su Dortmund i Schalke, nadam se i Leverkusen i onda ne vidim nikakav problem. A to što Bremen i Hsv su pali u Mittelmass to će se već vremenom riješit i ne vidim to kao neki udarac za bundesligu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 13:26

effe__sa napisao:Ulaganja su ove sezone manja bila najviše zbog finacial fair playa i jedino će Bundesliga dočekati financial fair play spremna.

Ko ti je to reko? Ulaganja su bila manja jer su klubovi u kurcu i jer je velika većina njih morala rezati troškove i to za pun kurac. Oni koji su se digli nisu se digli noFčano tako puno da se to osjeti. Nemoj se zavaravati ;)

effe__sa napisao:Par klubova u BuLi imaju dugovanja, dok su u Italiji, Španiji pa i Engleskoj svi zaduženi, neki manje , neki više i neke pokrivaju investitori.

Samo što na talijanske klubove njihovi dugovi neutječu dok puno manji dugovi švapskih klubova na razvoj i kvalitetu švapskih klubova itekako utječu i to je ono što je loše. Roma se naprimjer proda i okrene nekih 70 miljona eura. Werder koji bi recimo iz perspektive BUNDESLIGE trebao predstavljati "švapsku" romu posuđuje Sokratisa...To je samo jedan mali primjer...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 pro 2011, 14:26

Ja ću vama isto napomenuti kako su Talijani nakon završetka prošle sezone(ili pretprošle) opet donijeli odluku kako mogu kupovati više od jednog igrača izvan EU. Sjećam se još iz FM 2010. kako sve momčadi su mogle dovesti jednog Brazilca, Argetinca, Hrvata i sl. To se sad opet ukinulo zbog pojačavanja kvalitete tal. nogometa i zato su klubovi poput Juventusa kupovali Vidala i još neke igrače izvan EU. To će po mom mišljenju značajnije promijeniti stvari jer su Južnoamerikanci dosta prilagodljivi Serie A. Može se očekivait u budućnosti da će opet Udinese sa svojim odličnim skautingom dovoditi mlade, nadarene Čileance poput Sancheza i Vidala, Kolumbijca poput Zapate i sl.

anton 1983 napisao:Roma se naprimjer proda i okrene nekih 70 miljona eura. Werder koji bi recimo iz perspektive BUNDESLIGE trebao predstavljati "švapsku" romu posuđuje Sokratisa...To je samo jedan mali primjer...

:bravo:

Razlika nebo i zemlja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 22 pro 2011, 15:01

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bW4_D55eAJg[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2012, 15:20

Što se tiće kupa jedino kaj će mi biti drago (najvjerojatnije9 je to da će 7. klub iz BUNDESLIGE u Europu! To mi je uvijek draže nego neko smeće kroz kup!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 22 ožu 2012, 22:08

Tako je već sada Njemački nogometni savez (DFB) dobio čak 328.000 zahtjeva za kupovinu ulaznica za veliko finale koje je na programu 12. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

Re: DFB Pokal 2012/13

PostPostao/la Murta » 19 kol 2012, 07:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_rckzPjd6o[/youtube]
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 19 kol 2012, 10:56

Sa ovih 4 gola su još super prošli koja blamaža :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 19 kol 2012, 11:13

Upravo to. Jedno je zgubit od amatera, drugo je zgubit 4:0 od amatera, ali zgubit 4:0 od amatera i da možeš bit presretan rezultatom je nvjerojatno. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 19 kol 2012, 18:12

Danas je crni dan za Bundesligaše u Kupu. Ispali su Werder, HSV, 1.FCN, Eintracht i Hertha(2.BL).

Preußen Münster - Werder Bremen 4:2, prod.
Karlsruher SC - Hamburger SV 4:2
TSV Havelse - 1. FC Nürnberg 3:2, prod.
Erzgebirge Aue - Eintracht Frankfurt 3:0

Wormatia Worms - Hertha BSC 2:1

Još danas igraju Fortuna (protiv Wackera iz Burghausena, nimalo lak zadatak) i Mainz (protiv SV Roßbach/Verscheida, trebali bi proći).

Werder se tradicionalno zna mučiti protiv slabih na početku sezone, ali za HSV i Eintracht je ovo jako zabrinjavajuća situacija. Opet bi mogli gledati ispadanja Traditionsvereina iz Bundeslige. Marketinški to nikako nije dobro.

1.FCN ne bih komentirao jer su oni pokazali da se znaju organizirati, a Hecking je svjestan limita vlastite momčadi i oni sigurno u BL neće igrati kao danas.

S04 i H96 suvereno. :a045:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva