(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 21:46

Budite ponosni sto navijate za najcistiji klub u Evropi (bez muljaza, prljavog arapskog, ruskog, americkog novca), sto navijate za klub pravih vrijednosti, sa dugom i bogatom tradicijom i u buducnosti jos bogatijom. Budite srecni sto ste na neki nacin dio velike Bajernove porodice. Pali smo, ali dicemo se. To je odlika velikih.Ja vam garantujem da ce narednih godina ovaj Celzi nece vidjeti u Evropi. Sada su uzeli titulu i nece za narednih 300 godina, a nasa era tek pocinje. Jednog dana cete shvatiti zasto smo 'morali' izgubiti sve ovo, a to ce biti kada budemo najmocniji u Evropi. A, to ce biti vrlo brzo, sa vjerom u Boga.
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 svi 2012, 21:48

Ovdje gore sam mislio na onoga šupka holandskog sa utegnutim dresom prokletnik jedan od sada može biti samo back up Saćiriju ako ovaj išta pokaže
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la mladjo_dj » 20 svi 2012, 23:00

ja i dalje ne mogu doci sebi jer ovo je ipak previse, takvu sansu propustit je strasno i izgubio sam svaku zelju i onu najmanju koja ima veze sa BAYERNOM i to ce me drzat jos dosta dugo, trenutno nemogu upisat kakva mi je situacija i kako sam jucer bio ubijen porazom i kako sam suznih ociju isao u grad i psovo majku svima, da sam imo nekog od vas kraj sebe pa 5oricu bi prebili.

Antone javi se barem da znamo da si ziv...

Covjek se zapita zasto nam sve ovo treba cemo takva ljubav ali to je nesto vise od nas :avogp1: :cry:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 23:05

bit ce ovo jos jedna duga noc za mene, ujutro ne radim fala bogu
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 23:58

Christian Nerlinger nakon izgubljenog finala kod kuće u intervjuu za "TZ" govorio je o Bayernovoj transfer politici...

Svi u Bayernu znaju da je sezone propala nakon tri druga mjesta u sivim natjecanjima i svi se slažu da se to treba mijenjati, ali što se tiče transfer politike to će izgleda ostati isto.

"Nakon ovih rezultata, moramo biti iskreni, imali smo razočaravajuću sezonu. A tu su i zakoni za Bayern: Ako ste tri puta drugi, onda morate biti kritizirani", rekao je sportski direktor Christian Nerlinger za "TZ".

Hoće li Bayern biti aktivniji na transfer tržištu? "Uglavnom mi imamo snažan tim, dobro smo pozicionirani. No za budućnost, moramo pojačati kvalitetu kako bi ispunili svoje ciljeve", najavio je Nerlinger.

Hoće li sada Bayern trošiti više novca? "Nećemo učiniti ništa ludo. No, sada će EP i mi ćemo ga pratiti jer postoje igrači koje promatramo", rekao je Nerlinger.
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2012, 07:38

mladjo_dj napisao:Antone javi se barem da znamo da si ziv...

Jle morete vi vjerovat da sam se ja na sve to uspio još i razbolit. Poslije tekem ponoči ja sam zajurio i cjelo vrijeme dosada imam temperaturu oko 38. Kolko je to povezano sa tekmim pitaj Boga, no samo crne misli mi idu kroz glavu...Bolje da niš nepišem, jer ćemo se plakat još godinu dana....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 svi 2012, 09:09

kako mi je teško bilo tu noć (i sada je), ali u nedjelju mi je javljeno da jedan prijatelj ima opaku bolest i sad je borba za život i zdravlje

treba podići glavu, ima uvijek važnijih stvari u životu!

Bayern ima svijetlu budućnost i ima kolko god oćeš motiva za dogodine!

Uvjeren sam da ovo nije posljednje finale u idućim godinama

što se tiče tekme, ne da mi se ništa komentirati, sve je uglavnom rečeno, osim što je jako malo komentara o ponašanju kroosa, tymoščuka i van buytena prije izvođenja penala...

no o tom po tom
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 21 svi 2012, 09:43

Pozdrav momci, evo dosao sam jucer navecer u Zg iz Munchena, nemam rijeci ukratko.

Vise o dojmovima samog odlaska, atmosferi i svemu bum napisao kasnije ...

Ukratko, nadao sam se, zelio sam da pobjedimo. Da smo pobjedili, to bi bila takva festa u Munchenu da je to prestrasno. Ovako je bilo samo milijuni i milijuni ljudi u crvenom dresu koji su poslije tekme sjedili po parkovima, ulicama s pivama u ruci i u tisini pili do jutra. :(
Nakon Drogbinog gola, vecina nas je samo sjela i prosutila sljedecih sat, dva. Bez rijeci, s puno tuge i zaljenja uz konstantno pitanje "kaj se to sad dogodilo?" ... Nakon ponistenog gola iz zaleda, svi su skakali misleci kako je gol zaista pao. Nakon prvog gola, kaos. "Tekma je gotova" ... hebem im mater ... tako je i Jupp razmisljao ...
Cijeli dan jucer razmisljam i dosao sam do zakljucka da su Jupp i Robben glavni krivci za taj poraz. Razlozi:

1. Ne razumijem zasto je jupp isao zatvarati tekmu u 84. minuti. Ne razumijem. Jel se Muller ozlijedio? Jel postoji ikakav razlog za zamjenom osim "zatvaranje tekme"? Kakvu je on poruku poslao igracima tada? "Decki, gotovo je, zatvaram tekmu - prvaci smo." Pa hebem ti mater, ima da damo jos gol, dva, a ne da zatvaramo utakmicu! Ak vec do tada nisi nista mijenjao, onda nisi ni trebao do kraja mijenjati, pogotovo uz takav rezultat!

2. Uvodi van Buytena koji tekmu nije odigrao vec 3 mjeseca, a pravu tekmu od finala LPa prije 2 godine. Zasto? Nisu li Tymo i Boateng do tada dobro odigrali? Pa jesu. Pa kae z glavom?! Ak ti je Buyten trebao bas igrati, odna je trebao od prve minute igrati!
Naravno, kada je usao - ovi se nisu snasli, tko zna jesu li se razumjeli tko ce na Drogbu itd i *urac!

3. Jupp, pa hebemu mater. Jesi li ti trener ili ne? Pa kak mozes dati da Robben puca penal?! Nakon svega. Nakon BVB, nakon Reala, nakon svega. Hey! Pa Schweini nije mogao ni gledati kak ovaj mamlaz puca jer je znao da nebu dobro.

4. Jebeni penali. Jupp, pa kae z glavom? Kakav je to odabir ljudi koji ce pucati?! Da Neuer (kapa do poda stari, svaka cast majstore!!) mora ici pucati penal zato jer tamo jedan Kroos ili Tymo "nemogu pucati, jer se ne osjecaju dobro". Puca Olic kojeg obozavam, al koji realno nemre s 20m pogoditi gol. Tymo sa shljucom do preksutra para mreze i ne puca penal. Kroos isto tak. Pa hebemu mater Jupp!

Do gola, do ulaska Buytena, i Boateng i Tymo su odigrali odlicno i ne slazem se da su odigrali lose - pogotovo Boateng kojeg se kritizira. Da, zeznuo je gol, al da Buyten nije usao - neznam bili pao gol. Tko zna kaj se zapravo dogodilo u tih 10min "zatvaranja utakmice".
Lahm je odigrao jako dobru tekmu, mislim da nije nis shebao, borio se ko lav i protiv Bertrana i Drogbe i kasnije Maloude. Cak je i Contento dobru tekmu odigrao iako je zaplivao par puta.
Ostali - svi su jednako odigrali. Neznam koga da vise istaknem ili kritiziram.

Ono kaj me izrazito smeta jest kad se veli "da, Bayern je bio bolji, al je izgubio". Ne vjerujem u to! Imali smo 40 udaraca (karikiram), 15 kornera, loptu u nogama, udarali stalno. Da smo jos 3 dana igrali, nebi dali gol. Da nama treba tjedan dana da Gomez da gol - pa hebemu sve. Da mi ni iz penala nemozemo dati gol - pa tko je tu lud?
Tak da, ne, Chelsea je bio bolji - za jedan gol na kraju. I tak stvari stoje.

Neznam, evo, neznam kaj da kazem vise. Naprosto nemogu vjerovati da smo izgubili, da je onaj Abramovic kreten prismrdio tom trofeju, da su u istoj sezoni i Real i City i Chelski pobrali znacajne trofeje, tri kluba koja u kratkom periodu su potrosila milijarde za uspjeh. Porazom Bayerna, dolazi li to nova era nogometa? Unatoc svemu, nadam se da ne.

Na kraju, osobno, neznam kaj me vise boli - '99, ovo sada finale ili CRO-Turska iz Beca. '99 sam bio klinac, ali se sjecam kak sam doma bio utucen ko guzica nakon ta dva gola. Sjecam se kako sam zelio da Basler osvoji taj trofej. Naprosto mi je bilo prenevjerovatno da se to dogodilo. Turska je bila druga prica, nesto slicno kao '99 s Bayernom - gol ni od kuda, dok se vec vadio sampanjac. Uz sve hrvate u Becu tada, bio sam s ekipom shrvan. Ovo prekjucer je treca prica, 10 milijuna Bavaraca u Munchenu, a ja medu njima - nemoze se opisati.

Sve je to subjektivno, al ak moram reci - Turska mi je najteze pala od njih svih, pretpostavljam zbog nacionalnog zanosa i cijele atmosfere, a i jos sam na tribini bio tako da nemogu opisati kako je to sve ispalo nesretno. Nakon toga bi rekao '12 i onda '99. Iako je ovo prekjucer bila "tek tekma izgubljena na penale", meni je ona znacila vise jer sam bio tamo. '99 je bila tek nesreca za koju neznam kako bi ju ispravio. Za ovo prekjucer pak znam. Barem mislim da znam (kao sto i svi ostali navijaci imaju svoje misljenje i viziju).

Sve u svemu, idalje ce se navijati za Bayern. Idalje ce Bayern biti u <3 ... nadam se da ce se nesto i promijeniti, nadam se da ce biti bolje! Mora biti bolje!
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 21 svi 2012, 09:47

PS - Slazem s ovim sto je Miki napisao. Da dodam jos jedan komentar frenda:

"Krivo mi je jer nije pobjedio Bayern i to samo zahvaljujući sebi. Krivo mi je jer su Ola i Bastian fulali penal. Krivo mi je jer su pobjedile Abramovičeve milijarde (točnije ona milijarda koju je ubrizgao u klub), a ne Bayernov održivi model bez ikakve pomoći sugar-dadya.

Ali nije mi krivo jer su Lampard i Drogba osvojili naslov. I zbog nesretnog klizanja Terrya u Moskvi, i zbog ukradenog finala 2009. i zato jer su stari senatori koje su svi već otpisali.

Njihove karijere idu prema svome kraju, Bayernova generacija je u najboljim godinama ili u iste dolazi, dva finala u tri sezone, ne sumnjam da ćemo opet ubrzo vidjeti finale, možda već ono Wemblijevsko."
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 21 svi 2012, 10:01

slažem se Marac, nakon kaj smo poveli on zatvara s panjem i stupom van Buytenom tekmu, i prepušta inicijativu Chelseu i čeka što - Božju milost? pa valjda neće zabiti... mislim da smo do te minute igrali dost dobro i Chelsea nije prešla centar, što se automatski ulaskom van Buytena promjenilo. napad je najjača obrana! i onda dobimo gol, poslije nam se Ribery ozlijedi, i sad nakon kaj su izašli Ribery i Muller mi nemamo koga stavit u napad i s kim napadata. čudno da onda još nismo dobili gol..
e da se sjeća ko kontre Robbena nakon kaj smo vodili 1-0? ono je moral pretvorit u 2-0!! moral! nakon kaj je skoro pa sam izbio pred Cecha
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 21 svi 2012, 10:11

Mislim da je glupo govoriti da je ta zamjena kriva za poraz. Kao prvo Muller je navodno bio ozljeđen te bi svakako nekoga mijenjali zbog trošenja vremena. Kao drugo znalo se da će Chelsea kreniti sa dugim loptama na Drogbu i Torresa te je Drvosječa trebao osnažiti skok igru. Kao treće Chelsea je zabio gol iz jebenog prvog kornera, bilo im je jednostavno suđeno da osvoje tu kantu i protiv toga se ne može.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 21 svi 2012, 10:22

ma neznam, teško mi je govorit o sudbini nakon toga svega. ja nisam pobornik toga da se Bayern s tim ofenzivnim igračkim kadrom ide zatvarat, i to s kim, s tim van Buytenom koji nebi s menom igral u županijskom prvoligašu.
možda si u pravu kaj se tiče skok igre, al samim njegovim ulaskom mi uvodimo paniku među sebe, lomimo srce obrane koja je do tad dobro igrala i prepuštamo im (sad namjerno ili nenamjerno) inicijativu u veznom redu. ja sam uvijek za tezu da je napad najbolja obrana, i mislim da je trener trebao poradit na psihi igrača da ak se povede da ne treba sijat paniku i neznam šta sve ne, zatvarat se, i napucavat loptu naprijed. nakon ulaska van buytena izgubili smo protok lopte, znači od 83 - 120 minute. nebreš mi raditi rošadu ekipe u 83. minuti!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Kaiser Franz » 21 svi 2012, 11:42

Žao mi je Bavarci, uistinu mi je žao. Al ybg ovaj poraz si samo sebi možete pripisati. Uz sav respekt prema Chelseaju, ta momčad je u subotu djelovala kao prosječna BL momčad, tako da se ovo finale IMHO moralo uzet, MORALO. Ne sjećam se kad je ovako ko Chelsea odigrao jedno finale. Oni praktički do tog kornera pred kraj utakmice nisu imali izuzev onog šuta Kaloua iz prvog dijela s ruba 16m ozbiljnu šansu, a o nekakvoj akciji da ne pričam. Posebice me je opet razočaralo prespori Umshalt kad je Chelsea znao izgubit loptu kad su krenuli prema naprijed, očito da je Schweini još daleko od prave forme. O GomeTzu ne bih puno pričao, moje mišljenje o njemu se zna. Da je na njegovom mjestu u subotu bio Lewandowski garantiram životom da bi na HT već stajalo 2-0 za Bayern (ma i da je Pizarro bio na GomeTzovom mjestu mislim da bi bar jednu onu šansu zabio). Tehnički nedostajan prve 11-orke Bayerna.
Zbilja šteta za ovakvu jednu veliku priliku propuštenu, još na domaćem terenu. IMHO neki igrači poput Lahma, Schweinsteigera i sl. neće nikad dostići jednu formu ličnosti kao što su bili Kahn, Sammer, Matthäus i ostali.
Kaiser Franz
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 12:57

inace Chelsea odlucila stavit zvijezdu iznad grba zbog osvojene LP :sick: :doh:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš