Ovakvu trulost još nikad nisam vidio kod Bayerna, ni kad je klub imao 1-2 klase slabiju momčad prije 6-7 godina. Izgleda kako ovaj Bayern, s ovakvim klasama na terenu, će ispasti gori nego što je bio Hitzfeldov Bayern 2002/03. kada su završili 4. u prvenstvu, a odigrali najbolju sezonu u povijesti Bundeslige i osvojili njem. kup.
Tu stvarno čovjek više ne razumije što ne štima i zašto se ovako igra. Mi umjesto da smo neke stvari iz prvog dijela sezone promijenili i popravili poput igre u 2. poluvremenu koja je često bila očaj taman da je vodstvo 4:0 na poluvremenu bilo, do prekida, a sad ispada kako više ne možemo ni 1. poluvrijeme igrati onako kako se igralo do 17. kola.
Tko su krivci.. A najbolje reći svi su krivi. Počevši od trenera koji je odgovoran što ekipa uopće iz utakmice u utakmicu ne reagira, što su za njega igrači na klupi beskorisni pa ih uvodi u 90. minuti utakmice, što se nimalo ne izdere na njih dok igraju očajno. A ekipa... Pa to gledam i ne vjerujem... Toliko nezainteresirano, toliko beizdejno, toliko predvidljivo svakom protivniku, sporo, lopta stalno od 30-40 metara od gola ide natrag skoro do Neuera... Ništa ne razumijem.
Zbilja gotovo uvijek su u studiu HTV-a znali udarati neke stvari koje ne bi stajale kad je u pitanju Bayern, no sinoć što su Štimac i Ćosić govorili, moram se s njima složiti. I kroz njihovo viđenje meni je Bayern izgledao kako je izgledao.
Schweini je sada i službeno postao najbitniji igrač za Bayernovu igru, to se pričalo i na forumima, to eto i na tv-u se može čuti od komentatora i stručnjaka. Bez jednog čovjeka mi još više ne znamo za sebe.
Zato ni nemam volje komentirati na forumu, a i imam svojih problema tako da dobro što me okreću od nekakvih frustracija oko ovog svega što se događa u Bayernu.

width="960"