Sve je crno a? Treba sve mjenjati, od mene se traže neka obrazloženja? a jeste smiješni u 3 Pm

jebeno mi je kad vas 5 kaže dvije konstatacije koje pobiju jedna drugu,
1.) Jebe sve po spisku našem treneru, upravi i samome Bogu što sa OVAKVIM kadrom ne možemo osvojiti naslov.
2.) Jebe sve po spisku našem treneru, upravi i samome Bogu što nismo dovoljno jaki ili drugačije rečeno što se dovoljno ne torši iz razloga što nam kadar nije dovoljno jak!
Moram priznati da obožavam to

Oćete da prolistam teme i točno vam navedem ko je to od vas, a ne da ovako u rukavicama to spominjem? E neću, znat će se ti prepoznati!
Znam da su ljdui frustirarani, ali reći da smo mi protiv Kusen odigrali katastrofa ili da smo zasluženo izgubili, e jebiga onda niste gledali tekmu. Nama se u biti događa to što su danas rekli u Doppelpassu. u biti svi su rekli sve naše probleme i na svaki taj problem otpada određeni dio postotka zbog ćega mi zaostajemo 7 bodova i zašto trenutačno u gostima ne možemo dobiti utakmicu.
Ona konstatacija na koju se vi smijete da nam neš fali i mi se mam jebemo, tzv. kotačić. Kolko god to vama bilo čudno nama je izostanak Schweini, Buytena problem. Ako gledate našu postavu u tekmi protiv Schalke, jebalo nas je to što sada nije bilo Riberya. Mi smo toliko poljuljani i pod pritiskom da nas jako male stvari sad trenutačno jebu. uz to sve dolazi do ogromnog peha zbog toga što nismo pravi pa Laba i kroos nisu dali gol, ko zna zašto. Ja sam mislio prvo da je nešto bilo suđeno da bi tek danas skužio da je to bila prava prilika i da nije bilo ofsajda faula i nićeg tome slično, pa sam se još extra nanerviro, da negovorim kaj je friedrich skinuo i što je mulac sa glavom fulo! Da on to nije diro ziher bi se lopta od Gomeza "odbila" u gol...I tako mi nedamo taj gol i onda sve neobjašnjivo krene nizbrdo jer ne znamo kaj treba raditi - pojedinac nije odlučio tekmu, tymgeist je nestao i nema rezultata.
naša momčad sada ne može cjelu temu igrati ZA JEDNOG igrača, a trenutačno to je naš ključ za uspjeh. protiv Kusena to je bio robben ali naši igrači si nisu kičmu potrgali da bi igrali za njega. u nekom fucked up svemiru to je taj naš jadni system kojeg ako nesprovedemo u djelo nećemo dobiti tekma.
isto tak nije mi jasTno zašto je Jupp MORO uvoditi polovnog Robbena, a tekma je za Olića bila stvorena,. Oliću ono što treba je bar jedno poluvrijeme da se trener osloni na njega i to ne u situaciji dok se popravljaju stvar već dok se treba utakmica dobiti!
Nabili smo si takav protosak da više niti ne možemo pametno odigrati pa i uzeti remi što bi nam u ovoj utakmici di ne ide bilo sasvim dovoljno. mediji i navijači bi nas tak i onak razapeli ali koga boli kurac ako ti znaš da je to najbolje kaj sad moreš napraviti jer 6 bodova razlike i 7 je ogromna stvar zbog toga što sa 7 bodova bvb minimalno 3 puta mora kiksati nebi li ih stigli...
Ja sam se ove tekme pribojavao i zato i nisam poslije tekme sa Schalkeom išo pisati neki komentar nego sam htio vidjeti kako će ova završiti jer sam nekako duboko u sebi znao da Schalke nije taj befreiungschlag koji nam je prijeko potreban. gledajuči ono što Jupp radi imam dojam da on primjenjuje taktiku LvG-a! Forsira jedno te isto i čeka "Torino"...
Za mene prvenstvo i sezona još uvijek nije abgehackt...
Reći ću vam zašto....