CroCHEF napisao:
Citam da se ljudi cude samo zasto Tymo nije pucao penale posto je glavno izvodjac/kapetan u Ukrajini ipak bi on trebo imat MUDA.

The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.
Da pitam vas starije koji se sjećate '99 kakav je ovaj poraz u usporedbi sa tim ?

anton 1983 napisao:žžkako kome, kako kome moj prijatelju. jučer je chelsea pokazao samo da je momčad koja je dvije klase ispod nas. Nesječam se kad sam zadnji puta svjedočio osvajaču lige prvaka koji to toliko nije zslužio, a da ne kažem kako smo mi dobili gol u 88. minuti, što i nije tako velika razlika od onog u Barci, pa smo imali penal i još koju šansu, onu Olić, TAKO DA NEGOVORI DA SE OVO DVOJE NEMOŽE USPOREDITI.Lucimar napisao:nemojte porediti ovo i ono iz 99![]()
onda se plakalo jer nisi mogao doci sebi, nisi znao kako se zoves, koji je dan...
jednostavno ne mozes da skontas sta se desava, toliko je nevjerovatno bilo
ovo sinoc je jbg klasicna fudbalska utakmica odlucena na penale, prije penala smo svi znali sta nas ceka
50% navijaca bayerna nije vidjelo golove u utakmici iz 99. jer su vec slavili pobjedu
zamisli situaciju da odes pisati kao prvak evrope a vracas se kao porazeni, bukvalno je tako bilo
sinoc nije bilo toga ni u jednom trenutku

effe__sa napisao:Upravo smo 3 meč lopte propustili, to svakako stoji, 3 puta se osjećaš kao pobjednik, a 3 puta gubiš. Ovo je finale opet jedna priča, jer smo umirali polako, a 99 smo umrli brzo i izgubili utakmicu kroz iznenadni infarkt. Ali takav je fudbal, Bože zdravlja bit će titula. Često igramo finala u ovom takmičenju, zato nade ima. Živaca jeste mnogo pogubljeno, nade je bilo i bude čovjeku teško, ostao sam šokiran i nisam znao šta me na kraju utakmice snašlo ali skupio sam snage u budućnost da pogledam i da mi se opet javi nada i vjera.
Ovaj tim je od onog koji je 2001. godine uzeo klempu možda individualno i jači, ali nije mentalno, jer ko pizde smo grubo rečeno djelovali za vrijeme izvođenja penala, svi su se skoro prepali, jedva smo pronašli izvođače. Nijemci, njemačka ekipa gubi od engleske penale, pa skoro pomislih da nije smak svijeta, jer je to za mene bilo potpuno novo iskustvo.
Isto tako ko ne vjeruje u sudbinu i neke sudbonosne trenutke, taj sinoćnju utakmicu neće moći nikad ni shvatit. Malo je do ovog gore , a malo i do sudbine naravno ili malo više...Dosta komplikovano za objasnit![]()

dbriseva napisao:gujda je tko?

Miki napisao:Glavu gore, ljudi. Zivot ide dalje. Izgubili smo, jer je tako moralo biti. Mi, jednostavno, nismo mogli sinoc da dobijemo. Shvatite da je Bog tako htio. E, sada kako je Celskiju vratio za bol iz 2008., tako i nama mora da vrati za Mancester, za Inter, za Celzi, za Dortmund. MORA!!! Kupovacemo ovo ljeto, dovescemo sexualna pojacanja, bice to jaci Bajern nego ikada prije. Znam da sve vas sada to najmanje zanima, ali MORA SE DALJE!!! Henes puca od ljutnje u ovom trenutku, sigurno. Sada ce jos vise zeljeti tu titulu, koja nam je toliko puta izmakla iz ruku. Ne moze ovo vjecno trajati, da gubimo finala. Bice nas Bajern opet najjaci, samo pod 1 uslovom, da odstranimo nesrecu iz ekipe (Robena i Bujtena). Pa zamislite da ste, ne daj Boze, navijac npr. Liverpula, koji nikako da se sastavi u prvenstvu, nikako da se plasira u LS ili sada navijac Intera, koji konstantno tone. Jesu oni u skorije vrijeme uzeli LS, ali da li bi vi voljeli da i mi uzmemo titulu, a posle toga nigdje da nas nema??? Mozda gubimo kada najmanje treba, ali smo medju najkonstantnijim klubovima u Evropi, a tako ce biti i u buducnosti. Bajern posluje na vrlo mudar nacin i bice sve jaci. Samo vjerujte u ovaj tim, volite ga, kao i do sada, ma jos jace. Ja nikada necu iznevjeriti ovaj tim. I kada sumnjam u njih, ja sam uz njih, jer je BAJERN MOJA VELIKA LJUBAV!!!

dbriseva napisao:jako sam ljut, jutros kad sam se probudio nadao sam se da se chelsea mozda sjebo, da je napravio neku gresku poput ubacio igraca koji ima zuti karton u igru, pa da im se uzme pokal....al nista...

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost