The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.
Da pitam vas starije koji se sjećate '99 kakav je ovaj poraz u usporedbi sa tim ?

The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.
Da pitam vas starije koji se sjećate '99 kakav je ovaj poraz u usporedbi sa tim ?

FCB_general napisao:The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.
Zar nisi gledao utakmicu, tj. ne sjećaš se baš? Meni u magli još stoje te vratnice, onaj savršeni gol tada dragog mi Baslera. Kidali smo Uniteda, a oni su nama 2 gola spremili u 2 minute, prekidi naravno. Demonstracija prave sile u nogometu je tada pokazana od nas, ali poraz.

žžkako kome, kako kome moj prijatelju. jučer je chelsea pokazao samo da je momčad koja je dvije klase ispod nas. Nesječam se kad sam zadnji puta svjedočio osvajaču lige prvaka koji to toliko nije zslužio, a da ne kažem kako smo mi dobili gol u 88. minuti, što i nije tako velika razlika od onog u Barci, pa smo imali penal i još koju šansu, onu Olić, TAKO DA NEGOVORI DA SE OVO DVOJE NEMOŽE USPOREDITI.Lucimar napisao:nemojte porediti ovo i ono iz 99![]()
onda se plakalo jer nisi mogao doci sebi, nisi znao kako se zoves, koji je dan...
jednostavno ne mozes da skontas sta se desava, toliko je nevjerovatno bilo
ovo sinoc je jbg klasicna fudbalska utakmica odlucena na penale, prije penala smo svi znali sta nas ceka
50% navijaca bayerna nije vidjelo golove u utakmici iz 99. jer su vec slavili pobjedu
zamisli situaciju da odes pisati kao prvak evrope a vracas se kao porazeni, bukvalno je tako bilo
sinoc nije bilo toga ni u jednom trenutku

Lucimar napisao:nemojte porediti ovo i ono iz 99![]()
onda se plakalo jer nisi mogao doci sebi, nisi znao kako se zoves, koji je dan...
jednostavno ne mozes da skontas sta se desava, toliko je nevjerovatno bilo
ovo sinoc je jbg klasicna fudbalska utakmica odlucena na penale, prije penala smo svi znali sta nas ceka
50% navijaca bayerna nije vidjelo golove u utakmici iz 99. jer su vec slavili pobjedu
zamisli situaciju da odes pisati kao prvak evrope a vracas se kao porazeni, bukvalno je tako bilo
sinoc nije bilo toga ni u jednom trenutku

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju