Miki napisao:
Pa to jeste, ali opet nam Inter i Milan bas nekako ne leze. Taj Milan je toliko nepredvidiv, da bih ga vrlo rado izbjegao, iako sam svjestan da se najbolji moraju pobjedjivati da bi se doslo do titule. Vidio si kako su odigrali protiv Barse 2x, kako su samljeli Arsenal. Mi tek trazimo formu za 2. dio sezone i sve se nekako nadam da ce nam se vratiti forma iz oktobra i novembra, kad nam niko nista nije mogao. Ja vjerujem u ovaj Bajern, ali neke kockice jos moraju da se posloze, da bi to bilo to. Joooj, kad ce vise ta tekma protiv Bazela
Pa jest Milan nezgodan, ono ako želimo manje sekiracije, onda bolje dobit te ekipe poput Milana, Barce, Reala poslije, u finalu na primjer. Al ja hoću da ti kažem i kad najgori scenarij kod izvlačenja nastupi, opet nema predavanja, nego idemo to riješit. Milan jeste nezgodan, oni kad povedu teško protiv njih igrat. Ali Arsenal, bar ovakav Arsenal nije mjerilo...Pa ovaj Arsenal je sad toliko smeće od ekipe, tolika kanta, da je to neviđeno, a bili su ekipa koja je najljepši fudbal uz Barcu igrala protekli godina i ja sam rado znao pogledat njihove utakmice. Mislim prije se stvarno moglo uživat u njihovom fudbalu, a sad je ovo nevjerovatno loše....Al et u ovom paru Milan-Arsenal bi se sigurno zeznuo u prognozi, jer sam tu očekivao jako tijesan duel....
width="960"

Ova pobjeda se niti nebi trebala respektirati niti dizati u nebesa, samo da vas podsjetim Kusen je doma sa puno ozbiljnjijim Chelsijem uspio također preokrenuti tekmu, ali to niko nije spominjao kao podhvat...