(28/03/2012) Olympique Marseille gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Protiv kojeg kluba biste željeli da Bayern igra u 1/4 finalu LP?

Barcelona
1
5%
Real
1
5%
Milan
2
10%
Chelsea
1
5%
Napoli
0
Nema glasova
Marseille
4
19%
Benfica
4
19%
CSKA
1
5%
APOEL
7
33%

Ukupno glasova : 21

Re: 16. 03. 2012., 12:00 - Izvlačenje 1/4 i 1/2 LP

PostPostao/la Speedy » 15 ožu 2012, 09:50

Samo Barcu izbjeci, njih je nemoguce proci u dvije utakmice!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 15 ožu 2012, 10:41

Murta napisao:
Na APOEL nemojte računati, bit će APOEL - OM. :mrgreen: Bilo bi odlično da nas ždrijeb u polufinalu spoji s ovim parom.

Zašto misliš da će ovako biti??? Misliš Platini navlači francuskoj ekipi lakog protivnika? :)
Ma ja mislim da će nas Uefa pripazit i da nećemo dobit velikog kalibra u četvrtfinalu. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 15 ožu 2012, 10:46

Izvlačenje ću gledati u holu fakulteta na javnom kompjuteru. :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 15 ožu 2012, 11:36

Kod mene u školskoj knižnici na kompjuteru. Ili preko školskog wirelessa na mobitelu. :mrgreen:

effe__sa napisao:Zašto misliš da će ovako biti??? Misliš Platini navlači francuskoj ekipi lakog protivnika? :)

:bravo:
Nakon Irska - Estonija, više im ništa ne vjerujem.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2012, 11:38

Murta napisao:Nakon Irska - Estonija, više im ništa ne vjerujem.

I Lyon-Apoel

Al najsmjesnije od svega bi bilo da i njih izbaci Apoel :smajl007:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 15 ožu 2012, 11:45

Murta napisao:Nakon Irska - Estonija, više im ništa ne vjerujem.

Pa to je jasno....Ma odavno se tu vide namještaljke i baš me sad zanima hoće li nas pripazit, jer s Baselom su to donekle učinili....Ako je naravno bilo namjerno s njihove strane, jer nikad ne možemo znati, al tad sam imao osjećaj da ćemo baš dobit Basela, a sad opet neki osjećaj imam, samo ne znam bil ga iznosio :)

Inaće ja mislim da mi imamo ogromne šanse protiv Apoela, Benfice i Marseillea. Znači tu smo veliki favoriti, a pogotovo protiv ova prva 2 navedena. Benfica jeste dobra ekipa, solidna, ali bi ona nama skroz odgovarala. Od ova 3 "lakša" Marseille bi bio jako nezgodan.
Neki se možda zavaravaju da bi Real bio lakši od Barce, individualno su oni meni na istom nivou, samo Barca bolje funkcioniše ko tim ili opet možda blago jača i individualno zbog Iniesta-e i Messija.

Ja sada u ovu ekipu jako vjerujem, ja pretpostavljam da su i ostali potajno u sebi mnogo više uvjereni da mi svakog od ovih protivnika možemo izbacit, samo još ne smiju ni reći, jer svi su se iznenadili koliko smo žestoko rasturili Basela, pa vlada pozitivni šok i ima malo one kočnice....

Inaće ja ću iskreno reći da bi prije protiv Barce nama dao šanse nekih 10 %, više na osnovu imena nego stanja u ekipi, a sad kako se stanje u ekipi popravilo i kad vidim koliko naši igrači gore za uspjehom u Ligi prvaka i koliko jedan Robben ili jedan Gomez trče i vračaju se nazad, onda nam i u tom duelu dajem šanse od 30 %.
Bolja bi Barca, pa i Real bili u finalu, ali ko što u utorak navečer Robben reče, ko dođe dođe pa ćemo vidjet šta kako. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 ožu 2012, 16:04

anton 1983 napisao:Al da niste mogli pričekat bar da svi prođu dalje...

ja bi svoje želje podjelio u 3 skupine

1.) Skupina koju ne želim prije 1/2 finala - barca i real

2.) Skupina koju ne bi bilo loše izbjeći - Milan i Chelsea

3.) A to svi znate...

Imam osječaj da bumo zvlekli Milana

Ja imam il digiće il chelsea
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 15 ožu 2012, 16:31

Slika

Breitner izvlači parove. Ne može ništa krenut naopako :)

Slika
Mourinho nas želi po svaku cijenu izbjeć.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 15 ožu 2012, 17:03

Breitner nam je izvukao onu grupu smrti pa ti vidi. :mrgreen:

APOEL, Benfica, Marseille, Chelsea - sve ovo su ekipe protiv kojih možemo igrat i koje možemo realno proći. Milan bih volio da konačno jednom naderemo i vratimo im za sva sranja, ali upravo zbog te tradicije bi ih bilo dobro ipak izbjeć. A protiv Reala ili Barce mislim da još uvijek nemamo šansi.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2012, 17:11

Al je izvuko Basel u KO fazi, mene vuce Real... neznam zasto ali imam taj osjecaj :(

Real je po zvijezdama bio uvijek jaci i 2000. i 2001. i 2007.
pa smo ih vecinom dobivali, nekazem da bi ih i sad ali treba racunat da je to jedan od najboljih LP klasika
i da se tu igra potpuno drugacije...
a i jedan plus je taj sto uvijek primaju gol, je da i puno zabijaju (slabijim ekipama)...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2012, 17:21

Ajd moramo biti fer..

Ne bi sada nakon Basela bilo "u redu" da izvućemo slabijeg protivnika ili nekog iz onog mog pota 3: Apoel,Benfica, Marsielle.

Ako nas već dopadne neko od njih onda želim da to bude benfica ili Marsej, a ni po kod koju cijenu one mutave ciprane. Ne želim opet gledat muku jer oni igraju predefanzivno i mogli bi potrgat naše igrače, s tim da su toliko nerenomiran protivnik, da je opuštanje i podcjenjivanje protivnika u tom slučaju ne izbježno. Kolko god oni bili nasjlabiji, ja iz svih ovih razloga smatram da bi nam od ova 3 protivnika bili najteži i prije bi se kladio na to da bi unakazili Benficu ili marsej nego njih..

Znači Marsej i Benfica može, ali APOEL fala lepa ne !

Da se razmemo, ne bi se ja žalio da nas neko od njih dopadne, već samo kategoriziram ovaj POT.

Ono šta ja očekujem je Milan ili Chelsea, jer kao što sam i reko , red je i fer da sad dobijemo teškog protivnika i da mi sad neko ponudi nekog od njih dvojice ja bi ga zel, samo iz razloga što ne želim riskirati da već u 1/4 finalu igramo protiv Barce ili Reala - oni tek mogu doći u 1/2 finalu...

E sad Chelsea ili Milan.

Chelsea mi djeluje nekak starački i fakat neimaginarno i mislim da bi protiv njih iz raznoraznih razloga mogli lakše igrati nego protiv milana, no oni imaju par bomba u ekipi koje bi mogle u krucijalnom djelu EXPLODIRATI. Ono što je za nas najgore kod chelsija, što je njihovo najjače oružje, naš najveći problem, a to su prekidi i korneri, naša rak rana. To je ono ćega se najviše bojim u slučaju da njih izvućemo! A pošto sam nedavno hvalio Torressa, moglo bi nas to skupo koštati! :mrgreen:

Milan - Kada ako ne sada? Mislim da nigdar mi nismo imali ovakvu priliku da igramo sa njima da u najmanju ruku moremo reći da smo ravnopravni. Zbog naše kvalitete, ako ništa drugo mogli bi smanjiti faktor sreće koji oni imaju protiv nas. jest da bi nas zbog prošlosti sve bilo strah igrati protiv njih, no ako se to već mora dogditi, onda bolje sada nego poslije. Ipak oni su drugu tekmu protiv Arsenala izgubili sa 3:0 i sa time pokazali da im je tekma u Milanu bila samo poklapanje takvih okolnosti i da oni nisu toliko jaki i strašni, kako se to nakon te tekme činilo. Mislim da je možda i došlo vrijeme da mi sa njim aigramo, jer nekak onak duboko u sebi imam osječaj, da mi nećemo osvojiti tu Lp, sve dok ne prođemo "talijana". talijan nas je zaštopo u posljednje dvije godine, a kad bi izbacili Milana, više nas Talijan ne bi mogao uštopati. Bila bi to nogometna poslastica i mislim da bi se najviše uzjebali kada bi Milan izvukli kao našeg protivnika. Iako mi se u jednu ruku gadi pomisao da bi mogli igrati protiv njih, više ih se ne bojim i zato ih više ne stavljam u rang sa barcom i realom. da se razmemo oni u taj rabng niti ne spadaju no kad je Bayern u pitanju, nama to djeluje ko nepremostiva prepreka sve do onog trenutka dok ju ne prođemo...

Zato i imam osječaj da bumo mi njih izvukli!

barca i real

Da moram Pick and shoose, izabro bi barcu prije reala. ŽiPcira me Mourinho zbog svojih taktičkih nauma, a brijem da je Barca morti poljuljana sa tim što kasni 10 bodova, pa onda ova sranja sa produljenjem ugovora sa guradiolom te ZASIĆANOST igrača. Izvućemo li bilo koga od njih, onda bum detaljnjije piso, jer ne želim zbog zanimljivost LP, da već jedan od dvojca Real ili barca ispadnu jer se tako otvara mogučnost nekom gnoju za polufinale ili finale...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2012, 17:37

moji tipovi (slucajnim izborom)

Cetvrtfinale:
APOEL-Chelsea
Real-Bayern
Milan-Benfika
OM-Barcelona

Polufinale:
Milan/Benfika-Real/Bayern
OM/Barcelona-APOEL/Chelsea

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 15 ožu 2012, 18:18

slažem se sa većinom, samo ne Barcelonu

ja sam (vidim) jedini klikno gore na real madrid :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 15 ožu 2012, 20:07

Antone slažem se gore s većinom, treba s Milanom jednom poravnat račune...Tradicije su tu da se ruše, a s njima nekako to moramo ispeglat, protiv ovih svih ostalih imamo bilans dobar (doduše ne znam jesmo li sa svima igrali, s Apoelom možda nismo nikad, al od ovih s kojima smo igrali) ili barem solidan, tako da bi trebalo to sad popravit.

Talijanske ekipe nam u zadnje vrijeme puno bolje leže, znamo svi koga smo sve dobili unazad 2 -3 godine, ali nas je taj prokleti Inter zaštopao.

Malo se dvoumim šta želim? Nekog od ovih veliki Barca, Real , Milan bi ja ipak za kraj pa da ih onako razbijemo fino na Alianz areni u jednoj utakmici i uzmemo Henkelpott. Sad možda opet nekog lakšeg, da se još malo zagrijemo....Ali mi onako gorimo, tako kako dođe, dođe...Nekako se sad i u njemačkoj javnosti stvorila pozitivna atmosfera, svi toliko nekako vjeruju u Bayern, tako da i to još više nas čini jakima....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 15 ožu 2012, 20:35

Daj ljudi gledajte sutra izvlačenje pa pišite postove... :|
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012