Postao/la anton 1983 » 12 tra 2012, 09:01
Sad bi naravno među nama trebalo poćeti svađanje. Diskredititiranje Robbena, Juppa, Gomeza, uprave itd. Do toga bu došlo ziher, ali pitanje je na koga bumo se obrušili i kakav zaključeak ćemo iz toga izvući?
Jučer je Jupp izveo postavu kakvu bi i ja izveo, znači oćekivanu, bez nekakvih experimenata i pizdarija, ali ono što mene muči je ta jebena taktika! Ono što smo mi odigrali u prvom poluvremenu je u biti nastavak naše loše igra u proetklih par tekmi. Nekako sam dojma da na taj način i ja mogu trenirati Bayern - odite dečki na teren i igrajte nogomet - to sam ja jučer vidio. Djelovali smo kao da neamo plan niti da neamo nikakve instrukcije od strane trenera. bili smo previše razvučeni i uopće nismo bili povezani niti usklađeni. Sve se svodilo na to da neki pojedinac doslofce sam sve riješi jer nije imao pomoć od drugih igrača. Priključivanje naših igrača u napad bilo je kriminalno, kao i pretvaranje obrane u napada. Ima jedan trenutak kada je Gomez na krilu uz pomoć nekog bayernovog igrača oteo loptu mislim Piščeku, fino ga se oslobodio i centrirao, a nutra u 16-tercu nema pesa, a kamoli našeg igrača...Sve mi je bilo jasTno...
Nakon prvog poluvremena nije mi bilo jasTno po što smo mi na Wesfallen došli? Pobjedu, remi, izbjeći poraz? Nikako da mi to bude jasTno, jer bez obzira na to što je JUPP taktički zakazo, neshvaćam, da on njima za vrijeme prvog plouvremena sa klupe nije mogao dati neke naputke kako da poprave igru ili da ih nije uspio nabrijati na ovu utakmicu. Jel to zbog toga što smo na izmaku snaga?!?!? Ko će znati. No onda mi je prošlo kroz glavu d abi mi mogli bolje odigrati drugo poluvrijeme...
Ono što me mučilo je Muller, jer sa njim u ovoj ekipi jučer, mi kao da smo igrali sa igračem manje, zbog toga što je on previsoko stajo. BvB nas je tu timski nadjačao jer Gundogan i Kehl niti nisu bolji igrači od Kroosa i Luisa niti bolji trkači od njih dvojice, no oni su imali pomoć Kagawe i OSTALIH igrača.
prije početka drugog poluvremena znao sam da ću dobiti odgovor na moje pitanje po što smo mi ovdje došli. ZNAO sam da će Schweini ući oko 60. umjesto Mullera i tako i bi! Također znao sam da će uči Olić! Ono što me mučilo je to umjesto koga će uči Olić jer sa njegovom zamjenom ću dobiti odgovor na pitanje po što smo mi ovdje došli. Molio sam se Bogu da odgovor bude onaj koji sam ja priželjkivao...Bio sam razočaran. To je ono najgore što se meni može dogoditi zbog utakmice - RAZOČARANJE. Žifčanoću, nervozu, to mogu preboliti, s atim se znam nositi, no najviše me pogađa razočaranje i nevjerica. ovo je bila moja teza:
Oko 75 minute, Jupp će u tekmu uvesti Olića. Postoje dvije mogućnosti:
1.) Uvest će ga umjesto Luisa ili kroosa i na taj način će mi pokazati da smo mi tu došli po sva tri boda. Pokazat će da smo BAYERN i da je za nas, kako svi oni vole reći, samo trofej i pobjeda bitna i da za drugo ne znamo.
2.) Samo će ga zamjeniti sa Gomezom. Tu sam klonuo. ne zato što smatram d aje Gomez jebeno odigro, nego zato što je zamjenio napadača za napadača i na taj način meni pokazao da se on boji, da se mi bojimo i da nećemo pod muss ići na pobjedu. Tu mi je zabio nož u srce jer ja na takava Bayern nisam naviknut i takav Bayern ne želim gledati!
nakon toga bio sam uvjeren da mi nećemo dobiti tekmu i da je remi ono najbolje ćemu se možemo nadati. od taktike niti traga...
Slijedi probijanje levog krila, što mi uopće nije bilo jastno, jer je fascinantno da smo perišića, brijem ostavili onak samog da može centrirati u ovakvoj tekmi. I onda peh, gol smeće, zbroj neopisivih okolnosti i sreća...Što ćeš. Po ko zna koji puta, bvb-u se opet posrećilo i nisu bili kažnjeni...to ne znači da oni pobjedu ili gol nisu zaslužili, nego to je više ono zaš svaki puta i to pogotovo u fazi utakmice di smo mi preuzeli kakvu takvu inicijativu...
kad je Robben pao i bio dosuđen penal za glavu, kod mene nije bilo nikakvog ushićenja niti radosti. jedino što mije prošlo kroz glavu bilo je NEEEE!!! Sad će Robben pucati i promašiti. Nigdar nisam bio ovoliko siguran da igrač neće zabiti penal. čak sam i pogodio kak će i di pucati...Nekako se to osjetilo u zraku, a i treba reći da robben tu tekmu nije bio pravi. kako da ja sad krivim Robbena ili Juppa što mu je dao da puca? što da ga nazovem na mobitel i velim mu, nemoj mu dat da puca, jer ja imam loš predosječaj' Stero bi me u 3 PM. Nado sam se ipak nekako da će Schweini to preuzeti, no jebiga Robben je naš prvi izvođać. Za zadnjom prilikom Robbena žalim, al ga ne krivim jer mu je lopta tak pala a on je samo krivo postavio nogu...Više me muči što nismo zabili gol kada su Ribery i Alaba onak jebeno izbacili njihovu obranu, no jučer nismo imali taj Bayern Dusel...
Utakmica "je TREBALA" završiti sa remijem", no ovakve tekme dobiva onaj koji je bolje za nju PSIHIČKI pripremljen, a to je jučer bio BvB i zato im se mora čestitati na naslovu. teško d anjih Schalke može pobjediti. čak se i to Bvb-u poklopilo, da ih ovako Nurnberg ubije pa da pokisli i puni straha uđu u taj derbij...Kada bi ih schalke dobio, ja bi se opet ponadao a to je ono što je najgore!
Ne znam kako će sada JUPP ponovo oformiti ekipu i nisam uopće siguran da će uspjeti...Nezadovoljan sam sa njime u 3 PM...Mora proč na kraju sezone, bez obzira što mi od sada pa do kraja prvenstva napravili.
KVDM!!!!