(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 16:34

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 25255.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JiUOkAwruf0[/youtube]
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 17:49

CroCHEF napisao:

Citam da se ljudi cude samo zasto Tymo nije pucao penale posto je glavno izvodjac/kapetan u Ukrajini ipak bi on trebo imat MUDA.

Olić je izjavio da nije imao muda kao ni kroos ;)
Zadnja izmjena: doro; 20 svi 2012, 19:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 17:56

Da, opet me cudi posto Kroos dobro izvodi penale (za repku).
Iskreno i zasluzili su izgubit na penale posto nemaju muda pucat...
:smajl006:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 18:01

zaso zasto zasto, od 9 finala izgubili 5, 3 u kojima smo trebali pobijediti s par golova razlike
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 18:03

The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.

Da pitam vas starije koji se sjećate '99 kakav je ovaj poraz u usporedbi sa tim ?

Onda je bilo puno gadnije..ono je bio puno močniji Bayern od današnjeg sa mudima MU jači 3 puta od ovog chelsea je bio na koljenima poigravali se sa njima kod 1:0 scholl stepo stativu i jancker škarice prečku...realan rezultat bio bio 3:0 za Bayern al se bog il viša sila teško poigrao sa tom utakmicom....nikad nikog nije tolko išamarao kao onda Bayern MU i onda to izgubio :neee: :neee: :neee:

Današnji Bayern je ovo izgubio jel igrači nisu dovoljno grizli...uli je konačno shvatil da kvaliteta nije uvjek dovoljna već kad grizeš i muda...mi smo to pokazali ove sezone 2 put(protiv reala) što znači da imamo potencijal samo treba odklonit smetala luzere(robben,buyten) kroos,boateng i mulac klupa te dofurat novog špek stopera,brutalnu 10-ku i špica tehničara šmekera koji sam rešava tekme bez pomoći krila...gomez je dobar dečko al osječam da ima još dosta luzerskog u sebi...gujdi treba sad podrška dat kapetansku vrpcu jer boljeg njemca nema od njega za tu poziciju ;)
Zadnja izmjena: doro; 20 svi 2012, 18:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 18:07

anton 1983 napisao:
Lucimar napisao:nemojte porediti ovo i ono iz 99 :nono:
onda se plakalo jer nisi mogao doci sebi, nisi znao kako se zoves, koji je dan...
jednostavno ne mozes da skontas sta se desava, toliko je nevjerovatno bilo

ovo sinoc je jbg klasicna fudbalska utakmica odlucena na penale, prije penala smo svi znali sta nas ceka
50% navijaca bayerna nije vidjelo golove u utakmici iz 99. jer su vec slavili pobjedu
zamisli situaciju da odes pisati kao prvak evrope a vracas se kao porazeni, bukvalno je tako bilo

sinoc nije bilo toga ni u jednom trenutku
žžkako kome, kako kome moj prijatelju. jučer je chelsea pokazao samo da je momčad koja je dvije klase ispod nas. Nesječam se kad sam zadnji puta svjedočio osvajaču lige prvaka koji to toliko nije zslužio, a da ne kažem kako smo mi dobili gol u 88. minuti, što i nije tako velika razlika od onog u Barci, pa smo imali penal i još koju šansu, onu Olić, TAKO DA NEGOVORI DA SE OVO DVOJE NEMOŽE USPOREDITI.

99 je gora puno izgubio 5 g života a ovo je slična drama koju smo zgubili jel nismo imali jaja ovdje se ne radi tolko o sreči kolko 99 ;) istina ovo je najgori osvajač otkad ja pratim nogomet poslje 99g :neee:

Da ponovim ponovilo se kad je grčka osvojila EP gnoj nad gnojem...nogomet je kao i život....smeče,tuga i jad...samo sitni bljeskići neštog što vrijedi :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 18:12

effe__sa napisao:Upravo smo 3 meč lopte propustili, to svakako stoji, 3 puta se osjećaš kao pobjednik, a 3 puta gubiš. Ovo je finale opet jedna priča, jer smo umirali polako, a 99 smo umrli brzo i izgubili utakmicu kroz iznenadni infarkt. Ali takav je fudbal, Bože zdravlja bit će titula. Često igramo finala u ovom takmičenju, zato nade ima. Živaca jeste mnogo pogubljeno, nade je bilo i bude čovjeku teško, ostao sam šokiran i nisam znao šta me na kraju utakmice snašlo ali skupio sam snage u budućnost da pogledam i da mi se opet javi nada i vjera.

Ovaj tim je od onog koji je 2001. godine uzeo klempu možda individualno i jači, ali nije mentalno, jer ko pizde smo grubo rečeno djelovali za vrijeme izvođenja penala, svi su se skoro prepali, jedva smo pronašli izvođače. Nijemci, njemačka ekipa gubi od engleske penale, pa skoro pomislih da nije smak svijeta, jer je to za mene bilo potpuno novo iskustvo.

Isto tako ko ne vjeruje u sudbinu i neke sudbonosne trenutke, taj sinoćnju utakmicu neće moći nikad ni shvatit. Malo je do ovog gore , a malo i do sudbine naravno ili malo više...Dosta komplikovano za objasnit :) ;)

Tako je i tko je pokazao največa muda mali Lahm i Neuer..oni su budučnost Bayerna uz trubu kolko kod nekima to smiješno i nis luzeri....gujda je sad na prekretnici dal bu postal njihov jebač il luzer a to puno ovisi o njemu samome kao i klubu koja ga sad treba brutalno podržat i dat da bude kapetan....boateng bude ostao solidan igrač a i gomez nema taj pobjednički mentalitet nažalost o kroosu nebum ni pričal.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 18:16

gujda je tko?
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 18:19

FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn,
weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehn!
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 18:22

dbriseva napisao:gujda je tko?

Čovjek u njegovom avataru.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 20 svi 2012, 18:41

Miki napisao:Glavu gore, ljudi. Zivot ide dalje. Izgubili smo, jer je tako moralo biti. Mi, jednostavno, nismo mogli sinoc da dobijemo. Shvatite da je Bog tako htio. E, sada kako je Celskiju vratio za bol iz 2008., tako i nama mora da vrati za Mancester, za Inter, za Celzi, za Dortmund. MORA!!! Kupovacemo ovo ljeto, dovescemo sexualna pojacanja, bice to jaci Bajern nego ikada prije. Znam da sve vas sada to najmanje zanima, ali MORA SE DALJE!!! Henes puca od ljutnje u ovom trenutku, sigurno. Sada ce jos vise zeljeti tu titulu, koja nam je toliko puta izmakla iz ruku. Ne moze ovo vjecno trajati, da gubimo finala. Bice nas Bajern opet najjaci, samo pod 1 uslovom, da odstranimo nesrecu iz ekipe (Robena i Bujtena). Pa zamislite da ste, ne daj Boze, navijac npr. Liverpula, koji nikako da se sastavi u prvenstvu, nikako da se plasira u LS ili sada navijac Intera, koji konstantno tone. Jesu oni u skorije vrijeme uzeli LS, ali da li bi vi voljeli da i mi uzmemo titulu, a posle toga nigdje da nas nema??? Mozda gubimo kada najmanje treba, ali smo medju najkonstantnijim klubovima u Evropi, a tako ce biti i u buducnosti. Bajern posluje na vrlo mudar nacin i bice sve jaci. Samo vjerujte u ovaj tim, volite ga, kao i do sada, ma jos jace. Ja nikada necu iznevjeriti ovaj tim. I kada sumnjam u njih, ja sam uz njih, jer je BAJERN MOJA VELIKA LJUBAV!!!

Miki ovim VELIKIM tekstom si me kupio za sva vremena.Taman sam tako nešto želio napisati jer sam vjerojatno najstarji forumasš (evo ide 40 godina).

Momci moramo ovo izdržati.Ja sinoc nisam s nikom pricao ni s ženom ni s djecom:oni zanju koliko mi je bilo važno da ovo dobijemo.Zaspa sam tek u 5.30 jutros .U jednom trenutku sam se zapitao :Šta je meni ovo trebalo???

To je nasrteću kratko trajalo.

Evo odat ću vam jedan podatak :prvu utakmicu na starom Olimpijskom stadionu sam odgledao 1980.Preije 32 godine.

I ta ljubav traje od tada..Nikad ,ali baš nikad mi nije bilo ovako teško.

A kad sam vidio Svinju da plače i ja sam proplako i nije me sram

Jedva sam se prisilio da dođem na forum ,10 puta sam u glavi vrtio tekst šta da napišem..

Ali me Miki preduhitrio

još jednom MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIII svaka ti dala...Kad dođeš u Split imaš večeru od mene.

Inače posjetite moje stranice www.mot.hr ,a ovim se i dobrovoljno javljam da sam financiram sve troškove foruma i moja firma može biti sponzor ,normalno ako se vlasnici /admini slažu
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 19:11

Cool a mene je preduhitrio da kažem da maknemo tumor iz ekipe koje godinama vređam al drugi se smiju...al kak se veli poslje smijanja ide plač a poslje plača smijanje...ja čvrsto vjerujem da možemo osvojit Lp sljedeče sezone al sad treba puno psihički poradit na igračima što je već Low i najavio....igrači luzeri aus i hočemo 3 špeka za tih 60 milja(stoper,10-ka i špic) ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 19:28

smile44
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 19:31

jako sam ljut, jutros kad sam se probudio nadao sam se da se chelsea mozda sjebo, da je napravio neku gresku poput ubacio igraca koji ima zuti karton u igru, pa da im se uzme pokal....al nista...
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 20:14

dbriseva napisao:jako sam ljut, jutros kad sam se probudio nadao sam se da se chelsea mozda sjebo, da je napravio neku gresku poput ubacio igraca koji ima zuti karton u igru, pa da im se uzme pokal....al nista...

Drogbu treba na doping kontrolu :hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012