Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Goetze, Shaqiri, Huntelaar ili neko skroz drugi?

PostPostao/la nele-BHF » 03 vel 2012, 18:21

CroCHEF napisao:sta sad Kroosu fali...

A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo... :|

Od jedne dobre utakmice, vi ga dižete kao kralja...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Titan » 03 vel 2012, 19:15

nele-BHF napisao:
CroCHEF napisao:sta sad Kroosu fali...

A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo... :|

Treba njemu još 2-3 sezone da bude dovoljno dobar za Bayern.

Uvijek je problem navijača i simpatizera jedne momčadi da objektivno ocjene stanje momčadi. Za njih je svaki igrač Bayerna na bilo kojoj poziciji najbolji na svijetu.

Realno gledajući ima tu više rupa nego dobroga. Pravi pokazatelj toga su blamaže protiv ekipica , a ne ekipa.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 03 vel 2012, 19:20

Nitko ne kaze da je perfektan, ali nije ni los... dovoljno je pogledat LP
di je po ocjenama u top 4 veznjaka grupne faze... a grupa nije bila nimalo lagana za razliku od ostalih klubova
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 03 vel 2012, 19:41

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 03 vel 2012, 20:00

In memory of Neutral napisao:
nele-BHF napisao:A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo... :|

Treba njemu još 2-3 sezone da bude dovoljno dobar za Bayern.

Uvijek je problem navijača i simpatizera jedne momčadi da objektivno ocjene stanje momčadi. Za njih je svaki igrač Bayerna na bilo kojoj poziciji najbolji na svijetu.

Realno gledajući ima tu više rupa nego dobroga. Pravi pokazatelj toga su blamaže protiv ekipica , a ne ekipa.

Namjerno sam ostavio i ovo gore što je Nele rekao, jer želim na oba posta da se osvrnem. Vas dvojica inače ste ovako često najžešći kritičari. Često nađete nešto za kritiku. :) :) :) Naravno ne kažem da je to loše, al et..... ;)
Nego ovo po pitanju Kroosa hoću da kažem da i ja s njim nisam pravo zadovoljan. On je već kao igrač trebao izrasti, mislim još više napredovat. Znači Kroos je u par navrata znao pokazat da je veliki potencijal, a on je u Leverkusenu bio sjajan, a kako se vratio pružio je par dobri, čak i odlični partija a onda ga u pojedinim utakmicama nikako nije bilo. On bi trebao biti taj kreativac koji će podvalit loptu , znači on treba više da asistira da upućuje više tih killerski pasova prema naprijed. Kroos je nekad malo sam u sebe zaljubljen, ponekad mu slava udari u glavu. Znači Kroosov potencijal je ogroman, on kad bi sve izvukao iz sebe bio bi jedna od najbolji 10-tki uopšte.
A naravno da bi mi svi želili da je svaki Bayernov igrač nabjolji na svijetu. To tako i nije. Svi znamo da su Neuer, Schweinsteiger, Lahm, Ribery, Robben, pa i Gomez svjetske klase. Al sad ne znači ako se jedan Gustavo na primjer nije dokazao da on odmah ne valja i da njegov potencijal nije mnogo veći nego što on to pokazuje. Isto tako ni jedan Tymoshchuk nije svjetska klasa, ali ne znači da nije solidan igrač. I npr i ti često Badstubera ne procjenjuješ realno i njega praviš slabijim nego što jest. I za njega ja ne tvrdim da je svjetska klasa, ali je solidan i svi ovi nabrojani, koje nisam svrstao u svjetsku klasu su po meni mnogo jači igrači nego neki koji se ovde navode kao moguća pojačanja, mislim pojačanja koja bi neko odavde želio vidjet u Bayernu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 03 vel 2012, 21:35

Iz samo jednog razloga želim da dođe u Bayern i želim da odigra podosta tekmi, a onda ću vam reći nešto.. Mada mislim da će te sami to reći...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Axe » 03 vel 2012, 23:19

nele-BHF napisao:Iz samo jednog razloga želim da dođe u Bayern i želim da odigra podosta tekmi, a onda ću vam reći nešto.. Mada mislim da će te sami to reći...

Sta Nele, sta? :D

Ovaj malac definitivno na mala vrata ulazi u Bayern, barem prema svim spekulacijama i najavama kako navijaca tako evo i njegovog agenta.
Moja potajna zelja se napokon ostvaruje, samo se nadam da nije ovo ta bomba o kojoj se prica. :naprijed:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 04 vel 2012, 01:01

Joj, kako je meni drago da je kraj ovom prijelaznom roku. :D

´Ajmo sad traziti mane nasim prvotimcima ne bi li upravu natjerali da dovode pojacanja. :mrgreen: :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 04 vel 2012, 10:01

Lizarazu napisao:
´Ajmo sad traziti mane nasim prvotimcima ne bi li upravu natjerali da dovode pojacanja. :mrgreen: :lol:

koji si ti lik :P

imam pravo da maštam od nekim transferima, ja znam da će me uprava poslušati jednog dana :roll: :smajl010:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 04 vel 2012, 14:41

@Effe

Bayernu trebaju igrači koji će igrati konstantno dobro. I meni je drag Kroos, ali u delima je isto curica, to sam više puta naglasio. U posljednjih nekoliko utakmica NESTAO je. Slično kao Muller, nije ni M od onoga immer Muller oder was. Ne smiju se gubiti sada u ključnim trenucima LP-a i Bundeslige . Pa nećemo valjda dozvoliti da žuti opet osvoje Budesligu radi igrača koji treniraju za vrijeme utakmice umjesto da tu istu utakmicu odigraju.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 04 vel 2012, 17:57

In memory of Neutral napisao:@Effe

Bayernu trebaju igrači koji će igrati konstantno dobro. I meni je drag Kroos, ali u delima je isto curica, to sam više puta naglasio. U posljednjih nekoliko utakmica NESTAO je. Slično kao Muller, nije ni M od onoga immer Muller oder was. Ne smiju se gubiti sada u ključnim trenucima LP-a i Bundeslige . Pa nećemo valjda dozvoliti da žuti opet osvoje Budesligu radi igrača koji treniraju za vrijeme utakmice umjesto da tu istu utakmicu odigraju.

Pa ok je to za Kroosa, ja se tu slažem da on mora biti konstantniji, jer mora pokazat dal se na njega može zaista ozbiljno računat, jer na primjer ako igra toplo-hladno, onda je više igrač-dopuna (Erganzungsspieler) a ne Leistungstraeger.
Ali sam rekao da on ima potencijal i zato ga Jupp forsira i naravno da kao mlad igrač ima i bonusa, ali mora još biti ozbiljniji, on mora se više kretat, pogotovo kada mu igračkim elementima sve ne polazi za rukom , tada onda mora više da trči, grize i zalaže se. A ja sam spomenuo kako ti i neke druge igrače rado kritikuješ i to malo više nekad, nego što bi i trebalo. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 04 vel 2012, 18:25

Kod kroosa je največi problem kaj mu fali energije i srca kad to dobi ostale se sve bude posložilo samo od sebe ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 vel 2012, 09:48

Beim FC Bayern bahnt sich die erste Neu-Verpflichtung für die kommende Saison an. Wie der "Kicker" berichtet, steht Xherdan Shaqiri kurz vor der Vertragsunterzeichnung. Der 20-jährige vom FC Basel soll demnach schon diese Woche beim neuen Arbeitgeber in München unterschreiben. Die Bayern sind wohl bereit, für das Supertalent aus der Schweiz zwischen zehn und zwölf Millionen Euro zu bezahlen.

Prema Kickeru bi Shaq već ovog tjedna trebao potpisati za Bayern, odšteta između 10 i 12 milja.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 10:05

To bi bio mali Sexić transfer! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 06 vel 2012, 10:31

Ovo ce vec izazvati osmijeh na (namrgodjenim) licima dezurnih kriticara. :D

Odlicno bi bilo da se ovo privede (na vrijeme) kraju. :bravo:
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva