(26/02/2012) FC Bayern München gegen FC Schalke 04

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (26/02/2012) FC Bayern München gegen FC Schalke 04

PostPostao/la anton 1983 » 25 vel 2012, 09:47

nele-BHF napisao:I da dobijemo 4-0, mi nismo izašli iz krize, tako da o tome ne trubite bezveze.

ovo ti je polutočno...

nećemo mi postepeno ulaziti u formu. Nismo mi takva ekipa. Kod nas dođe do explozije ili propadanja, nema druge. Svaka tekma za Bayern u prošle dvije sezone je bila biti ili ne biti, no nesječam se da sam sa ovakvim osječajem u stomaku jednu ćeko! Zaš?

Pa prošle sezone sve smo prerano prosuli i svaka tekma je bila bitka za spas. Sada kod Schalkea ja vidim šansu da se sve spasi i da ostanemo u borbi za trofejima ili da padnemo u ponor. Znači još uvijek postoji šansa no Schalke se tek mora dobiti i to na jedan specifičan način - TIMSKIM RADOM , NEOĆEKIVANO! Jel to moguće? Pa ja u to sa glavom nevjerujem no u srcu se nadam. Eto prvi puta razmišljam u svom životu da idem uplatiti kontra Bayerna jer ljudi neshvaćaju da Bayern još uvijek nije u pravoj krizi i još uvijek shit nije stepo fan! Treba se tek nešto gadno dogoditi na terenu, javno , da bi mi rekli e ovo je PRAVA kriza...Od 1-5, mi smo negdje na 3 i još fali sada taj poraz od Schalkea, javna tuća igrača i nemoć trenera da to sve spriječi da bi mogli reći, to je to PROPALI SMO, ošla sezona u kurac, jer ipak mi Basel još uvijek možemo dobiti i zaostajemo samo 4 boda....

meni je najgore što ja neak sam sebe ubjeravam da ću svojim pisanje utjecat na sam rezultat! :mrgreen: ono ak napišem popušit ćemo, mi ćemo dobiti. Ak kažem kladil bum se na schalke mi ćemo dobiti....Sve ima neko dublje značenje i ja si razbijam glavu kaj da napravim...Već od danas razmišljam o tome di da gledam tekmu, sa kojim dresom, kaj da jedem itd.....Jebeno praznovjerje! :lol:

daj ajmo se dogovorit da "neš" napravim i na taj način "pomognemo" Bayernu! tipa svi sutra ujutro jedemo žgance jer je Breitner svaki puta jeo žgance prije tekme nedjeljom i onda je Bayern dobio il tak neku glupost! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 vel 2012, 11:47

anton 1983 napisao:
daj ajmo se dogovorit da "neš" napravim i na taj način "pomognemo" Bayernu! tipa svi sutra ujutro jedemo žgance jer je Breitner svaki puta jeo žgance prije tekme nedjeljom i onda je Bayern dobio il tak neku glupost! :D

challenge accepted 8-) :D

ja ovaj put neću obući dres, prvi put nakon X utakmica, pa ćemo vidit :avogp1: auf geeeeeeht's!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 25 vel 2012, 11:56

cruz napisao:
anton 1983 napisao:

challenge accepted 8-) :D

ja ovaj put neću obući dres, prvi put nakon X utakmica, pa ćemo vidit :avogp1: auf geeeeeeht's!

nemoj da mozda ti ne navijas dovoljno pa zato igramo lose :haha: :zivio:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 25 vel 2012, 12:28

Nek nam uli da svakom po 5 kila kobasa svojih pa bumo to jeli za sreću i nek pošalje gajbu erdingera:mrgreen:
Zadnja izmjena: doro; 25 vel 2012, 17:02; ukupno mijenjano 2 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 25 vel 2012, 12:52

Što se pozitivnije razmišlja to bolje, što nas više vjeruje u uspjeh tim bolje, znači moć podsvijesti je čudooo :)
Al moraju i igrači sutra vjerovat, jer mi navijamo, oni igraju, sve mora da se poklopi....
Al nama dok je dobro išlo, neki su stalno negativnim izjavama navlačili pech i ev sad, vidi sad šta se dešava..... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 25 vel 2012, 15:41

CroCHEF napisao:Papadopoulos, Obasi i Fuchs upitni za nedjelju.

Fit su, nastupiti će u nedjelju.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Hantraga » 25 vel 2012, 16:34

Jbt sta mislite da mi popusimo ovo? :?

Ja ne smijem ni pomisliti na to. A najgore sto je ovo bas teska utakmica, jedna od onih kod kojih se nakon remija i ne tuguje previse. Bar u normalnim okolnostima. :?

Samo da Jupp bude imao muda, pa da proba 4-4-2 sa Olicem uz Gomeza.
Ne zelim ni da sumnjam da ce izbaciti Tyma iz prve postave, pa Gustavo je za njega Makelele. :mrgreen:

Hajmo Bayaaan, hajmo Hanofaaa! :logo:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la cruz » 25 vel 2012, 20:02

Hantraga napisao:Jbt sta mislite da mi popusimo ovo? :?

sve ti je moguće

dođe li do toga, pred svojom publikom, protiv rivala.. uffffffffffff glave će padati

valjda igrači imaju nešto u glavama i među nogama pa se oduže navijačima za lošu seriju!

ali ja se idalje nadam posrtajima i šalkea i dortmunda u ovom kolu :avogp1:

Kämpfen, Rackern, Beissen bis zum umfallen, jebeš sada 70% posjeda i umjetnički dojam
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 25 vel 2012, 23:28

Bild predviđa ovu postavu :

Slika

Dobro bi bilo da Kroosa malo posjedne na klupu pa da se zapita koje sranje zadnjih par tekmi producira.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 26 vel 2012, 11:04

The Scarface napisao:Dobro bi bilo da Kroosa malo posjedne na klupu pa da se zapita koje sranje zadnjih par tekmi producira.

A i ti si sada Scare prekritican prema njemu, pitat cu te samo, a tko ne producira sranje zadnjih nekoliko tekmi? :roll: Pa cijela momcad je u komi!

Nase sanse u ovoj tekmi vidim samo ako zabijemo pogodak u prvih 10-15 minuta, ako se to ne dogodi gledat cemo ponovno uzasno trulu utakmicu! :oops:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 26 vel 2012, 11:06

Dečki, ova će utakmica označiti preokret u ovoj sezoni. Pitate se zašto. Jednostavno jer JA tako kažem. Pun mi je k.... ovih predstava koje mi začine pretrpan radni dan ili isto tako pretrpani vikend. Dosta je ovog sranja ... hoću da mi utakmice Bayerna od danas pa do kraja sezone vraćaju osmjeh i budu užitak nakon posla.

Oooooooooooo, rekao sam svoje, sada samo čekam da vidim oće li imati hrabrosti da danas zaseru :evil:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 26 vel 2012, 11:39

Speedy napisao:
The Scarface napisao:Dobro bi bilo da Kroosa malo posjedne na klupu pa da se zapita koje sranje zadnjih par tekmi producira.

A i ti si sada Scare prekritican prema njemu, pitat cu te samo, a tko ne producira sranje zadnjih nekoliko tekmi? :roll: Pa cijela momcad je u komi!

Nase sanse u ovoj tekmi vidim samo ako zabijemo pogodak u prvih 10-15 minuta, ako se to ne dogodi gledat cemo ponovno uzasno trulu utakmicu! :oops:

Protok lopte nam je u zadnjim utakmicama katastrofalan, a Kroos igra na poziciji desetke gdje ne smije biti nevidljiv. Može se desit da Gomeza ne vidimo u igri jer igra napadača i ne dobiva dovoljno lopti ali kad ti je desetka nevidljiva cijelu utakmicu znaš da nešto ne valja.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 26 vel 2012, 13:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lozn9PJmKzA[/youtube]

ovakvu igru oću vidit!
jes da smo imali SEXSTEIGER-a u momčadi, ali samo pogledajte koliko smo opasni kada ubrzamo protok lopte i igru općenito!

di je nestala ova momčad :neee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 26 vel 2012, 13:49

Ma jednom će nas samo krenut (a nadam se danas) i onda će sve opet ići ko podmazano.

A što se Kroosa tiče, on je meni Totallausfall nakon zimske pauze. Nejasno mi je skroz da taj momak ne može kroz sredinu ništa uradit, a tu se prostor otvara, jer protivnici se koncentrišu na naša krila....On prostor koji mu tu ostaje ne zna iskoristit nikako, pa nekad čak ni šuta ne uputi. Više je šuteva znao Alaba uputit, pogotovo je protiv Basela imao tih pokušaja....Naravno ne može se sve svalit ni na Kroosa jer nam sistem trenutno nikako ne funkcioniše, ali on mora se više zalagat i jednostavno s potencijalom kojeg on ima, on može i mora više ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 26 vel 2012, 13:57

Jedva čekam da tekma počne i da se počnem radovati. :music:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012