Mrš napisao:poznavajuć Mourinha on će nami pustit loptu i pritiskat će nas tek na svojoj polovici odakle će se munjevito otvarat u kontru i polukontru u čemu su najjača momčad na svitu. zato ne smimo bit naivni i upast u njegovu zamku te ić grlom u jagode, nego oprezno, mi njima dat nek malo izađu jer smo i mi bolji kad imamo prostora, ne znamo mi na gusto postavljenu obranu.
Mrš napisao:bolje i 0-0 nego naivno nahrlit. ima uzvrat, u kom ćemo imat prostora a 0-0 njima znači - nervoza.

Lizarazu napisao:Ok, tako Heynckes misli igrati, danas je i Lahm to potvrdio, da ako ne bude dovoljno snage da se dodje do pobjede, boje je sacuvati vlastiti gol.

CroCHEF napisao:jebo ih Breno i paljenje

iako imaju certifikat 

In memory of Neutral napisao:Real je najslabiji na pozicijima bekova,a upravo je tu Bayern najjači. To je mjesto gdje ja vidim našu šansu. Pepe-a će Mou sigurno zalijepiti na jednoga od naših krila kao što je to činio s najboljim igračima Barce ( s tim da je pravio faulove za Haaga).
In memory of Neutral napisao:Treba navaliti na gol, kakvih 0:0. Manje od 1% je da će utakmica 0:0 završiti, obje ekipe gaje napadačku igru i ja sam nažalost poprilično siguran da će Real zabiti makar 1 gol. Sada je pitanja koliko će ih Bayern zabiti.
In memory of Neutral napisao:Volim kada ljudi potcijene Bayerna i sve je fokusirano na Robbery-a, to će ostaviti više prostora našem veznom redu i nadam se da će ako Bog da ili Muller ili Kroos odigrati napokon dobru utakmicu.
In memory of Neutral napisao:Znači da malo rezimiram. Svi gledaju na naša jaka krila , to ostavlja više šansi igračima iz drugog plana (Muller,Kroos). Nadam se da će se "naložiti" i odigrati utakmicu života. Muller će aBd sigurno ginuti, pa makar mu ništa ne pošlo za nogom ipak će ostaviti kako kažu srce na terenu . Od Kroosa će dosta zavisiti, samo se nadam da neće biti nonšalantan kao prethodnih par mečeva.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost