(03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2012, 14:52

Svatko ima pravo na svoje misljenje ali da li je njegovo ispravno, e to je vec drugi par cipela! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lahm » 04 ožu 2012, 14:55

Nisam znao da imamo psihijatra ovdje na forumu, koji zna tko kakav mentalitet ima. Svaka čast.
Dođem tu, da fino raspravljam, i dotični meni veli da sam mentalno zaostao.

Jebeno.

I onda jos pređem preko svega toga i fino kulturno bez imalo vrijeđanja napišem, da mi ne trebaju nikakvi drugi da mi kroje kakvo ću ja mišljenje imati o dotičnom, ( to je moje mišljenje, i fertiK ) frajer opet nastavi, ali sada u kulturnijem obliku.

a ja mislio da se ovdje može fino raspravljati; očito sam se zajebao; ali ok, čovjek uči dok je živ.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2012, 15:05

Lahm napisao:a ja mislio da se ovdje može fino raspravljati; očito sam se zajebao; ali ok, čovjek se uči dok je živ.

Kolega, onda si definitivno pogrijesio forum, nađi mi navijaca Bayerna s kojim mozes normalno raspravljati? Osobno, takvog jos nisam upoznao!

Ovako stvari stoje, kada je sve bajno i kada momcad ide, "drka" se na sve igrace, nekima se nude dozivotni ugovori i sl., uglavnom svi su nam idoli, kada upadnemo u krizu, odmah dolaze postovi tipa "trebalo je zdrobiti 50 milja na zimskom prijelaznom roku", treba mjenjati trenera jer taj nema veze s zdravom pamecu i slicni "djecji" postovi! Da dalje ne nabrajam jer mi se vec od svega toga bljuje!

Takvi su navijaci Bayerna s ovih prostora, rekao bih "unique"!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 15:12

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fcbayern-streit-boateng-mueller-meta-1664520.html

Boateng: Nismo curice, moramo se nekad malo pofajtat
Ribery: Ovo je jednostavno posrano, prošli tjedan smo bili zadovoljni, sada nam je puklo u glavi
Kroos: Ne smijemo gledati na dortmund, nama mora biti prioritet da osvojimo 2. mjesto
Lahm: Gorak okus, boli ovakav poraz. Ne ide nam nimalo dobro.

Klopp o Bayernu

"trenutno im nedostaje ono malo sreće, neke sitnice jednostavno ne štimaju, mnogo im nedostaje Schweisteiger, a Nehrlingeru bi dobro došlo malo skromnosti" itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 15:16

Speedy napisao:
Lahm napisao:a ja mislio da se ovdje može fino raspravljati; očito sam se zajebao; ali ok, čovjek se uči dok je živ.

Kolega, onda si definitivno pogrijesio forum, nađi mi navijaca Bayerna s kojim mozes normalno raspravljati? Osobno, takvog jos nisam upoznao!

Ovako stvari stoje, kada je sve bajno i kada momcad ide, "drka" se na sve igrace, nekima se nude dozivotni ugovori i sl., uglavnom svi su nam idoli, kada upadnemo u krizu, odmah dolaze postovi tipa "trebalo je zdrobiti 50 milja na zimskom prijelaznom roku", treba mjenjati trenera jer taj nema veze s zdravom pamecu i slicni "djecji" postovi! Da dalje ne nabrajam jer mi se vec od svega toga bljuje!

Takvi su navijaci Bayerna s ovih prostora, rekao bih "unique"!

ne bi reko, jer vidim kako navijači u njemačkoj razmišljaju, svakodnevno pratim i sudjelujem, to je uglavnom svugdje isto
ovo što sam podvukao , to je karakteristično mlađim navijačima, odakle god bili ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 04 ožu 2012, 17:01

Ja iskreno neznam di sam napisao da je Neuer kriv za poraz, nego za prvi gol.
Jucer je kako sam i napisao super branio, ali na ubace u peterac je reagirao u rangu DeGee (ako pratite ManUtd znate)
3 puta je izletio u prazno.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 04 ožu 2012, 19:02

Slika

Franjo brani Juppa, kaze da trener nije kriv vec igraci...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2012, 21:03

Neam snage za čitanje, pisanje,, drkanje, bilo šta! :( Preglup i prejadan osječaj, nemoč da se promjeni nešto što mi ipak nezaslužejemo! :cry:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2012, 22:52

Sve je crno a? Treba sve mjenjati, od mene se traže neka obrazloženja? a jeste smiješni u 3 Pm :lol: jebeno mi je kad vas 5 kaže dvije konstatacije koje pobiju jedna drugu,

1.) Jebe sve po spisku našem treneru, upravi i samome Bogu što sa OVAKVIM kadrom ne možemo osvojiti naslov.

2.) Jebe sve po spisku našem treneru, upravi i samome Bogu što nismo dovoljno jaki ili drugačije rečeno što se dovoljno ne torši iz razloga što nam kadar nije dovoljno jak!

Moram priznati da obožavam to :mrgreen: Oćete da prolistam teme i točno vam navedem ko je to od vas, a ne da ovako u rukavicama to spominjem? E neću, znat će se ti prepoznati!

Znam da su ljdui frustirarani, ali reći da smo mi protiv Kusen odigrali katastrofa ili da smo zasluženo izgubili, e jebiga onda niste gledali tekmu. Nama se u biti događa to što su danas rekli u Doppelpassu. u biti svi su rekli sve naše probleme i na svaki taj problem otpada određeni dio postotka zbog ćega mi zaostajemo 7 bodova i zašto trenutačno u gostima ne možemo dobiti utakmicu.

Ona konstatacija na koju se vi smijete da nam neš fali i mi se mam jebemo, tzv. kotačić. Kolko god to vama bilo čudno nama je izostanak Schweini, Buytena problem. Ako gledate našu postavu u tekmi protiv Schalke, jebalo nas je to što sada nije bilo Riberya. Mi smo toliko poljuljani i pod pritiskom da nas jako male stvari sad trenutačno jebu. uz to sve dolazi do ogromnog peha zbog toga što nismo pravi pa Laba i kroos nisu dali gol, ko zna zašto. Ja sam mislio prvo da je nešto bilo suđeno da bi tek danas skužio da je to bila prava prilika i da nije bilo ofsajda faula i nićeg tome slično, pa sam se još extra nanerviro, da negovorim kaj je friedrich skinuo i što je mulac sa glavom fulo! Da on to nije diro ziher bi se lopta od Gomeza "odbila" u gol...I tako mi nedamo taj gol i onda sve neobjašnjivo krene nizbrdo jer ne znamo kaj treba raditi - pojedinac nije odlučio tekmu, tymgeist je nestao i nema rezultata.

naša momčad sada ne može cjelu temu igrati ZA JEDNOG igrača, a trenutačno to je naš ključ za uspjeh. protiv Kusena to je bio robben ali naši igrači si nisu kičmu potrgali da bi igrali za njega. u nekom fucked up svemiru to je taj naš jadni system kojeg ako nesprovedemo u djelo nećemo dobiti tekma.

isto tak nije mi jasTno zašto je Jupp MORO uvoditi polovnog Robbena, a tekma je za Olića bila stvorena,. Oliću ono što treba je bar jedno poluvrijeme da se trener osloni na njega i to ne u situaciji dok se popravljaju stvar već dok se treba utakmica dobiti!

Nabili smo si takav protosak da više niti ne možemo pametno odigrati pa i uzeti remi što bi nam u ovoj utakmici di ne ide bilo sasvim dovoljno. mediji i navijači bi nas tak i onak razapeli ali koga boli kurac ako ti znaš da je to najbolje kaj sad moreš napraviti jer 6 bodova razlike i 7 je ogromna stvar zbog toga što sa 7 bodova bvb minimalno 3 puta mora kiksati nebi li ih stigli...

Ja sam se ove tekme pribojavao i zato i nisam poslije tekme sa Schalkeom išo pisati neki komentar nego sam htio vidjeti kako će ova završiti jer sam nekako duboko u sebi znao da Schalke nije taj befreiungschlag koji nam je prijeko potreban. gledajuči ono što Jupp radi imam dojam da on primjenjuje taktiku LvG-a! Forsira jedno te isto i čeka "Torino"...

Za mene prvenstvo i sezona još uvijek nije abgehackt...

Reći ću vam zašto....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 04 ožu 2012, 23:18

ooo stigo si ajmo sad decki svi udarite po Antonu :roll:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2012, 23:21

mladjo_dj napisao:ooo stigo si ajmo sad decki svi udarite po Antonu :roll:

ne bu im to pomoglo 8-) :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 04 ožu 2012, 23:33

antone ova tema je posle tekme prerasla tu istu tekmu

jednostavno smo svi cekali da se desi ovako nesto i da saspemo sve lose sto mislimo o ekipi, upravi, treneru...
i to je sasvim opravdano, sada je svima (osim tebi) manje vise jasno da je sezona izgubljena i da smo opet izgubili titulu
poraza je bilo i tezih pa se nije dizala ovakva buka

problem je sto bayern posle 10-15 godina prvi put ima protiv sebe ekipu koja apsolutno moze parirati ravnopravno u ligi, cak je i bolja sto dokazuju ocito dvije uzastopne titule
do sada je svako osvajanje titule nekog drugog tima bilo na razini incidenta, sada je tu ekipa koja raste i koja je kao sto sam vec rekao jaca nego bilo koja druga u zadnjoj dekadi

zasto je tako ?
zasto je veliki bayern iz minhena postao ekipa kojoj borusia uzme dvije titule zaredom ?

pa na duge staze gledano jedino uprava moze biti kriva za to
zadnja ekipa bayerna koja je bila dostojna tog imena je ona sa efenbergom, baslerom...
nekoliko je razloga zasto je tako:
-kada su oni otisli bayern se poceo zadovoljavati prosjecnim igracima (prosjecnim za dotadasnje kriterije bayerna)
-previse se insistiralo na njemackim igracima koji su generalno u tom periodu bili losiji nego generacije prije
-nekoliko fantasticnih igraca je propusteno i otisli su u druge timove a vrlo lagano su mogli zavrsiti kod nas
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 04 ožu 2012, 23:57

anton 1983 napisao:Neam snage za drkanje

Slika

Probaj sad. Bolje?

:lol:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.....e sorry....al crkavao sam dok sam ovo stavljao.....haha....nej se srditi....
Nadam se da sam te bar malo nasmijao.... :hehe:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 ožu 2012, 00:32

FCB m@niac napisao:.....e sorry....al crkavao sam dok sam ovo stavljao.....haha....nej se srditi....
Nadam se da sam te bar malo nasmijao.... :hehe:

JESI!!! :hehe:

:bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 ožu 2012, 11:58

Antun bi htio biti plava ležaljka :hehe:

Dečki mi imamo progres naspram prošle sezone jer smo sigurno osvojili mjesto za ulazak u LP a i bezeve je to osvojit kod kuće...veća fora je na tuđem terenu :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012