Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Serie A

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 11:47

Milan umjesto da kupuje kreativne veznjake, oni samo redaju napadače. Koji luđaci... :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Serie A

PostPostao/la Lahm » 11 tra 2012, 11:52

FCB_general napisao:Milan umjesto da kupuje kreativne veznjake, oni samo redaju napadače. Koji luđaci... :haha:

Može Gospodin Problematični odigrati i u vezi. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:45

Gledao sam onaj jad od ekipe protiv Valencije i ovako pomalo s Falcaom i rajom jer sam bio razoačaran radi Bayerna :lol:

Ljudi igraju na silu. Zaustavi Kristinu i eto ti pobjede. Ako u BAyerna zaustaviš Robbena i Ribery-a Bayerna teško daje gol. Evo isto kod Reala s Ronaldicom. Trpa čovjek u onoj jadnog ligi koja liči na Škotsku i tu nam je ogromna šansa. Lahm će ga strpati aBd u džep, u to sam poprilično siguran, kao i da će nažalost dobiti 99% žuti karton i nema ga na uzvratu i šta onda :lol:

Ne znam ljudi moji šta mi je gore, pomisao da smo izgubili Bundesligu ili pomisao da ćemo u 99.9% izgubiti u finalu LP od one druge ekipe s slovom B. Nisam pesimista, nego realista(lol čuj ti real).
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la GrleREB » 12 tra 2012, 08:07

In memory of Neutral napisao:Lahm će ga strpati aBd u džep, u to sam poprilično siguran, kao i da će nažalost dobiti 99% žuti karton i nema ga na uzvratu i šta onda :lol:

Lahm ima samo jedan žuti ... trebaju mu još dva za suspenziju. Alaba ima 2, kao i Muller, Gustavo, Kroos i Boateng.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 tra 2012, 09:00

In memory of Neutral napisao:Gledao sam onaj jad od ekipe protiv Valencije i ovako pomalo s Falcaom i rajom jer sam bio razoačaran radi Bayerna :lol:

Ljudi igraju na silu. Zaustavi Kristinu i eto ti pobjede. Ako u BAyerna zaustaviš Robbena i Ribery-a Bayerna teško daje gol. Evo isto kod Reala s Ronaldicom. Trpa čovjek u onoj jadnog ligi koja liči na Škotsku i tu nam je ogromna šansa. Lahm će ga strpati aBd u džep, u to sam poprilično siguran, kao i da će nažalost dobiti 99% žuti karton i nema ga na uzvratu i šta onda :lol:

Ne znam ljudi moji šta mi je gore, pomisao da smo izgubili Bundesligu ili pomisao da ćemo u 99.9% izgubiti u finalu LP od one druge ekipe s slovom B. Nisam pesimista, nego realista(lol čuj ti real).

nemoj više u ono doba noći pisati komentare :D

Bayernu će trebati mnogo više nego samo zaustavljanje kristiane.
ali o ovoj partiji ćemo u onom topicu ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 12 tra 2012, 18:43

Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 12 tra 2012, 20:59

@Cruz

:lol: :lol: :lol:

Nego, jadna mi je to liga gdje im trećeplasirana ekipa zaostaje 30 bodova. Schalke je trebao proći Bilbao da su igrali taktički mudrije, a budimo realni, Hannover je tek 6-7 ekipa u Bundesligi po kvaliteti.

Barca i Real odskaču žestoko, pa kakva je to liga kada prvoplasirana ekipa zabija po petarde ekipama koji su kao elita neka tipa Atletiko Madrid :lol: Sevilla. :roll: itd.

Ronaldo se može zaustaviti, ta nije Messi ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 12 tra 2012, 21:23

In memory of Neutral napisao:@Cruz

:lol: :lol: :lol:

Nego, jadna mi je to liga gdje im trećeplasirana ekipa zaostaje 30 bodova. Schalke je trebao proći Bilbao da su igrali taktički mudrije, a budimo realni, Hannover je tek 6-7 ekipa u Bundesligi po kvaliteti.

Barca i Real odskaču žestoko, pa kakva je to liga kada prvoplasirana ekipa zabija po petarde ekipama koji su kao elita neka tipa Atletiko Madrid :lol: Sevilla. :roll: itd.

Ronaldo se može zaustaviti, ta nije Messi ;)

Slažem se, ali

2 kluba u polufinalu LP, 3 kluba u polufinalu EL.

1 England 17.875 15.000 17.928 18.357 14.625 83.785 1/ 8
2 Spain 13.875 13.312 17.928 18.214 19.000 82.329 5/ 7

Stižu Premiership slijedeće godine.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 12 tra 2012, 21:31

Svi znate da sam ja jako kritičan prema španjolskom nogometu, ali u kojoj ligi ovakvi Barca i Real ne bi imali 30 bodova prednosti pred trećim?
U drugim ligama vjerojatno ne bi uspjeli dostići ovu razinu, ali sad kad su je dostigli, tih 30 bodova prednosti nije nikakav problem.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 22:15

Pa Primera se podesila prije 5-6 godina da bude ovo što je danas. Zato danas vidimo 30 bodova razlike između 1. i 3. momčadi u ligi, a to ide na dušu njihovom nogometnom savezu koji se pobrinuo da tako bude.

Slažem se s kolegom, Schalke da je taktički mudrije odigrao(1. utakmica kod 2:1 rezultata), naredni tjedan bi igrali polufinale. Hannover već nije mogao iako je pokušao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 12 tra 2012, 22:18

za ovakvo stanje u španjolskoj je samo jedan čovjek kriv a to je Ronaldinho :!:
On je učinio Barcu nadomoćnom, digao je iz pepela, i tada je Real sve napore uložio (pare i ostale pizdarije) da ih stigne, jer gdje bi Real dopustio da je Barca nekoliko godina za redom dosta dominantija od njih.....iako ih Barca redovno kara i sada :lol: samo eto....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 22:33

E on je lik kome nije bio potreban ni Xavi ni Iniesta. Čuda je radio, sam stvara šanse, sam preokrene utakmicu, stvara suigračima akcije... Ma ono je bilo brutalno što je sve radio... :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 12 tra 2012, 22:41

Ja se sjećam izjave jednog čelnika Valencije iz 2004. prilikom njihovog zadnjeg naslova (ja sam je naravno čitao kasnije u nekoj arhivi, ali sam 100% siguran da je godina izjave 2004.) da je nemoguće osvojiti titulu španjolskog prvaka ako i Real i Barcelona nemaju slabu godinu.
Valencia je imala imala: Canizaresa, Ayalu, Albeldu, Baraju, Vicentea, Aimara, Mistu u najboljim godinama, a on je taj naslov pripisao slaboj sezoni Barce i Reala. Što je najgore, bio je potpuno u pravu. smile44
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 22:47

Istina Murta. A Barcelona je do te sezone lutala i lutala godinama, rezultati nikakvi i ništa. A onda u toj 2004. je Rijkaard naštimao mašineriju, Ronaldinho se razigrao i došli su jako visoko, a Real je ako se ne varam sa 5 uzastopnih poraza pod Queirozom pao na 4. mjesto i predao naslov Valenciji. Poslije je otišao Benitez u Liverpool, a Valencia je svačega tu naredala od trenera do igrača, a trofeja više nije bilo.

Sjećam se još kad sam čitao SN 2005. ili 2006. pa je bio jedan veliki članak o tv pravima do evo 2010-2011. gdje su oba kluba potpisali ugovore vrijedne preko milijardu eura, što sa Telemadridom, što sa jednom katalonskom tv kućom. Nakon tih astronomskih cifri sve je to krenulo u 3 pm.

Naći ću jednu sliku da vidimo kako to već godinama ide u Primeri i gdje ja vidim to naglo izdvajanje klubova koje je omogućio njihov savez.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 13 tra 2012, 13:29

Kako je ono išla izjava Marchene s početka sezone kada je Villareal fasova petardu od Reala ili BArce ne sjećam se ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja