Borussia Mönchengladbach

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Mönchengladbach

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 12:31

nele-BHF napisao:Šta hoćete vi ?

Pa čist penal čovječe. Koji kurac onaj ima da histeriše i da se zalijeće. Momak je samo stajao. Da ga je samo trzn'o treba ga kaznit. Šuti i igraj nogomet.

Nele ne zajebaji...Pa kad se za ono daje penal, a nije udario de Camarga , Herthin Hubnik, neg obrnuto, a Hubnik dobio crveni....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 12:35

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Šta hoćete vi ?

Pa čist penal čovječe. Koji kurac onaj ima da histeriše i da se zalijeće. Momak je samo stajao. Da ga je samo trzn'o treba ga kaznit. Šuti i igraj nogomet.

Nele ne zajebaji...Pa kad se za ono daje penal, a nije udario de Camarga , Herthin Hubnik, neg obrnuto, a Hubnik dobio crveni....

Hahah xD

Nema trzanja i glupiranja ba. Kako god nije mu treb'o ni prilazit. A za crveni sam zaboravio reći. Crveni totalno nepotreban.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 12:40

nele-BHF napisao:Hahah xD

Nema trzanja i glupiranja ba. Kako god nije mu treb'o ni prilazit. A za crveni sam zaboravio reći. Crveni totalno nepotreban.

Pa dobro i jest bio glup što mu je prilazio onako. Al ja bi De Camarga dobro kaznio za onu glumu. Crveni nije bio nikako, a penal je bio diskutabilan.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 12:46

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Hahah xD

Pa dobro i jest bio glup što mu je prilazio onako. Al ja bi De Camarga dobro kaznio za onu glumu. Crveni nije bio nikako, a penal je bio diskutabilan.

E bravo :bravo: Sam si kazo. Ako je diskutabilan onda može i da se svira, i da ne svira. Sudija je svir'o :bravo:

Jedno je gruba igra, guranje, uklizavanje, borba, a drugo je bezobrazluk i kad se ti kurčiš i histerišeš. To se uvijek treba kazniti.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 10 vel 2012, 17:16

Arango produžio do 2014. s Gladbachom. :bravo:
Odlično jer im je on glavni kreativac u igri i to daje nadu da se BMG neće raspasti odlaskom Reusa. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2012, 11:10

Ovaj vikend u doppelpassu sam čuo jednu jako lijepu rečenicu.

Otprilike išlo je to nekak ovak. ako se kod nekih klubova traži "handschrifft" trenera, onda je ovo što je favre napravio sa Gladbachom "Schonschrift". Za one koji nisu razmujeli - Handschrifft je je izraz koji se u njemačkom jeziku kada je nogomet u pitranju, koristi onda kada se želi reći dal se vidi utjecaj trenera na ekipu i što je to što je trener prominjenio a da se to na terenu vidi. pošto handschrifft u slobodnom prijevodu znači pravopis - schonschrift znači krasopis - nadam se da vam je sad jastnije...

To je jedna jako velika istina, jer na kraju krajeva favre je taj koji je "krivac" za ovako dobar gladbach. Toliko su dobri da bi sa ja razmislio o zvanju jednog "trulog" Hankea u repku. Fascinantno je da Favre to radi sa samo 13 igrača!!! Dobro bilo ih je 14 na raspolaganju dok je u klubu bio Bobadila! Znači sere ih kada su u pitanju ozlijede jer im se bitni igrači baš neozlijeđuju, već te gluposti otpadaju na one nebitne.

Ovo je ekipa.

-----------------Hanke

Arabgo---------Reus-------Hermann

--------Nordveit---neustadter

daems---Dante--brouwers--Ynatscke

---------------ter Stegen

Još na raspolaganju favre ima napadača De Camaraga, veznjaka, Marxa (centralnog veznog) i centralnog braniča Stranzla - to si igrači koji igraju u 90% slučajeva dok tu i tamo upadnu bezveznjaci koji skupa imaju 15 tekmi pa ih se uopće netreba nabrajati!

:legendo:

Gladbach je u biti još jedno BUNDESLIGAŠKO ČUDO koje daje draž BUNDESLIGI te je u biti jedan od "onih" razloga zašto je BUNDESLIGA posebna i zašto se obožava!

Znam da svi imamo strah od propadanja Gladbacha slijedeće sezone koj je neizbježno, ali to nas netreba zamarati jer to je normalna stvar. Recimo jedan Kusen je trebao biti na njihovom mjestu pa nije tak da znate o ćem pričam, a što se tiće bodova netrebamo se zamarati jer uvijek kad je u pitanju BUNDESLIGA postoji jedan BVB u Europi, tako da to ništa nemora značiti. najveći problem gladbacha je brutalno mali kadar sa jako puno mladog švapskog mesa koji će uskoro poćeti kucati na vrata repke. jebiga neustadter i reus idu, no ako me Gladbach iznenadi i zbljuje 30 milja nešto će možda i biti od ovog kluba. neodoljivo me podsječaju na onu Herthu koja je zamalo bila prvak, ali su na kraju sezone ušli u kup Uefa (fala Bogu), to je bilo ono sa onim konjem voroninom. No ovaj Gladbach mi je 100 puta bolji i moramo se pomiriti sa činjenicom da će oni ući u Lp i trebamo im poćeti tražiti nove SEXUALNE igrače! :mrgreen:

Mene jedino kaj je strah je to da će biti 4. i da će onda dobiti prejaku ekipu u kvalifikacijama i ispasti! Zato odsad treba navijati da Schalke bude taj koji će biti 4.!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 vel 2012, 15:01

Schalke i bude 4-ti na kraju...bumen i kusen pregnjili da ih ugroze a oni sami preblentavi da budu među prva 3 ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 15 vel 2012, 17:34

citam da se Reus zesce ozljedio, te da je danas bio kod Muller-Wohlfahrta
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 17 vel 2012, 14:01

2011-12 THUS FAR
GAMES PLAYED: 21
WINS: 13
DRAWS: 4
LOSSES: 4
WIN PERCENTAGE: 61.9%
GOALS CONCEDED: 12

ON THIS DATE LAST YEAR
GAMES PLAYED: 22
WINS: 4
DRAWS: 4
LOSSES:14
WIN PERCENTAGE: 18.2%
GOALS CONCEDED: 56

SINCE FAVRE'S ARRIVAL, FEB. 14, 2011
GAMES PLAYED: 33
WINS: 19
DRAWS:6
LOSSES: 8
WIN PERCENTAGE: 57.6%
GOALS CONCEDED: 21
:legendo:

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ona-bayern

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 vel 2012, 07:47

Meni se Favre svidio čim sam čuo da je analitičan kao Bielsa. Od tad ga želim u Bayernu. :mrgreen:

A i on je jednom rekao da nema ništa protiv dolaska u Bayern. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 21 vel 2012, 17:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JAx9kYx8qo4[/youtube]

morate pogledat video

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 21 vel 2012, 18:38

Odličan klip, ali ne zaboravimo da je i Wolfsburg jednu sezonu nabijao sve redom po pet komada pa gdje su sada. Tu je i jedne sezone bio Stuttgart.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 vel 2012, 21:39

In memory of Neutral napisao:Odličan klip, ali ne zaboravimo da je i Wolfsburg jednu sezonu nabijao sve redom po pet komada pa gdje su sada. Tu je i jedne sezone bio Stuttgart.

Ako čemo tako bilo je tu onda mnogo klubova al jedino uvjek ostaje :navijac:

Svi ostali su uglavnom blitz klubovi u zadnjih 20g ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 21 vel 2012, 23:32

kaj vas dvojica odma temu mjenjate.....pa cheef je htio pokazati način igre Borusije....nije sad bitno ko je koga kolko nabio ili koji klubovi su znali imati blitz trenutke....

e vis, tak bi ja htio da Bayern igra....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 21 vel 2012, 23:44

FCB m@niac napisao:kaj vas dvojica odma temu mjenjate.....pa cheef je htio pokazati način igre Borusije....nije sad bitno ko je koga kolko nabio ili koji klubovi su znali imati blitz trenutke....

e vis, tak bi ja htio da Bayern igra....

Znači treba doći favre :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi