Ajd moramo biti fer..
Ne bi sada nakon Basela bilo "u redu" da izvućemo slabijeg protivnika ili nekog iz onog mog pota 3: Apoel,Benfica, Marsielle.
Ako nas već dopadne neko od njih onda želim da to bude benfica ili Marsej, a ni po kod koju cijenu one mutave ciprane. Ne želim opet gledat muku jer oni igraju predefanzivno i mogli bi potrgat naše igrače, s tim da su toliko nerenomiran protivnik, da je opuštanje i podcjenjivanje protivnika u tom slučaju ne izbježno. Kolko god oni bili nasjlabiji, ja iz svih ovih razloga smatram da bi nam od ova 3 protivnika bili najteži i prije bi se kladio na to da bi unakazili Benficu ili marsej nego njih..
Znači Marsej i Benfica može, ali APOEL fala lepa ne !
Da se razmemo, ne bi se ja žalio da nas neko od njih dopadne, već samo kategoriziram ovaj POT.
Ono šta ja očekujem je Milan ili Chelsea, jer kao što sam i reko , red je i fer da sad dobijemo teškog protivnika i da mi sad neko ponudi nekog od njih dvojice ja bi ga zel, samo iz razloga što ne želim riskirati da već u 1/4 finalu igramo protiv Barce ili Reala - oni tek mogu doći u 1/2 finalu...
E sad Chelsea ili Milan.
Chelsea mi djeluje nekak starački i fakat neimaginarno i mislim da bi protiv njih iz raznoraznih razloga mogli lakše igrati nego protiv milana, no oni imaju par bomba u ekipi koje bi mogle u krucijalnom djelu EXPLODIRATI. Ono što je za nas najgore kod chelsija, što je njihovo najjače oružje, naš najveći problem, a to su prekidi i korneri, naša rak rana. To je ono ćega se najviše bojim u slučaju da njih izvućemo! A pošto sam nedavno hvalio Torressa, moglo bi nas to skupo koštati!
Milan - Kada ako ne sada? Mislim da nigdar mi nismo imali ovakvu priliku da igramo sa njima da u najmanju ruku moremo reći da smo ravnopravni. Zbog naše kvalitete, ako ništa drugo mogli bi smanjiti faktor sreće koji oni imaju protiv nas. jest da bi nas zbog prošlosti sve bilo strah igrati protiv njih, no ako se to već mora dogditi, onda bolje sada nego poslije. Ipak oni su drugu tekmu protiv Arsenala izgubili sa 3:0 i sa time pokazali da im je tekma u Milanu bila samo poklapanje takvih okolnosti i da oni nisu toliko jaki i strašni, kako se to nakon te tekme činilo. Mislim da je možda i došlo vrijeme da mi sa njim aigramo, jer nekak onak duboko u sebi imam osječaj, da mi nećemo osvojiti tu Lp, sve dok ne prođemo "talijana". talijan nas je zaštopo u posljednje dvije godine, a kad bi izbacili Milana, više nas Talijan ne bi mogao uštopati. Bila bi to nogometna poslastica i mislim da bi se najviše uzjebali kada bi Milan izvukli kao našeg protivnika. Iako mi se u jednu ruku gadi pomisao da bi mogli igrati protiv njih, više ih se ne bojim i zato ih više ne stavljam u rang sa barcom i realom. da se razmemo oni u taj rabng niti ne spadaju no kad je Bayern u pitanju, nama to djeluje ko nepremostiva prepreka sve do onog trenutka dok ju ne prođemo...
Zato i imam osječaj da bumo mi njih izvukli!
barca i real
Da moram Pick and shoose, izabro bi barcu prije reala. ŽiPcira me Mourinho zbog svojih taktičkih nauma, a brijem da je Barca morti poljuljana sa tim što kasni 10 bodova, pa onda ova sranja sa produljenjem ugovora sa guradiolom te ZASIĆANOST igrača. Izvućemo li bilo koga od njih, onda bum detaljnjije piso, jer ne želim zbog zanimljivost LP, da već jedan od dvojca Real ili barca ispadnu jer se tako otvara mogučnost nekom gnoju za polufinale ili finale...