(22.02.2012.) FC Basel - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (22.02.2012.) FC Basel - FC Bayern München

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2012, 10:27

Gledao sam utakmicu sinoć i moram priznati da nikako ne razumijem tko je ono protiv Basela igrao... Je li to Bayern ili neka ekipa koja se slučajno našla u osmini finala :?:

Ovakvu trulost još nikad nisam vidio kod Bayerna, ni kad je klub imao 1-2 klase slabiju momčad prije 6-7 godina. Izgleda kako ovaj Bayern, s ovakvim klasama na terenu, će ispasti gori nego što je bio Hitzfeldov Bayern 2002/03. kada su završili 4. u prvenstvu, a odigrali najbolju sezonu u povijesti Bundeslige i osvojili njem. kup. :roll:

Tu stvarno čovjek više ne razumije što ne štima i zašto se ovako igra. Mi umjesto da smo neke stvari iz prvog dijela sezone promijenili i popravili poput igre u 2. poluvremenu koja je često bila očaj taman da je vodstvo 4:0 na poluvremenu bilo, do prekida, a sad ispada kako više ne možemo ni 1. poluvrijeme igrati onako kako se igralo do 17. kola. :roll:

Tko su krivci.. A najbolje reći svi su krivi. Počevši od trenera koji je odgovoran što ekipa uopće iz utakmice u utakmicu ne reagira, što su za njega igrači na klupi beskorisni pa ih uvodi u 90. minuti utakmice, što se nimalo ne izdere na njih dok igraju očajno. A ekipa... Pa to gledam i ne vjerujem... Toliko nezainteresirano, toliko beizdejno, toliko predvidljivo svakom protivniku, sporo, lopta stalno od 30-40 metara od gola ide natrag skoro do Neuera... Ništa ne razumijem. :roll:

Zbilja gotovo uvijek su u studiu HTV-a znali udarati neke stvari koje ne bi stajale kad je u pitanju Bayern, no sinoć što su Štimac i Ćosić govorili, moram se s njima složiti. I kroz njihovo viđenje meni je Bayern izgledao kako je izgledao.

Schweini je sada i službeno postao najbitniji igrač za Bayernovu igru, to se pričalo i na forumima, to eto i na tv-u se može čuti od komentatora i stručnjaka. Bez jednog čovjeka mi još više ne znamo za sebe.

Zato ni nemam volje komentirati na forumu, a i imam svojih problema tako da dobro što me okreću od nekakvih frustracija oko ovog svega što se događa u Bayernu. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2012, 10:28

Ljudi, okanite se Löwa. Nigdje on neće prije nego što barem jednom pozlati svoj rad u Elfu(na EP-u i SP-u).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 vel 2012, 10:59

Miki napisao:SAMO BIH ZAMOLIO DA MI PREVEDETE STA JE OVO ULI REKAO POSLIJE MECA!!! DJELUJE VRLO UZNEMIRENO. Bas me cudi. :neee:

Prestanite sa svojim jebenim pitanjem o rukovanju! Jedino o čemu znate pričati je rukovanje, jebemu! Koga je uopće briga za rukovanje nakon ovakve utakmice? Jesmo li mi možda u nekoj školi za djevojčice",
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 10:59

Nekak smo svi nakraju došli do zaključka da smo stepli zid i da više ne znamo dalje...To je ono najgore, zato ljudi i ne odlaze ostaviti komentar na forum jer im se "jebe živo"! A kako i ne bi kad ovo kaj se događa jednostavno nema veze sa zdravom pameću...Svaka ekipa malo u sezoni padne, no kod nas ovo više nije mali pad, nego pad u ponor, koji traje već ohoho, a ne od početka drugog djela prvenstva. Eto i Real je jučer odigrao 1:1 pa ništa zato...Mi spušio 1:0 i to je toliko katastrofalno da u ovom trenutku to izgleda nenadoknadivo...Više mi je pun kurac toga da se govori neš neštima u ekipi! Pa dajte više nađite kaj ne štima i rješite to!!!

Možda je vrijeme da uzmemo trenera koji nije sa NJEMAČKOG GOVORNOG PODRUČJA!

nekak se natjeram da napišem bilo kakav komentar, ali čim počnem pisati izgubim volju. Čak mi se i kritizirati neda kada masa stvari u ovom trenutku izgleda nepopravljivo...Nisam niti siguran da bi otkaz JUPPU bio rješenje jer imam dojam da baš u ekipi nešto ne štima i da se treba rješiti igrača koji si ljubimci u klubu. Ovu sezonu bumo jako teško sčupali jer ja nevidim način za postepen napredak već to mora doći preko noći kao onda protiv Juventusa...Pošto smo zasad jako malo potrošili, morti je opet NAŽALOST došlo vrijeme da zamijenimo jedno 5-6 igrača u ekipi i to ne samo zamjne već igrače tipa Kroos, Robben, Ribery, pa čak i Muller :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 23 vel 2012, 11:08

Bojim se da cemo mi u ovom tjednu sjebati sve sto smo do sada dobrog napravili! A dobrog je malo! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Mrš » 23 vel 2012, 11:13

jako jako loše.... dvije stvari su evidentne: 1. nema kemije među igračima, fali onaj pozitivni momčadski duh i 2. Igrači ne jebu trenera 2 % i zbog tog svaki ponaosob igra svoju vlastitu partiju, soliranje, driblanje, pucanje, sebičnost,....

za ovo 2. je trener kriv, ako on nije u stanju dovest momčad da ga se respektira i sluša onda on triba letit iz Bayerna.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 11:13

I još jednu stvar moram reć...Jupp ima nos za to kako će se razvijati tekma ali kasni...uvidio je da ćemo primiti gol pa je na teren htio poslati Luisa Gustava, no sa tom zamjenom je koju minuticu zakasnio...Ko bi reko!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 vel 2012, 11:13

Trebaju radikalne promjene međutim nažalost uvjek kasno a sve zbog toga što uprava nije imala muda to napravit...želju da al muda i radikalnost NE....po meni 3 su osnovna velika problema...1.trener,2.era robbery je prošlost,3.trebamo vođu u sredini terena i još 1 mali 4 dodatak novog beka desnog da bi postali momčad budučnosti!

1.Trener..moj favorit Favre lik je cool,analitičar,smiren,ofenzivan i defenzivan odlična kombinatorika a nije deda ko jupp a ni ego ko gaal a znamo kakvo imamo iskustvo sa švicarcima ;)

2.Rib rob pročitana knjiga,ego tripovi,kao osobe bio bum blag vrlo upitni,stakleni,največe zvijezde a vođe kluba nisu...PRODAJA...ne krijem da nikad nisam volio ta 2 igrača s tim da netko krivo ne shvati da govorim da oni nemaju kad su u formi kvalitetu al jednostavno oni su prošlost a sad se vidi kad je najteže da su beskorisni i rade pomutnju u klubu...moji favoriti za 2 nove zvijezdice su Ozil i Cavani....prvi ofenzivni plemeniti play kakvog baš trebamo u ovom sistemu koji igramo a 2 krakati egzekutor i asistent...lova od staklenih bi bila dovoljna za ova 2 igrača a nije ih nemoguče dofurat ;)

3. VOĐA da to nam treba i imamo ga pred nosom SCHWEINI njemac ,djete Bayerna,dugo ga čekali vratio povjerenje,šef sredine itd. sad je već sazrio kao igrač i osoba te mu treba dat inekciju(uprava i trener) da bude bahatiji i jednostavno šef na terenu kak on veli tako je..ti pucaš penal..ti slobodnjak a ovo ću ja nema naguravanja oko lopte ko mala deca na igralištu..tko ga nebude poštivao od ostalih igrača odmah šamar i kazna

4.Mali dodatak..novi bek...kao 1 vrhunska i bogata momčad mogli bi probat ubost Maicona jer rafihna priznamo sami sebi je samo dobra rezerva...maicon trune u šugavom interu i sigurno mu je pala cijena...vrlo moguč transfer i trebalo bi probat...te umjesto brena(niš koristi) ubost nekog jeftinijeg a dobrog stopera ala Dante!

