(11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

PostPostao/la Murta » 11 tra 2012, 23:44

Bolje je da Freiburg dolazi na Westfallen, tada ćete vidjeti kako će Streich postaviti igru. ;) Ako ne prima rani gol (da ne moraju juriti zaostatak), ja tipujem da Freiburg odnosi bod.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:47

Titulu nam donose 2 ekipe aBd , Schalke i 49.780 navijača sa Fritz-Walter-Stadion :mrgreen:

Očekujem onda Ulija na slavlju da donesu poster od Balakova kao što je onda mislim Basler donjeo od Toni Polstera imitaciju od kartona :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 11 tra 2012, 23:56

Murta napisao:Bolje je da Freiburg dolazi na Westfallen, tada ćete vidjeti kako će Streich postaviti igru. ;)

Ma ja se uzdam u ove dvije naredne: Schalke i Gladbach, ako slučajno šta bude, bude :) Ali opet sam realan i kažem da su nam šanse 1 %, možda i manje i od toga. Ali čestitat im treba samo kad matematički više ne bude moguće. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 12 tra 2012, 00:00

In memory of Neutral napisao:
Idu Schalkeu, Konigsblauen će ih ako Bog da izvaliti u to sam 99.999999999% siguran. :mrgreen:

Jesi li u ovo baš ovoliko siguran ili se zajebaješ? :) Ja samo pitam sada, pa ću ti reči dalje.... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 12 tra 2012, 00:14

Naravno da mislim. Schalke igra strašan fudbal ove sezone. Nemam pojma kako su zijanili tako od Nunberga. Vidiš , ja sam se potajno nadao i remiju noćas jer sam nekako prilično siguran u pobedju Schalkea . Gledao sam ih ove sezone dosta puta na Veltins areni, plus igraju protiv ljutog rivala, to ti je = pobjeda. Šteta noćas za poraz, sigurno bi igrači Schalkea ginuli da im se osvete za ono prije par sezona kada su izgubili Konigsblauen titulu na Westfalenu.

Edit: Gute nacht :D

Gledam kako su mi rečenice nelogički poredane, tek shvatih koliko je sati :lol:

Edit 2: o my God, mislio sam napisati riječi ne rečenice :neee: :neee: :neee: :smajl007:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 12 tra 2012, 00:19

In memory of Neutral napisao:Naravno da mislim. Schalke igra strašan fudbal ove sezone. Nemam pojma kako su zijanili tako od Nunberga. Vidiš , ja sam se potajno nadao i remiju noćas jer sam nekako prilično siguran u pobedju Schalkea .

Pa i ja bi s remijem večeras bio koliko, toliko zadovoljan, jer mislim da bi onda sigurno uzeli titulu. Kiksao bi Bvb sigurno, pogotovo naredno kolo....Al šta je tu je sad, nadam se da će se ipak na kraju sezona dobro završit, pesimist nikad nisam bio, pa nisam ni sad.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 12 tra 2012, 08:38

opet se raspravlja ko je pravi navijač a ko gloryhunter :roll:
stop it!

a jesam se sinoć ljutio na Robbena :o nema šta mu nisam sapsovao.
ali eto čovjek nije jednostavno imao sreće, plus on je svakako prvi izvođač penala..

dortmund je opet odigrao klasu od obrane I OPĆENITO SU TAKTIČKI ODIGRALI SAVRŠENO i to se mora priznati

nema se šta tu puno reći, prvenstvo je gotovo (osim ako dortmund izgubi i protiv šalkea i gladbacha :D )

nemojte sad očajavati tipa "kako će nas real nabušiti kad nas dortmund može 4 puta zaredom dobiti"

dortmund nas zna u dušu i oni se potpuno prilagode našoj igri..

real će više igrati prema naprijed i neće uvijek imati po tri igrača na robbenu i riberyu...

KOPF HOCH ;)

što prije preboliti poraz, pomiriti se sa prvenstvom i fokusirati se na LP i na koncu i finale kupa! :good:
(ko ne zna primiti poraz neka se okane športa ;) )

AUF IHR ROTEN
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2012, 08:49

jos kaad BalakoF donese naslov ko 2001. :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 tra 2012, 09:01

Sad bi naravno među nama trebalo poćeti svađanje. Diskredititiranje Robbena, Juppa, Gomeza, uprave itd. Do toga bu došlo ziher, ali pitanje je na koga bumo se obrušili i kakav zaključeak ćemo iz toga izvući?

Jučer je Jupp izveo postavu kakvu bi i ja izveo, znači oćekivanu, bez nekakvih experimenata i pizdarija, ali ono što mene muči je ta jebena taktika! Ono što smo mi odigrali u prvom poluvremenu je u biti nastavak naše loše igra u proetklih par tekmi. Nekako sam dojma da na taj način i ja mogu trenirati Bayern - odite dečki na teren i igrajte nogomet - to sam ja jučer vidio. Djelovali smo kao da neamo plan niti da neamo nikakve instrukcije od strane trenera. bili smo previše razvučeni i uopće nismo bili povezani niti usklađeni. Sve se svodilo na to da neki pojedinac doslofce sam sve riješi jer nije imao pomoć od drugih igrača. Priključivanje naših igrača u napad bilo je kriminalno, kao i pretvaranje obrane u napada. Ima jedan trenutak kada je Gomez na krilu uz pomoć nekog bayernovog igrača oteo loptu mislim Piščeku, fino ga se oslobodio i centrirao, a nutra u 16-tercu nema pesa, a kamoli našeg igrača...Sve mi je bilo jasTno...

Nakon prvog poluvremena nije mi bilo jasTno po što smo mi na Wesfallen došli? Pobjedu, remi, izbjeći poraz? Nikako da mi to bude jasTno, jer bez obzira na to što je JUPP taktički zakazo, neshvaćam, da on njima za vrijeme prvog plouvremena sa klupe nije mogao dati neke naputke kako da poprave igru ili da ih nije uspio nabrijati na ovu utakmicu. Jel to zbog toga što smo na izmaku snaga?!?!? Ko će znati. No onda mi je prošlo kroz glavu d abi mi mogli bolje odigrati drugo poluvrijeme...

Ono što me mučilo je Muller, jer sa njim u ovoj ekipi jučer, mi kao da smo igrali sa igračem manje, zbog toga što je on previsoko stajo. BvB nas je tu timski nadjačao jer Gundogan i Kehl niti nisu bolji igrači od Kroosa i Luisa niti bolji trkači od njih dvojice, no oni su imali pomoć Kagawe i OSTALIH igrača.

prije početka drugog poluvremena znao sam da ću dobiti odgovor na moje pitanje po što smo mi ovdje došli. ZNAO sam da će Schweini ući oko 60. umjesto Mullera i tako i bi! Također znao sam da će uči Olić! Ono što me mučilo je to umjesto koga će uči Olić jer sa njegovom zamjenom ću dobiti odgovor na pitanje po što smo mi ovdje došli. Molio sam se Bogu da odgovor bude onaj koji sam ja priželjkivao...Bio sam razočaran. To je ono najgore što se meni može dogoditi zbog utakmice - RAZOČARANJE. Žifčanoću, nervozu, to mogu preboliti, s atim se znam nositi, no najviše me pogađa razočaranje i nevjerica. ovo je bila moja teza:

Oko 75 minute, Jupp će u tekmu uvesti Olića. Postoje dvije mogućnosti:

1.) Uvest će ga umjesto Luisa ili kroosa i na taj način će mi pokazati da smo mi tu došli po sva tri boda. Pokazat će da smo BAYERN i da je za nas, kako svi oni vole reći, samo trofej i pobjeda bitna i da za drugo ne znamo.

2.) Samo će ga zamjeniti sa Gomezom. Tu sam klonuo. ne zato što smatram d aje Gomez jebeno odigro, nego zato što je zamjenio napadača za napadača i na taj način meni pokazao da se on boji, da se mi bojimo i da nećemo pod muss ići na pobjedu. Tu mi je zabio nož u srce jer ja na takava Bayern nisam naviknut i takav Bayern ne želim gledati!

nakon toga bio sam uvjeren da mi nećemo dobiti tekmu i da je remi ono najbolje ćemu se možemo nadati. od taktike niti traga...

Slijedi probijanje levog krila, što mi uopće nije bilo jastno, jer je fascinantno da smo perišića, brijem ostavili onak samog da može centrirati u ovakvoj tekmi. I onda peh, gol smeće, zbroj neopisivih okolnosti i sreća...Što ćeš. Po ko zna koji puta, bvb-u se opet posrećilo i nisu bili kažnjeni...to ne znači da oni pobjedu ili gol nisu zaslužili, nego to je više ono zaš svaki puta i to pogotovo u fazi utakmice di smo mi preuzeli kakvu takvu inicijativu...

kad je Robben pao i bio dosuđen penal za glavu, kod mene nije bilo nikakvog ushićenja niti radosti. jedino što mije prošlo kroz glavu bilo je NEEEE!!! Sad će Robben pucati i promašiti. Nigdar nisam bio ovoliko siguran da igrač neće zabiti penal. čak sam i pogodio kak će i di pucati...Nekako se to osjetilo u zraku, a i treba reći da robben tu tekmu nije bio pravi. kako da ja sad krivim Robbena ili Juppa što mu je dao da puca? što da ga nazovem na mobitel i velim mu, nemoj mu dat da puca, jer ja imam loš predosječaj' Stero bi me u 3 PM. Nado sam se ipak nekako da će Schweini to preuzeti, no jebiga Robben je naš prvi izvođać. Za zadnjom prilikom Robbena žalim, al ga ne krivim jer mu je lopta tak pala a on je samo krivo postavio nogu...Više me muči što nismo zabili gol kada su Ribery i Alaba onak jebeno izbacili njihovu obranu, no jučer nismo imali taj Bayern Dusel...

Utakmica "je TREBALA" završiti sa remijem", no ovakve tekme dobiva onaj koji je bolje za nju PSIHIČKI pripremljen, a to je jučer bio BvB i zato im se mora čestitati na naslovu. teško d anjih Schalke može pobjediti. čak se i to Bvb-u poklopilo, da ih ovako Nurnberg ubije pa da pokisli i puni straha uđu u taj derbij...Kada bi ih schalke dobio, ja bi se opet ponadao a to je ono što je najgore!

Ne znam kako će sada JUPP ponovo oformiti ekipu i nisam uopće siguran da će uspjeti...Nezadovoljan sam sa njime u 3 PM...Mora proč na kraju sezone, bez obzira što mi od sada pa do kraja prvenstva napravili.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 12 tra 2012, 09:12

pozdrav. nije me stvarno dugo bilo, nešto opravdano nešto neopravdano i ispričavam se i možda nisam dobrodošao da baš sad i ovdje komentiram... al nakon jučerašnje tekme mogu samo reći da je ljubav prema tom klubu postala još veća ako se i uopće mogla i povećat.. ne razumijem zašto se rasula paljba po Robbenu pa čovjek jedini zaslužuje prolaznu ocjenu, a da ne govorim kolko nas je puta u bliskoj prošlosti uveseljavao i "vadio". ekipa - ajde solidno po mojoj ocjeni, jedino što me muči je trener - očajne i katastrofalne zamjene, ko da se gubi na momente. nebreš mi gomeza za oliće mjenjat, pa ipak smo mi bayern i on u odlučujučoj tekmi pokazuje strah... umjesto da stavi 3 špice, on se boji čak i s dvije igrat... a ništa mislim da je prvenstvo riješeno, sad nam ostaje liga prvaka i potpuno se psovećujemo tome. probat ću bit nešto aktivniji na forumu...drž te se. bayern uber alles!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 tra 2012, 09:23

kako mene ovo živcira kod Bayerna...

ima perioda kada gazimo i razvaljujemo, NA PREPOZNATLJIV NAČIN pun trke i ideja, mjenjanja pozicija, kreativnosti i tečnosti

a brate ima i ovih razdoblja kada izgledamo kao da nas van Gaal idalje vodi, igramo prilično pasivno u iščekivanju individualne explozije s krila...

ekipa s dva lica..
s tim da ovo drugo lice pokazujemo kada naletimo na "nagaznu minu" , na ekipu koja nas čita i koja NE DA!

antonçe govori kako Jupp sinoć nije imao hrabrosti i kako je taktički zakazao

nedavno si ga hvalio za baš tu hrabrost kada smo u jednom trenutku igrali i sa olićem i gomezom, ri&rob i müllerom
ali smo tada igrali doma (nikako se ne mogu sjetiti protiv koga jbt)

sada smo igrali protiv najjačeg protivnika u gostima i imali smo penal (nakon ulaska olića)

nije da sad nešto branim Juppa jer se slažem da Bayern nema baš onako tečnu igru u teškim utakmicama!

ali sam mišljenja da sinoć u 2.poluvremenu nismo imali sreće i zato nas je S(P)RETNI dortmund minimalno dobio..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2012, 09:31

Slika
:a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 12 tra 2012, 09:39

Oglasio se i Franz

Für Franz Beckenbauer steht fest: Dortmund schafft die Titelverteidigung. Der Kaiser beim TV-Sender Sky: „Dortmund ist wie letztes Jahr wieder verdient Meister geworden. Sie werden nichts mehr anbrennen lassen.

Dortmund će obraniti titulu, zasluženo su kao i prošle godine prvaci. Neće više kiksati.

I onda je spomenuo malo i Robbena

Beckenbauer: „Bei mir als Trainer hätte er nicht geschossen. Es hat bei mir das Gesetz gegeben, dass der Gefoulte nicht schießt. Vielleicht gibt’s das Gesetz nicht mehr oder es ist noch nicht bis nach Holland vorgedrungen. Wir haben genug starke Schützen wie Schweinsteiger oder Kroos.“

Ja da sam trener, on ne bi pucao najstrožu kaznu. Kod mene je bio zakon, da onaj na kojem je napravljen prekršaj, on ne puca. Možda takav zakon nije došao do Nizozemske. Imamo dovoljno dobrih izvođača kao što je to Schweinsteiger ili Kroos.
Zadnja izmjena: Lahm; 12 tra 2012, 10:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 09:44

CroCHEF napisao:Slika
:a045:

To taj korner kad je postignut gol? Evo ovo sam vidio nekoliko puta u HNL-u prije 2-3 godine gdje je toga bilo u utakmicama Hajduk-Dinamo. Sjećam se da mi je stari stalno vikao kako lopta ne stoji tamo gdje bi trebala stajati i šta će onda biti ukoliko ekipa primi gol iz takve situacije? Ovo je samo jasan prikaz toga kako je primjenjivanje nogometnih pravila od strane sudaca odavno u padu. Svaka ekipa bi mogla vikati na ovo nakon utakmice, bez obzira što se tu radi o kojem cm. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 09:50

Karl-Heinz Rummenigge: napisao:“They’re totally gutted, because they know it was a rather unlucky, probably unnecessary defeat. But we simply have to accept that the fates weren’t on Bayern Munich’s side tonight. We were in very good shape, as we saw in the second half. Dortmund had the upper hand in the first half, but we did in the second half. You only congratulate your rivals when they’re mathematically home and dry, but I fear we’ll no longer be able to prevent Borussia Dortmund winning the title.“

Jupp Heynckes: napisao:"It was a classic game of two halves: Dortmund applied all the pressure in the first half and created good chances. Manuel Neuer made some great saves. We took command after the break and dominated the game. We also all but shut them out, so it was a tragedy when we conceded the goal. At the end of the day, we lacked the little bit of luck you need."

Manuel Neuer: napisao:“We deserved an equaliser. Dortmund came at us at the start and we rode our luck, but we were better after that. Unfortunately we conceded the goal at a very bad time. It’s no longer in our own hands, but we won’t give up, and we’ll try and win our remaining matches.“

Svi manje više se spominju kako nismo imali sreće, a to nije istina. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012