(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 00:09

dbriseva napisao:ima li netko e mail od ulija

ne vjerujem da on ima mobitel, a kamoli email....
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2012, 00:09

Lahm napisao:Nažalost prijatelju, o ovih 15-tak godina nogomet se promijenio i to na veliko, nema više <<muškarčina>> sada sami manekeni. :|

Pa gle samo od ovoga, foruma. Internet i tv su promijenili sve. Ovaj svijet je jedno veliko smeće postalo unatoč svemu. Još gore nego prije. Barem smo znali na čemu smo kad smo se klali, a sad sve manje ljudi ima dušu i osjećaje.

Lahm napisao:I ono što si ti rekao " izdrkavanje sa loptom " - to je za mene nešto najgore, prožvakati ću udarac u gol koij ode ne znam karikiram 50 m iznad gola nego da se izgubi lopta na takvom izdrkavanju.

Drk, drk, Barca ne može ući u kazneni prostor. Drk, drk, Bayern izgubio 5 puta od Borussije i eto imao tzv. slavlje scenarijem poput večerašnjeg u polufinalu Pokala. Naš nogomet i filozofija koju sada njegujemo nas je koštala u finishu trofeja. Čak i u onoj van Gaalovoj prvoj sezoni je sve to bilo klimavo, ali smo bili šampioni i ostali bez te nesretne Europe.

Lahm napisao:Ne znam, ova ekipa se mora osvježiti, mora se smisliti i nova igra, jer ova je igra pročitana, a neki imaju statuse nedodirljivih, pa mogu raditi šta god žele.

Igra nam je ovisno o protivnicima, odlična. No za neke filozofije se treba sasvim nekom drugom filozofijom udariti. Njegovati isključivo ovo je promašaj. Taktika - 0 bodova. Jedno te isto pakovanje, pa kako prođe. Ne kod nas, nego kod gotovo svih klubova današnjice.

Svega pomalo treba mijenjati, ali negdje se s visokom kvalitetom mora vratiti dominacija u prvenstvu i doći jednom u 6-7 godina do titule prvaka Europe.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 00:09

doro napisao:dodatak: nikad lošiji prvak ovo je farsa i smeče a ne nogomet....a ovima koji govore da je bog dao pijanom miljarderu koji grade svoj siromašan narod da pobjedi u finalu onda ja u tog boga ne vjerujem..ipak mislim da boga baš ne zanima nogomet pored svih sranja u svijetu kaj se dešavaju...dalje ovim čobanima na htv-u:ispljuvak božin(sušec),jajćeko retardinjo(zajec) ćosić robocop(ružni stvor iq 19) i največe smeče od čovjeka(štimac) koji pazi kaj izjavi u istoj minuti da Bayern je u svemu bolji i nezasluženo drugi da bi onda reko drago mi je kaj je pobjedio nogomet..e ovako česme tovarsko bez karaktera i ičega ak te vidim il bilo koga od gore navedenih pljusnut ću vam čušku i hračnut u facu kao zadnjoj drolji jel ste otpad ovog društva kao i velika večina gamadi na htv-u i opčenito u hrvatskoj :neee:

Nemoj tako govoriti o budućem izborniku Hrvatske. ;)
:mrgreen:

On i sam ne zna šta govori, a o svršku ne treba trošiti riječi.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 00:13

A jaka repka u pm hrpa ispljuvaka..štimac je gad kao glumi nekog gospodina a obična seljačina i pozer i materijalistčko govno..kao mrzi se sa mamičem a zajedno ispijaju kavicu i rade na tome kako da se još više obogate na račun drugih...smeče teško od čovjeka ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 00:14

Za mene je danas nogomet umro, stvarno ne znam kako dalje.

Samo da spomenem da Robben postaje veći luzer od Ballacka. Jedan i drugi su izgubili po dva finala Lp-a i jedno finale SP-a samo što je čelo u oba bio centralna figura.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 00:16

The Scarface napisao:Za mene je danas nogomet umro, stvarno ne znam kako dalje.

Samo da spomenem da Robben postaje veći luzer od Ballacka. Jedan i drugi su izgubili po dva finala Lp-a i jedno finale SP-a samo što je čelo u oba bio centralna figura.

baš me zanima što će sad imat za reć Kaiseru, a i što će Kaiser reć njemu..
ma može od Franzu pušit kitu!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 svi 2012, 00:16

Das wars :bravo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 00:17

Iskreno za mene odavno kao i mnogo toga....vi ste još mladi dećkići probajte naći ak se još može kaj naći poztivno u ovom retardiranom svijetu...nažalost sve ide u kurac teški a da se malo olkaša bol ostaje naći i ostat živjet u nekom svom mikrokozmosu :?

Idem se leći....noć izgleda nikako laka al možda.......
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2012, 00:18

Daleko kvalitetniji igrač i čovjek koji je bio face to face sa pečaćenjem sudbine Španjolske, a sada i Chelseaja. Banana od njega.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2012, 00:19

Lennon napisao:

baš me zanima što će sad imat za reć Kaiseru, a i što će Kaiser reć njemu..
ma može od Franzu pušit kitu!

:lol: :lol: :bravo: :bravo: :bravo:

Hahaha, kralju! :zivio: :zivio: :zivio: :zivio:

Franz forever. I kad briljira i kad ga lupa. On je ipak pojam za nogomet, Bayern i uspjehe. :legendo:

doro napisao:Iskreno za mene odavno kao i mnogo toga....vi ste još mladi dećkići probajte naći ak se još može kaj naći poztivno u ovom retardiranom svijetu...nažalost sve ide u kurac teški a da se malo olkaša bol ostaje naći i ostat živjet u nekom svom mikrokozmosu :?

Idem se leći....noć izgleda nikako laka al možda.......

Ovo ti je živa istina. :bravo: Sve gore i gore, iz godine u godinu. Što je ironija, krvi ne možeš baš namirisati kao u prošlosti, ali kaos je žešći, nered još veći unatoč svemu što imamo danas.
Zadnja izmjena: Red passion; 20 svi 2012, 00:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 00:20

FCB_general napisao:Pa gle samo od ovoga, foruma. Internet i tv su promijenili sve. Ovaj svijet je jedno veliko smeće postalo unatoč svemu. Još gore nego prije. Barem smo znali na čemu smo kad smo se klali, a sad sve manje ljudi ima dušu i osjećaje.

Apsolutno se slažem s ovim, apsolutno. :bravo:

FCB_general napisao:Drk, drk, Barca ne može ući u kazneni prostor. Drk, drk, Bayern izgubio 5 puta od Borussije i eto imao tzv. slavlje scenarijem poput večerašnjeg u polufinalu Pokala. Naš nogomet i filozofija koju sada njegujemo nas je koštala u finishu trofeja. Čak i u onoj van Gaalovoj prvoj sezoni je sve to bilo klimavo, ali smo bili šampioni i ostali bez te nesretne Europe.

Je, i to stoji što si napisao, ali van Gaal je bio strog, nije bilo kod njega previše zajebancije, zajebeš nešto, klupa je tu i tu. Da uprava sa trenerom hoće podrmati igrače, izgledalo bi to bolje.

FCB_general napisao:Igra nam je ovisno o protivnicima, odlična. No za neke filozofije se treba sasvim nekom drugom filozofijom udariti. Njegovati isključivo ovo je promašaj. Taktika - 0 bodova. Jedno te isto pakovanje, pa kako prođe. Ne kod nas, nego kod gotovo svih klubova današnjice.

Svega pomalo treba mijenjati, ali negdje se s visokom kvalitetom mora vratiti dominacija u prvenstvu i doći jednom u 6-7 godina do titule prvaka Europe.

Heh, onda se sa promjenama mora krenuti već sada, nema tu previše vremena.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 00:24

2 su tu sad bitne stvari dal se misle samo okrenut buli i usranom kupu il se pojačat za lp....ak nebu radiklanih promjena a mislim da nebu(10-ka,stoper,špica,trener,oterat čelu,gnojtena) onda nam predstoji samo buli i kup al tu imamo opasnog protivnika koji se specijalizirao protiv nas ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 00:25

FCB_General
pa naravno, Franz foerver, najveći čovjek u UEFFI, Njemačkoj, Bavarskoj i u Bayernu. istinska legenda i sama pojava i spomen imena Franz Beckenbauer ti sledi krv u žilama. čast Uli Hoenesu i Rummenigeu, jako ih cijenim i hvala im što su uvijek tu uz Bayern, al Franz je Franz.
mislim da ću ić leći, pa ak nebudem mogo zaspat vraćam se srat tu po forumu, vi ste mi ionako jedini ostali od svih prijatelja.
:navijac:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 00:26

da im jebem majku
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 00:26

I za kraj sad smo postali i službeno FC BAYERN LUZERKUSEN :lol:

Uvjek sam bio za Bayern budem i ostal al sad se vidi ta prekretnica kad ti to ipak postane nešto manje važno a prebaciš se na nešto drugo pozitivno..tako je to u životu :a045:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012