Ovo navedeno je vrlo radikalno al ako se ozbiljnije pogleda i nije tolko nemoguče treba samo zapest....trebamo novog modernog trenera,nove 2 zvijezde i vođu....bez toga igrali bumo samo na bljeskove ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 23 vel 2012, 11:15

Jedno od rješenja, onih već malo radikalniji, možda i nije toliko radikalno, al za Heynckesa jeste, jer mnogo toga on vaga dugo dok se odluči za nešto, je da Lahma postavi na šesticu sa Gustavom...Tako bi onda trebalo da bude sve do povratka Schweinija. Onda bi na beka trebao probat s Pranjićem, koji po meni i nije neki nivo, al sad mora se nešto probat. Pranja bi bar gorio na terenu da se još dokaže a znao bi i par dobri lopti centrirat. Olić a i Petersen moraju dobit više prilike, možda čak nekad treba i startat s jednim od ove dvojice. Igra se mora ubrzat, agresivnosti mora biti ko prvih 15 minuta sinoć.....Ovo su neka od mogućih rješenja, ali definitivno ekipa i pored ovih promjena mora srasti opet u jednu jedinku, ko što je sinoć na Bankettu nakon utakmice rekao Kalle: Svi za jednog , jedan za sve....Al valja to sad realizovat, jer nam je timski duh zaista, zaista puno pao....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 23 vel 2012, 11:20

anton 1983 napisao:..Više mi je pun kurac toga da se govori neš neštima u ekipi! Pa dajte više nađite kaj ne štima i rješite to!!!

kaj antone, da mi rješimo kaj ne štima u ekipi ili kaj?...nisam znao da je ovaj forum dio uprave... :lol:
Zadnja izmjena: FCB m@niac; 23 vel 2012, 11:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mrš » 23 vel 2012, 11:21

smijemo se Chelseaju a njihova smo kopija, zvijezde ne jebu trenera a igra kriminalna, tek na bljeskove naznaka nečega ali nedovoljno
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la doro » 23 vel 2012, 11:22

effe__sa napisao:Jedno od rješenja, onih već malo radikalniji, možda i nije toliko radikalno, al za Heynckesa jeste, jer mnogo toga on vaga dugo dok se odluči za nešto, je da Lahma postavi na šesticu sa Gustavom...Tako bi onda trebalo da bude sve do povratka Schweinija. Onda bi na beka trebao probat s Pranjićem, koji po meni i nije neki nivo, al sad mora se nešto probat. Pranja bi bar gorio na terenu da se još dokaže a znao bi i par dobri lopti centrirat. Olić a i Petersen moraju dobit više prilike, možda čak nekad treba i startat s jednim od ove dvojice. Igra se mora ubrzat, agresivnosti mora biti ko prvih 15 minuta sinoć.....Ovo su neka od mogućih rješenja, ali definitivno ekipa i pored ovih promjena mora srasti opet u jednu jedinku, ko što je sinoć na Bankettu nakon utakmice rekao Kalle: Svi za jednog , jedan za sve....Al valja to sad realizovat, jer nam je timski duh zaista, zaista puno pao....

Slažem se s tobom al vidiš da jupp ne mjenja ni način igre a ni igrača 4 tekme a mi smo za kurac...ovo gore kaj sam napisao je naravno za na ljeto....sad bi i ja pretumbao momčad da spasimo kaj se spasit da a to je da dobimo šajse,prođemo basel i približimo se bvb-u....6-cu mora igrat gustavo koji se vratio u formu a debil stavi tymu jučer igrat....alaba nije za centralnog već je lepršav i za krilo....lahm je kapetan i mrš pored gustava....ja bi čak botenga stavio na lijevog beka(igrao u hsv-u i repki i to dobro) a napred bi stavio 2(olić) napadača gomeza da nije sam) a 2 ofenzivca rotirao između 4 igrača(rib,rob,alaba,mulac)! to bi funkcioniralo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 11:26

Ono što je najgore mi sam pričamo o stvarim koje bi se tek trebale i koje se mogu jedino rješiti na ljeto...Najgore je što ako mi sada i damo otkaz Jupp nemremo dovesti prelaznog trenera već bi to morao napraviti Jonker (Favrea sada Borussia nebi pustila niti za živu glavu, a niti mu ja ovakvu ekipu nebi ni dao da vodi). Kad bi se već uzimao prelazni trener, za mene sam postoji jedan, za kojeg nisam baš ziher da bi se tog posla ufatio...Hitzfeld.

Mi imamo sada samo dve mogučnosti ili Juppu dat da još to isprobava il ga se rješiti. Momčad sad nemremo mjenati, a i ne znam kak bi se odnosi unutar ekipe poboljšali. već su meni ti odnosi unutar ekipe bili sumnjivi prošle sezone pod van Gaalom jer smo igrali identično truli nogomet kao i sada. onda sam naravno mislio da je to samo do trenera, no sada kad je tu novi trener, koji je u prvom djelu sezone to uspio posložiti i onda je to sve opet otišlo u kurac, moram reći da sad više nevjerujem da je samo trener u pitanju nego da su problem određeni igrači...

I meni malo fali da počnem ko doro razmišljati ROBBERY proč. E ak se to dogodi onda je nedovođenje Reusa veliki zajeb, no ko bi to znao...No uvijek na tržištu postoje Hazard i Gotze....I da moram reći da nisam ziher da su samo njih dvojica problem. Za mene je isto veliki problem Kroos i možda najveći problem u ovo trenutku LAHm.

Dugo godina je trebalo da on kod mene dođe na tapetu i sad se to dogodilo. Mišljenje o njemu je isto kao i kod JUPPA. Bezličan, neagresivan, nekarizmatičan NIJE VOĐA NULA! I još uz to igra preloše, a ima plaću za popizditi. ne mogu više takvog lika trpiti kao KAPTEANA Bayerna. Schweini mi je za to 6 puta bolji, no ovaj se uguzio i to se nemre promjeniti!!! Može ali samo uz prodaju, a ono što je najgore, kako danas prodati beka kojeg se u javnosti smatra da je svjetska klasa, a na tržištu bekova nema!

Na kraju dolazimo do zaključka da naš problem nisu Buyten, boateng, Luis i "drugorazredni" igrači, već naše vendete! :smajl006:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 11:27

FCB m@niac napisao:
kaj antone, da mi rješimo kaj ne štima u ekipi ili kaj?...nisam znao da je ovaj forum dio uprave... :lol:

Ne mi, nego vodstvo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 vel 2012, 11:30

nije meni najveća briga što smo se "obrukali" protiv BASEL-a
Naša igra je za poluditi!!!

ipak, da je Ribery zabio jednu od one dvije 100%-tne šanse sve bi drugačije izgledalo
a da smo primili gol u 1.poluvremenu igrali bi s više rizika i Olić & Müller bi sigurno ranije ušli..

sad tek vidim zašto je Boateng igro beka umjesto onog Rafinhe! :x

Nije Basel dolazio do prilika zbog svog znanja već zbog KATASTROFALNOG POSTAVLJANJA Rafinhe, na kraju smo i zbog toga primili taj gol!!! taj je cijelu utakmicu izluđivao svoju obranu!

Gomez?? nemam šta govorit, sve ste vidili, ono što odavno govorimo to je se OPET vidilo
taj samo funkcionira kada je ekipa dovoljno dobra tako da se ne mora uključivati u igru...

Nešto će se morati promjeniti, ovako nemamo izgleda ni za kakav naslov...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012