Lizarazu napisao:Veceras veliki gradski derbi izmedju Milana i Intera. Bum gledal ovo.
Radujem se velikom gradskom derbiju koji uvijek donese veliko uzbudjenje, fantastičnu atmosferu i često dobar fudbal. Još oba tima u najjačim sastavima
Lizarazu napisao:Veceras veliki gradski derbi izmedju Milana i Intera. Bum gledal ovo.

nele-BHF napisao:Real mrzim oduvijek zbog našeg rivalstva, mrzim njegove igrače, ali MouPa taj čovjek je legenda ! Ne želim da zamislim da izgubi još jedan derbi od ove usrane, popišanje, dosadne razjebane i napuhane Barcelone, i njihovih pederčića u ekipi..
Još uvijek ne znam šta očekivati... Ali mislim da Mou prevaže

nele-BHF napisao:Ma uredu je bilo do prije 3-4 godine :/ Al' što je previše, previše je. 80% vijesti o Barci, Barca igra božanski nogomet ( Bog da mi oprosti ) , Barca uvela standarde, najjači na svijetu,Barcin posjed lopte, bezbroj dodavanja, Messi jednom, Messi dvaput, Messi opet, Xavi čorav dodaje, Xavi nije pogriješio od rođenja.. Sve te priče mene nerviraju brate..Toga ne mogu...

The Scarface napisao:nele-BHF napisao:Ma uredu je bilo do prije 3-4 godine :/ Al' što je previše, previše je. 80% vijesti o Barci, Barca igra božanski nogomet ( Bog da mi oprosti ) , Barca uvela standarde, najjači na svijetu,Barcin posjed lopte, bezbroj dodavanja, Messi jednom, Messi dvaput, Messi opet, Xavi čorav dodaje, Xavi nije pogriješio od rođenja.. Sve te priče mene nerviraju brate..Toga ne mogu...
Pa da se iti malo razumiš u nogomet to te ne bi čudilo jer su sve te epitete s pravom zaradili.
Navija se kao i uvijek za Barcu i protiv Reala, nema ničeg slađeg nego kad vidiš Mourinha i Realovce ljute posli tekme.
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju