dbriseva napisao:ima li netko e mail od ulija
ne vjerujem da on ima mobitel, a kamoli email....
dbriseva napisao:ima li netko e mail od ulija

Lahm napisao:Nažalost prijatelju, o ovih 15-tak godina nogomet se promijenio i to na veliko, nema više <<muškarčina>> sada sami manekeni.![]()
Lahm napisao:I ono što si ti rekao " izdrkavanje sa loptom " - to je za mene nešto najgore, prožvakati ću udarac u gol koij ode ne znam karikiram 50 m iznad gola nego da se izgubi lopta na takvom izdrkavanju.
Lahm napisao:Ne znam, ova ekipa se mora osvježiti, mora se smisliti i nova igra, jer ova je igra pročitana, a neki imaju statuse nedodirljivih, pa mogu raditi šta god žele.

doro napisao:dodatak: nikad lošiji prvak ovo je farsa i smeče a ne nogomet....a ovima koji govore da je bog dao pijanom miljarderu koji grade svoj siromašan narod da pobjedi u finalu onda ja u tog boga ne vjerujem..ipak mislim da boga baš ne zanima nogomet pored svih sranja u svijetu kaj se dešavaju...dalje ovim čobanima na htv-u:ispljuvak božin(sušec),jajćeko retardinjo(zajec) ćosić robocop(ružni stvor iq 19) i največe smeče od čovjeka(štimac) koji pazi kaj izjavi u istoj minuti da Bayern je u svemu bolji i nezasluženo drugi da bi onda reko drago mi je kaj je pobjedio nogomet..e ovako česme tovarsko bez karaktera i ičega ak te vidim il bilo koga od gore navedenih pljusnut ću vam čušku i hračnut u facu kao zadnjoj drolji jel ste otpad ovog društva kao i velika večina gamadi na htv-u i opčenito u hrvatskoj

The Scarface napisao:Za mene je danas nogomet umro, stvarno ne znam kako dalje.
Samo da spomenem da Robben postaje veći luzer od Ballacka. Jedan i drugi su izgubili po dva finala Lp-a i jedno finale SP-a samo što je čelo u oba bio centralna figura.

Samo da spomenem da Robben postaje veći luzer od Ballacka. Jedan i drugi su izgubili po dva finala Lp-a i jedno finale SP-a samo što je čelo u oba bio centralna figura.

Lennon napisao:The Scarface napisao:Za mene je danas nogomet umro, stvarno ne znam kako dalje.
baš me zanima što će sad imat za reć Kaiseru, a i što će Kaiser reć njemu..
ma može od Franzu pušit kitu!

doro napisao:Iskreno za mene odavno kao i mnogo toga....vi ste još mladi dećkići probajte naći ak se još može kaj naći poztivno u ovom retardiranom svijetu...nažalost sve ide u kurac teški a da se malo olkaša bol ostaje naći i ostat živjet u nekom svom mikrokozmosu![]()
Idem se leći....noć izgleda nikako laka al možda.......

FCB_general napisao:Pa gle samo od ovoga, foruma. Internet i tv su promijenili sve. Ovaj svijet je jedno veliko smeće postalo unatoč svemu. Još gore nego prije. Barem smo znali na čemu smo kad smo se klali, a sad sve manje ljudi ima dušu i osjećaje.
FCB_general napisao:Drk, drk, Barca ne može ući u kazneni prostor. Drk, drk, Bayern izgubio 5 puta od Borussije i eto imao tzv. slavlje scenarijem poput večerašnjeg u polufinalu Pokala. Naš nogomet i filozofija koju sada njegujemo nas je koštala u finishu trofeja. Čak i u onoj van Gaalovoj prvoj sezoni je sve to bilo klimavo, ali smo bili šampioni i ostali bez te nesretne Europe.
FCB_general napisao:Igra nam je ovisno o protivnicima, odlična. No za neke filozofije se treba sasvim nekom drugom filozofijom udariti. Njegovati isključivo ovo je promašaj. Taktika - 0 bodova. Jedno te isto pakovanje, pa kako prođe. Ne kod nas, nego kod gotovo svih klubova današnjice.
Svega pomalo treba mijenjati, ali negdje se s visokom kvalitetom mora vratiti dominacija u prvenstvu i doći jednom u 6-7 godina do titule prvaka Europe.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost