(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FC Bayern München -:- Chelsea FC

PostPostao/la UltrasMentalita » 18 svi 2012, 11:57

In memory of Neutral napisao:Upravo tako, make history !.

Ehhh dođe i taj , petak lijepi. Još jedno spavanje aBd i onda slijedi finale. Neko možda neće nikako moći zaspati, ali eto i to je sastavni dio svega ovoga.

Zanimljivo je da nemam ništa od Bayerna, mislim ne plaćaju mi oni račune , ne hrane me oni, ali ipak ostaje to neko unutrašnje zadovoljstvo kao da ja stojim u tom finalu, kao da mene reprezentuju. Volio bih da ga osvoje aBd, da opet kroz mene prođe onaj osjećaj čiste sreće kada sve probleme ovoga svijeta zaboravim i kada mi je osmijeh od uha do uha :mrgreen:

Odličan post odmah se sjetim moje majke kad rekne šta skačeš ne hrane te oni hahaha...ali upravo to neko unutarnje zadovoljstvo i da mogu zajebavati svoje prijatelje oji uvijek podcjenjuju Bayern i koji mahom navijaju za talijanske klubove
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 18 svi 2012, 12:48

Zato jel su nam oprani mozgovi večini ljudi i sve samo broje materijalno..kad postaneš da sve stvari i ljude računaš striktno materijalno onda si mrtav čovjek ili ti biljka koja vegitira dok ne poklekne....svi pravo brijači nisu materijalni a to puno govori....nekog voljet dal ti je to frend,cura,jebačica,familija,bend il klub je stvar ljubavi i duhovnosti način da pokažeš da smo više od obične nakupine vode,kosti i mesa samo nastrojeni skupljanjem materije...večinom bedastih ljudi(na našim prostorima) ne voli Bayern zato je meni taj klub tolko drag ;) :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 13:00

UltrasMentalita napisao:da mogu zajebavati svoje prijatelje oji uvijek podcjenjuju Bayern i koji mahom navijaju za talijanske klubove

e to to to to to

gušt nad guštovima

marac napisao: Najbolje ce biti na OlympiaStadionu, ali tamo je sve rasprodano vec. MariensPlatz mozda?

Gdje jos?

ja sam se taman malo raspitao kod prijatelja iz münchena. on je čuo da je do neki dan bilo karata za Olympia Stadion, ali pošto je danas već petak.. zaboravi na stadione :)

Imat ćeš u gotovo svakom BIERGARTEN-u public viewing, uz naravno hektalitre Maas Bier, und Weisswurst mit Brezln 8-) to će prije početka tekme sve bit pijano :smajl010:

Imaš ljetne terase gdje ljudi idu sa obiteljima (englischer garten, hirschgarten, itd)

Biti će public viewing na Wiesn (gdje bude Oktoberfest)

ako misliš doživjeti München onda ti predlažem ove jače BIERGARTEN-e, imaš ovaj link što ti je Scarface postavio, tu su adrese, kapaciteti i cijene

ponesi noFca ;) :D
Zadnja izmjena: cruz; 18 svi 2012, 13:35; ukupno mijenjano 2 put/a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 13:01

doro napisao:Zato jel su nam oprani mozgovi večini ljudi i sve samo broje materijalno..kad postaneš da sve stvari i ljude računaš striktno materijalno onda si mrtav čovjek ili ti biljka koja vegitira dok ne poklekne....svi pravo brijači nisu materijalni a to puno govori....nekog voljet dal ti je to frend,cura,jebačica,familija,bend il klub je stvar ljubavi i duhovnosti način da pokažeš da smo više od obične nakupine vode,kosti i mesa samo nastrojeni skupljanjem materije...večinom bedastih ljudi(na našim prostorima) ne voli Bayern zato je meni taj klub tolko drag ;) :navijac:

:legendo: :legendo: :legendo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la dbriseva » 18 svi 2012, 13:19

ja sam odlucio gledati sam doma, da mogu sve u miru vidjeti i sve analizirati tokom tekme i nakon tekme vidjeti slavlje i izjave itd, do danas nisam bio uzbudjen, al zadnjih par sati se ne mogu vise kontrolirati, dres sam obukao, onaj opelov, zadnje sezone opela i nakon osvajanja lige prvaka, jao, sutra dizemo opet pehar, najjaci smo....a kad otplatimo stadion bit cemo jos za 30% jaci, ole der fcbeeeeeeeeeeeee
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 13:34

blago vama kad ste toliki optimisti

ja sam ono punim fifty-fifty optipesimističan :oops: znam da svi redom tipuju na Bayern, ali opet, chelsea će biti lukav do boli...

Daj Bože da Bayern odigra onako kako zna, bez obzira na izostanak polovine defanzivnog odjela

Auf Ihr Roten :avogp1:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 13:49

Slika

(opet dobra kampanja ovih iz coca cole) :neee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la dbriseva » 18 svi 2012, 13:54

ja sam sanjao ove noci da ce robben dati tri gola ( ne zezam se)
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2012, 14:00

Ja sam na primjer bio optimista i protiv Reala, kada stvarno ne može puno osoba reči da je bilo optimista. Sječam se da je tad Murta bio najveći optimista, ostali su se dosta plašili, više je bilo nade, nego vjere. Dobro svi smo vjerovali, ali neki su bili veće optimiste, neki manje, a neki išli do totalnog pesimizma.

Međutim, sad pred ovu utakmicu jesam optimista, jer mi je jako teško zamislit da ćemo dozvolit da Chelsea igra s nama a da na našem stadionu podigne pehar. Opet treba istaći da je finale u pitanju i da treba biti oprezan i da nikad ne možeš za nešto 100 % stavit ruku u vatru, ali da imam veliku vjeru i polažem velike nade, to stoji. Sam ne znam kako bi izdržao mogući poraz. :)

Njemačke ekipe pretežno koriste u velikim utakmicama prednost domaćeg terena, to se pokazalo u mnogim sportovima. A u fudbalu i Ligi prvaka imamo primjer BVB-a iz 1997. godine koji je isto na domaćem terenu (mislim na Njemačku, jasno da su igrali na našem stadionu :) ) osvojio pehar i odigrao fantastičnu utakmicu protiv tada moćnog protivnika.
Sad smo još mi baš na našem stadionu i to treba da ti da dodatnih 20-30 % minimalno snage, ak ne i više.

Ono što nama ne ide u prilog, znači ako ću sad navest kontraargumente, onda su to: oscilacija u našoj igri, često nas je ekipa znala i prijatno i neprijatno iznenadit, čudan karakter pojedini igrača i nedostatak onih raniji lidera poput Kahna i Effenberga, te svakako kada gubimo nemamo često plana B. Protiv Chelsea bi pogotovo se trebali potrudit da ne dođemo u zaostatak.

Ono što bi mi trebali svakako iskoristit je nedostatak Ramireza i Meirelesa, koji dosta drže taj vezni red Chelsea, mogu zaustavit protivničke akcije, a u stanju su i prema naprijed dosta uradit (Ramirez u velikom stilu zabio gol Barci).
Prije je meni Essien kod njih bio super jak igrač, ali nekako se čini da nije u formi pa se nadam da neće ni sutra bljesnut. Nama je onda svakako bitno da isključimo iz igre Drogbu, te da se pobrinemo za Lamparda i Matu. U odbrani često ostanu rupe kada igraju Luiz i Cahill pa bi trebalo iskoristit svaku njihovu grešku. Realizacija 100-tni prilika bi trebala biti 100 %, ako to budemo fulali sve više dolazimo u situaciju da onda izgubimo utakmicu. Ja se zato nadam punoj skoncentriranosti i sjajnom danu našeg navalnog reda.

Opet se danas spominje Van Buyten i sve mi više osječaj govori da će njega Jupp gurnut u početnu postavu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 18 svi 2012, 14:08

Sad sam pročitao na jednoj str. da je vrlo moguć ovaj sastav......Neuer, Lahm, Buyten , Boateng, Contento, Schweini, Tymo, Kroos, Ribery, Robben , Gomez ...Dali je moguće da gurne Buytena odmah i da upadne Tymo umjesto Mullera odnosno Kroosa u sredinu ?
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2012, 14:12

UltrasMentalita napisao:Sad sam pročitao na jednoj str. da je vrlo moguć ovaj sastav......Neuer, Lahm, Buyten , Boateng, Contento, Schweini, Tymo, Kroos, Ribery, Robben , Gomez ...Dali je moguće da gurne Buytena odmah i da upadne Tymo umjesto Mullera odnosno Kroosa u sredinu ?

Nije isključeno, iz prostog razloga što je Kroos puno jači na desetci u odnosu na šesticu. Jupp je možda uvidio da to s Kroosom na šestici ne ide skoro pa nikako. A Van Buyten bi mogao dobro da izgura Drogbu. Samo bi onda cijela ekipa morala itekako radit i trčat, jer ako Belgijanac bude spor da mogu pokrpit rupe.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la dbriseva » 18 svi 2012, 14:20

protiv ekipa koje se brane muller je bolji od robbena , prodribla ubaci loptu nazad iza ledja didaje igracima zabija isto i bori se jako, prema tome...
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 18 svi 2012, 14:36

uh gotovo je drzo sam se nekako cijeli tjedan ali sad me trema pere ko da igramo danas finale...
Neznam ali ja bih sretniji bio kad bih vidio DVB na stoperu nego Tymu, a Tymu bi stavio na defanzivnog i to 3 metra od DVB-a, tako da prakticki bude 3 stoper, za ofanzivu se ne bojim jer Ribery ce lijevu stranu rasturit, a Robben moze svasta napravit i cak volim sto ljudi vise ulazu nadu u Riberya nego Robbena jer se tada arjen uvijek dokaze.
:avogp1:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 18 svi 2012, 14:56

Ja mislim da sam sanjao ili mislima bio nekako odvojen da je Chelsea pobijedio :o Ne daj Bože :)

Šokiran sam bio i kada sam ustao razmišljao sam koji je ono danas dan :lol:

Nema tu optimista, pesimista. Ovo je jedna utakmica, utakmica koja se igra doma, nema tu puno razmišljanja. bayern je favorit igra doma a uz to još finale. Dosta je bilo kalkulisanja, trebaju odigrati aBd kako znaju najbolje i onda tu ne bi trebalo biti problema.

Prvih 25-30 minuta ako Bayern zabije mislim da ćemo i uzeti tu titulu aBd. Ako vrijeme bude odmicalo a Chelsea se oslobodio pritiska onda je svašta moguće. Oni su gadni iz kornera, pa i auta, vidjeli smo kako daleko bacaju tu loptu u šesnaestereac.

Buyten bi bio idealan u zraku, ali čisto sumnjam da će njega ubaciti u igru. Premalo utakmica ima u nogama ove sezone. Recimo isto kao Chelsea Bosingwa ili Essien, slabo su igrali totalno ove sezone. Meni ovaj Jose liči na ogromnu rupu u Chelseavoj odbrani no sigurno to i oni govore za Tymu :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 18 svi 2012, 15:01

buyten nesme igrat tu je nedajbože da se u obrani neko ozljedi il neka taktička zamjena pri kraju tekme...kaj se tiće reala jedino smo ja,anton i murta bili sigurni u prolazi dok ste ostali kukali i plakali ;)

Danas mora pobjedot kolektiv,želja i borba i tu smo najjači ak damo sve od sebe....znamo imat bizarne crne rupe al drago mi je da je ta prošla(kup) i sad je na redu ofenziva,borba,drama i naša pobjeda ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012