(20/01/2012) B´Gladbach gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (20/01/2012) B´Gladbach gegen FC Bayern München

PostPostao/la Lahm » 21 sij 2012, 10:27

effe__sa napisao:Ovo je bio poraz pod mnogim nesretnim okolnostima, a opet i zaslužena pobjeda Gladbacha. I sad neki jedva dočekali da kritikuju Neuera, ja mu samo donekle za onu grešku zamjeram. Loptu je trebao ispucat odmah, on je povukao još jednom i loše ispucao i šta sad bi se trebalo obrušit na čovjeka? Po meni opšte nije dobro mijenjat mišljenje nakon jednog poraza.
Kažete 5 poraza, tih 5 poraza kad tako čujem i vidim ih djeluju zabrinjavajuće ali ne treba zaboravit da mi imamo samo jedan remi, 12 pobjeda imamo. Znači bilo je poraza ali i manje remija. Jedan Juve u Italiji nema ni jednog poraza, ali ima 8 remija. Zato je ta slika o porazima varljiva. Ja ne bi puno kritikovao ni odbranu, iz prostog razloga što nam sistem nije funkcionisao, defanzivni vezni moraju prekinut one napade, kako će odbrana dobro stajat, ako su svi orijentisani prema naprijed. Ali teško je sinoć bilo koga od naši igrača izdvojit da je bio na nivou. A Gladbach je sve ispravno uradio, uštopao Robbena skroz, a kontre odradio perfektno. Za kritike na račun Juppa se slažem, Alabin ulazak ok, on jeste nešto živosti unio, ali je trebao Jupp ubacit Olića, pa ako čovjek igra sjajno pripreme zašto onda u ovakvoj utakmici ne dobije priliku? Ola bi unio živost, možda bi i ugurao neki gol, a trčao bi kao lud i borio bi se. Mislim za sve što je dobro uradio Juppa smo hvalili i ne treba naravno sve na glavu okrenut kada ide loše, ali ipak on ponavlja nekad svoje greške. Uvijek mu je prva izmjena Alaba, to mi baš nije jasno. Više bi on postigao da ubaci jednog Olu ili jednog Petersena. Još nam je i poznato koliki tehnički potencijal ima Usami i koliko bi koristio u utakmicama kada je zgusnuta odbrana, a Japanac ne nađe mjesto ni na klupi. Jupp ide nekad praviše na siguricu i to mu se osveti, a u utakmicama poput one sinoć treba više rizika da bi se rezultat sustigao ili okrenuo.

Mogli smo onda slobodno zadržati Krafta. ;)
25 miljki bi uštedjeli i to je to.

Ovo mu nije prvi puta da radi ovakve glupe greške.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 21 sij 2012, 11:04

effe__sa napisao: Ja ne bi puno kritikovao ni odbranu, iz prostog razloga što nam sistem nije funkcionisao, defanzivni vezni moraju prekinut one napade, kako će odbrana dobro stajat, ako su svi orijentisani prema naprijed.

To nije razlog brate kad te ljudi izrade 4 vs 2. Da i nema veznog reda nikako onako nebi smjeli biti izrađeni više puta na tekmi...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 21 sij 2012, 11:06

Lahm napisao:
Mogli smo onda slobodno zadržati Krafta. ;)
25 miljki bi uštedjeli i to je to.

Ovo mu nije prvi puta da radi ovakve glupe greške.

Pa gledaj ne možeš tako gledat. Znači Neuer dobar kada spasi čisti gol protiv Augsburga a ne valja kada onako sinoć pogriješi. Neuer će opet u najmanje 2-3 utakmice do kraja sezone u BuLi spasit nam bodove, pa čak će nam i u Lp u nastavku donijet veličanstvene pobjede. Ne treba zaboravit ni to da je Kahn pravio isto povremeno velike greške kada je tek došao u Bayern, a postao je brilijantan golman. A Neuer je čak sada veći golman nego Kahn što je bio kada je tek došao. Međutim veliko je naravno pitanje hoće li Titana stići po onom nivou kojeg je ovaj dostigao poslije, jer Kahn je najveći golman svih vremena u svjetskom nogometu. Al vratimo se Neueru...Nije on jedini kriv za sinoćnji poraz, zašto se ekipa nije vratila? Pa igrači su ovih dana pričali o Ligi prvaka, o finalu, o osvajanju, o tome kako nam je Barca samo protivnik...E sad su spušteni na zemlju i trebaju da znaju da neće nikog dobit ni u Bundesligi bez 100 % zalaganja. To im Jupp treba izbit iz glave, a sam Jupp mora više rizikovat u određenim situacijama. I upamtite svi jedno, nikakva pojačanja sad ne bi činila razliku, nego ekipa treba da igra kako zna i kako umije i treba da trči , da se kreće, da se zalaže i onda je uspjeh zagarantovan. Sinoć su svi skoro zakazali....I ovo što su dobili po ušima, možda opšte nije loše. Mi nismo možda ekipa koja će s lakoćom sad poharat Evropu, Barca je još dosta ispred, ali mi svakog možemo pobijedit ako pružimo maksimum. I nemojte reći u narednoj utakmici ako pobijedimo 3-0, 4-0 ili više i ako razmontiramo protivnika, da je protivnik loš. Nemojte od ove ekipe pravit prosječnu ekipu...Samo treba malo ostati realan, sagledat sve stvari pa onda pričat. I mene iznerviraju porazi Bayerna jer volim Bayern svim srcem, ali to ne znači da sad sve igrače trebamo bacat pod noge koje smo prije dizali u nebo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 21 sij 2012, 11:13

morate logicno razmišljati ljudi.....u prvom djelu sezone, Mončengladbah nas je dobio sa 1:0 i imali smo 10 utakmica bez poraza....sad smo opet izgubili sa dva gola razlike, sad ćemo imat 20 utakmica bez poraza..... :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 21 sij 2012, 12:23

U svemu ovome svidjela mi se jedna stvar, OZLJEDA van Buytena. Da, da... Dobro ste vidjeli, njegova ozljeda.

Nema više rotacije obrane s njegovom ozljedom i sada Boateng prelazi na stopera, Rafinha opet prvotimac postaje i neka druga priča će se pričati iduća 2 mjeseca.

Neuer... :lol: :lol: :lol: :lol:

Toliko sam bio protiv tog Scheiße fana, ali lik me umirio nakon 1. kola jer nije imao gluposti. Sad opet je demonstrirao totalno nepotrebnu glupost, upravo ono što je ga obilježavalo u Schalkeu kao golmana. S obzirom da je jako iskusan za svoje godine zbog brojnih međunarodnih i reprezentativnih utakmica(koje Kahn nije imao dok nije prešao u Bayern), on još jako puno toga mora naučiti i izbrisati da bi postao vrh vrhova. Takve komedije si ne može dopustiti jedan vrhunski golman ako želi prestići Casillasa, a i nadmašiti Kahna i Buffona.

No njega ne treba najviše kriviti, jer nije utakmica završila 1:0 da bi ga se moglo kao u prvom kolu dočekati na nož(kao što sam ga ja tada 'izudarao'), već treba kriviti katastrofalnu zadnju liniju, kao i ofenzivni dio momčadi koji je podbacio van svake mjere. Primjećuje se nakon poraza od Hannovera i prekida one serije bez primljenog gola kako momčad više ne diše kao jedno u fazi obrane, da se više jednako ne trude i ne bore, nego ima odstupa spram onih prvih 10 kola prvenstva.

Treneru ostaje ista zamjerka, ZAMJENA IGRAČA! Ne znam zašto to radi tako, ali izmjene nam gotovo nikako nisu oplemenile i nadogradile igru ove sezone. Nitko nije prelomio utakmicu, nitko ne unosi stabilnost i osvježenje, svoj dodir u igri prema naprijed i kad imamo veliku prednost i kad hvatamo rezultat i bodove.

Tu mi je Jupp jednostavno zakazao. :roll:

Čovjek se treba ozbiljno uhvatiti za glavu, dobro izanalizirati zajedno sa Hermannom i Gerlandom zašto Bayern unatoč kompletnom kadru ne pruža onakve partije kakve su bile od Wolfsburga do Hannovera i zašto obrana opet prima gotovo svaku utakmicu gol. Tu leže glavni problemi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 13:25

Na kakvim drogama je jučer bio Neuer . Onako ne griješi ni dijete iz prvog razreda osnovne škole. Ono je sramotno što je uradio. Uvijek sam bio mišljenja da imamo najboljeg golmana na svijetu, ali nakon onoga sinoć ne. Nije to prvi put, od Stankovića , pa 1 kolo protiv Gladbacha, pa jučer, sjećam se protiv Chelsea u Londonu kada je kroz noge primio gol itd. Pod hitno srediti tu glavu neku, ta ne treba nam Piplica.

Badstuber promašaj, promašaja nad promašajem. Najgori igrač koji je ikada igrao u Bayernu, uzeo je titulu od Pranjića. Kakvo je više furanje onakvog kloca , za njega je Lell umjetnik s loptom.

I sa ovakvom igrom neće osvojiti prvenstvo. BvB ne igra na 3 fronta kao Bayern, odmorniji mogu biti, dug je ovaj drugi period sezone i ako se ne dovedu 2 kvalitetna igrača ćao titulo.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 21 sij 2012, 13:32

In memory of Neutral napisao:

Badstuber promašaj, promašaja nad promašajem. Najgori igrač koji je ikada igrao u Bayernu, uzeo je titulu od Pranjića. Kakvo je više furanje onakvog kloca , za njega je Lell umjetnik s loptom.

E kad ga pretjeraš onda ga baš pretjeraš.
Samo ću ti još reći, napisao sam to čini mi se na drugom forumu, da su Reif i Effenberg sinoć na Sky-u rekli da je Badstuber odigrao i sinoć solidno. Al kad god ekipa izgubi uvijek su isti krivci: Van Buyten, Badstuber i Gomez. To su glavni kandidati....E sad kad malo pogledamo istini u oči i vidimo da smo možda dvije prilike kreirali, onda se postavlja pitanje ko bi ono trebao namjestit lopte napadu, ko je zadužen da se prilike stvaraju.....Da slučajno nije vezni red??? :) :) Kako to da ni jedno ime se ne spominje iz veznog reda...Hajd pustit ću vama da koga spomenete...Pa ak se niko ne sjeti, rado ću ga podsjetit :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 14:25

3 gola su primljenja.

Nije Reus Xavi da para našu odbranu kao da su neki amateri, ako odbrana nije kriva onda nije niko. Po meni je veliki promašaj napravljen prošle sezone kada su doveli polovnjaka zvanog Luis Gustavo, ali eto, neka su dali pare za nekoga ko je dobar kao zamjena.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 sij 2012, 15:33

In memory of Neutral napisao:3 gola su primljenja.

Nije Reus Xavi da para našu odbranu kao da su neki amateri, ako odbrana nije kriva onda nije niko. Po meni je veliki promašaj napravljen prošle sezone kada su doveli polovnjaka zvanog Luis Gustavo, ali eto, neka su dali pare za nekoga ko je dobar kao zamjena.

Gustavo nije polovnjak to je prvo..drugo nama već duže vreme treba kvalitetniji stoper..po meni su problem buyten i breno a ne badstuber...treće robben i muller su cjelu polsezonu za kurac,ćelo je zgubio i onu notu da poslje ozljede dobro igra...kroos još uvjek nije sazrio...četvrto nije bilo riberya i peto neuer je odigrao ono klasično...za njega sam reko ima vrhunske predstave i refleks al na našu žalost uvjek bude ostal kiks golman nešto tipa wiese i sl. to budemo uvjek od njega dobivali blesave golove za popizdit..nitko nemože sve skinut al bu radil ovakve početničke greške cjelu svoju karijeru...pitanje samo kad i u kojoj tekmi...nadam se samo da bvb nebu dobil hsv i da mi dobimo wolfsburg sljedeč kolo inače bu opet Bayern u krizi ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 21 sij 2012, 16:11

LuctL napisao:Nemoj me zajebavat sa usporedbom Neuer-Kraft. Na stranu to što ti njega ne voliš, ali kada jedan igrač dobije pohvale da je jedan od najboljih trenutno u svijetu te da je pred njim svijetla budućnost, ti bi takvog igrača mijenjao za neafirmiranog, trenutno drugorazrednog igrača.

Pa, zašto onda tako ne tupiš u slučaju drugih pojačanja. Zar nam nije bolje dovest Tomečaka iz Dinama da nam pokrije desno krilo/vezu i svi sretni? Ili ćemo ipak nekog WC igrača :a045:

Kakve ja koristi imam od pohvala?
Apsolutno nikakve.

Platili smo ga 25 milijuna eura. Za šta? Za onakve kikseve? Koliko dugo već brani u " elitnom društvu " Bundeslige, a koliko Kraft ? (+ nije mu ovo prvi kiks, imao ih je on još tijekom svoje karijere)

Tupim, tupim bez brige ti budi, samo sa dosta ironije.

EDIT. Sorry na OT.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 18:58

doro napisao:
In memory of Neutral napisao:3 gola su primljenja.

Gustavo nije polovnjak to je prvo..drugo nama već duže vreme treba kvalitetniji stoper..po meni su problem buyten i breno a ne badstuber...treće robben i muller su cjelu polsezonu za kurac,ćelo je zgubio i onu notu da poslje ozljede dobro igra...kroos još uvjek nije sazrio...četvrto nije bilo riberya i peto neuer je odigrao ono klasično...za njega sam reko ima vrhunske predstave i refleks al na našu žalost uvjek bude ostal kiks golman nešto tipa wiese i sl. to budemo uvjek od njega dobivali blesave golove za popizdit..nitko nemože sve skinut al bu radil ovakve početničke greške cjelu svoju karijeru...pitanje samo kad i u kojoj tekmi...nadam se samo da bvb nebu dobil hsv i da mi dobimo wolfsburg sljedeč kolo inače bu opet Bayern u krizi ;)

Gustavo ima puna 2 nastupa za Brazil, u Bayernu nije ništa pokazao po meni, ali eto to je samo moje mišljenje.

Davno rečeno da Kroos ima potencijal, ali da nije još u potpunosti sazrio za ekipu kao Bayern. Pitanje golmana ne želim započinjati, Neuer je meni čudo, ali mora malo riješiti probleme u glavi i prestati biti Piplica. Rafinha desni bek, Boateng štoper, šta furaju više Boatenga na beku radi Elf-a :roll:

Šalke je dobio 3:1, nadam se kiksa BvB, kakvo je vrijeme došlo počeo sam se nadati da naši protivnici kiksaju, umjesto kao prije Bayern svojim rezultatima zacementira 1 mjesto.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 11:25

Razočaran sam.

Razočaran sam iz razloga što smo nastavili tamo di smo bili prije zimske stanke, koju smo ćekali kao ozeblo sunce da bi se konsolidiral, došli sebi, napredovali, naučili nešto novo i pametniji i bolji ušli u drugi dio prvenstva. No nažalost to se nije dogodilo nego jedna te ista stvar kada su naši porazi u pitanju.

Vidim svi nekako pipkate u mraku ko je za šta kriv, jako puno stvari i igrača se kritizira, ali nekako imam dojam da se svi boje uprjeti prst u glavnog krivca za ovaj poraz ili bolje rečeno za 4 poraza koji su nam se dogodili ove sezone (jedino je hannover mala iznimka i peh). Taj krivac je naš trener JUPP, kojeg svi nekako preveč cijenimo i to zbog onog strašnog niza, a već sam vam rekao da obratite koliko smo bodova imali sa Gaalom u njegovoj prvoj sezoni do zimske stanke.

On samo zna kako se igra protiv ekipe koja nam odhovara, a protiv ovik kaj znaju igrati jebenu kontru on šuti ko zalivena pizda na klupi i nema nikakvu ideju i savjet koji bi dao igračima. Kad se tekma ovak odvija onda ju nemre promijeniti jedan igrač koji bi eventualno ušao sa klupe, to se jedino može kada je nešto na knap, pa ti fali sam milimetar i onda ubaciš igrača za taj milimetar. Kad je cijela ekipa bezidejna i u banani nema od zamjena ništa...Dobit ćemo mi sad Wolfsburga itd. no to nisu ekipe koje mi "trebamo" dobivati da bi dokazali svoju klasu. Mi trebamo dobiti ekipu koja zna protiv nas igrati i tek onda se more reči da smo mi napredovali i da igramo na zavidnom nivou...Kad sam videl ovo u petak odam sam si reko da se spremim na još minimalno 4 poraza do kraja prvenstva i da bu pregusto i pitanje je dal će nam to biti dosta za naslov. Ono ćem se danas nadam je da BvB dobije jer brijem da kad ćemo biti pod takvim pritiskom da su veće šanse da naša ekipa igra bolje. Ak BvB nepobjedi moglo bi se lako dogoditi da opet postanem nonšalantni.

Gledo sam Wolfsburg i mogu vam reć da to nije nikakava posebna ekipa, ali da sa ovim novim igračima tipa Rodruigez, Sio i slobodno mogu reć, sa jako dobrim Dejagahom i super dobrim Traschom, nam utekako mogu zapapriti...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2012, 12:48

Po tom Antone što si napisao, ja iz toga isto mogu reći da je njemačka psiha sjebana. Dosta tu članova Elfa igra, imaju već iskustva i znanja o nogometu, a ispada da sve im ko malom djetetu treba trener reći. Da, ja isto krivim trenera što nije nekako 'specijalno' utjecao na igrače, ali ni ne može jer mi imamo probleme i kad dominiramo terenom i vodimo 2:0 pa prestanemo igrati. To je isto problem, unatoč 3 boda što nam se smiješe. Ti problemi nisu od dolaska Heynckesa nastali, nego još od vremena Magatha. Tu su se izmijenili poslije Hitzfeld, Klinsmann i van Gaal, pa je bilo isto kojekakvih Frakfurta, Nürnberga, Mainz-eva i sl. u našoj Areni sa 0:0 i 1:1, bunkerima itd.

Nama u tom slučaju treba jedan Mourinho. Kod njega svaki igrač razara i uživa u nogometu, daje rezultate i svi njegove riječi daleko dublje prime u psihu.

Baš me zanima po čemu je Joachim Löw toliko poseban, osim što vodi ekipu koja igra svakih mj. i pol dana i ne radi svaki dan skupa te ne igra tjedno 2-3 utakmice. :roll: Doći će brzo i ljeto 2014., a onda ćemo vidjeti hoće li Löw opet vratiti se na trenersku funkciju i svakodnevni režim današnjeg brutalnog nogometa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 13:59

Ima tu očito puno problema, no ak pogledaš tekme koje smo popušili, spušili smo ih jer ponajviše trener nije odradio svoj posao. Zaš se sralo po Gaalu i Klinsmanu iako oni nisu na terenu? Jer su oni navek krivi, samo velim zbog onog fenomenalnog niza, JUPPA se teške muke kritizira, atreba ga kritizirati!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 sij 2012, 23:39

Došel bu i jupp na red ne brini ako se ubrzo ne konoslidiramo...svi se nadamo da ovaj početak je slučajnost i slab dan te da pobjedom protiv vukova sljedi naš pozitivni niz ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012