Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la cruz » 22 svi 2012, 12:21

anton 1983 napisao:cruz, jesi li ti primjetio, kako je Gomez morao igrati i protiv koliko obrambenih igrača je on igrao? Al da je bio pravi nije. Štopo je loptu i rikoto se - tako on neće zabiti gol, nigdar zato mi i nije jasTno zaš to radi...

ok, igrao je protiv mnogobrojne i dobro organizirane obrane, teže je doći do prilike, ali one dvije situacije ne mogu nikako prežaliti moj antune, kod onog lažnjaka: super zamisao, ali nije dirnuo/štopao loptu kad ju je propustio :doh:
kod onog šuta, ja mislim da je njegov jugend trener iščupao sve dlake s kose, jer mu je sigurno govorio "kada pucaš nemoj se nikad prema nazad nageti, "lezi" po lopti i pogodi ćošak".. pa to su osnove za napadača koji završava akciju :doh:

u drugom poluvremenu Bayern je onda igrao s igračem manje..

da se vratim onome, neke se igrače sada želi zatrati i odmah zamjeniti a neke se uopće ne dovodi u pitanje.

po meni, doveo bi ŽEŠĆE ŠPEK napadača, pa neka se Super Mario malo više potrudi za svoje mjesto. To što je doveden za 35 mil ne znači da MORA igrati... i da, to što mu je konkurencija ove godine (olić & petersen) bila toliko loša da ga uopće nije trebalo biti strah za Stammplatz, ne mora značiti da će tako i slj. sezonu biti....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2012, 12:40

cruz napisao:baš me zanima kako bismo mi forumaši pisali da smo recimo osvojili LP...

i ja sam zadnjih dana frustriran zbog robbenove sebičnosti, onog penala, itd.

ali da smo pobjedili (......) sada bismo veličali što se god nalazi u Bayernu!

slabo bi tko spominjao Robbena...
ne bi nam tada trebao Lavezzi jer imamo Müllera...
ne bi nam Boateng odjednom bio loš štoper... itd.

Lavezzi nam već dulje vrijeme treba i to bi tako bilo i da smo osvojili jer priča oko novih napadača je starija od našeg nastupa u četvrfinalu. Boatenga ne može se kriviti, lik se još uči igrati na stoperu nakon bekovskih pozicija, ovih onih kombinacija s njime. Kod skupih poraza naravno da je najlakše po njemu i Trubi udariti jer nisu tu zadovoljili, a još su u tranziciji.

Robben... Ukopao se ove polusezone svojim riječima i djelima, a posebice ovim finalom. Fulao je posljednju nadu do zadnjeg kola prvenstva onim promašenim penalom u Dortmundu, a oprost je trebao dobiti zlatnom medaljom protiv Chelseaja. Čovjek je sada ušao u krug društvo Ballacka i Drogbe, iako ovaj drugi se spasio loše titule ovim naslovom što je sve fulao sa svojom zemljom i Chelseajem svih proteklih godina.

A Gomez... Pa čovjek zakazao upravo tamo gdje nije smio, u zadnje 2 euro utakmice s onim svojim glupostima, a i bježanjem od odgovornosti kod 11-eraca... :roll: Pokvario si na kraju svoju sezonu.

cruz napisao:ja mislim da je njegov jugend trener iščupao sve dlake s kose, jer mu je sigurno govorio "kada pucaš nemoj se nikad prema nazad nageti, "lezi" po lopti i pogodi ćošak".. pa to su osnove za napadača koji završava akciju :doh:

:bravo:
Ovo svako malo gledam u današnjem profesionalnom nogometu kod igračâ... Činjenica kako je to sramota što se neki igrači nazivaju vrhunskim, a upravo to rade što si sada naveo.

I da... Glupost je izjaviti da postoje nezamijenjivi. Čak i Messi i Ronaldo su zamijenjivi. Kao da je sila da igraju protiv Pilsena, Petržalke i sl. Moš' mislit...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 svi 2012, 15:00

Francky boy napisao:Ja Edina ne bi doveo iz principa jer ne odiše moralnim vrijednostima.Svojim nezalaganjem na treninzima natjerao je čelnike Wlfsburga na kraju da ga prodaju.Takav igrač nam ne treba.Treba nam brz i tehnički potkovan igrač, koji je spreman i u odbranu da se vraća ( Edinova mana).Ima veliku platu pa bi njegova primanja morala biti u rangu Riberya što bi moglo dovesti da sujeta (Znamo kakve su te zvijezdice).Lavezzi je zelja pogotovo nakon što je predsjednik NApolija rekao da može ići za 31 mil eura.Uli reci Edinu Dzeki NE!

Tu se slažem profil lavezzia nam puno više odgovara s njim bi bili ubojiti i mogli preči na 442
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 22 svi 2012, 15:07

The Scarface napisao:Kako vi ne shvaćate da smo mi bez Robbena puno slabija momčad. Za "Čelu" nema zamjene tako da je svaka formacija bez njega velika glupost.

Kaj si ti čist naše najbolje igre ove sezone su bile bez njega..on je blitz-ego igrač što nekad nije loše imat a to je o dokazano međutim oslanjat se na takvog je pogubno...KOLKO..to sad svi znamo ;)

Sreća kaj je potpisal pa sad ga možemo za bolju lovu frknut i za to ubost Howedesa i zamjenskog špica(tipa giroud) a lovu čistu stepst na brutalni špek vižljastog špica il 10-ku ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 22 svi 2012, 15:30

FCB_general napisao:
A Gomez... Pa čovjek zakazao upravo tamo gdje nije smio, u zadnje 2 euro utakmice s onim svojim glupostima, a i bježanjem od odgovornosti kod 11-eraca... :roll: Pokvario si na kraju svoju sezonu.

On je bio prvi pucac samo kad Robbena nije bilo, posto je Robben uvijek bio prvi pucac...
a u polufinalu i finalu je lijepo zabio iz penala... i imo je muda.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 22 svi 2012, 20:39

sta vi mislite da li postoji teoretska sansa da bayern proda gomeza ?
po meni je to jedino moguce da dodje neko mega-giga trenersko ime i da se taj trener hoce rijesiti gomeza
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 22 svi 2012, 20:42

Lucimar napisao:sta vi mislite da li postoji teoretska sansa da bayern proda gomeza ?
po meni je to jedino moguce da dodje neko mega-giga trenersko ime i da se taj trener hoce rijesiti gomeza

Ne postoji.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 22 svi 2012, 20:48

i ja mislim :)

smile44
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 22 svi 2012, 20:49

Lucimar napisao:i ja mislim :)

smile44

Plačen je najskuplje ikada za nas, Švabo je, i ktome, naši misle da je on dobar napadač.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 22 svi 2012, 20:54

ma neki misle i da je karadzic heroj
tu je to negdje
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 22 svi 2012, 20:55

@Lucimar, sve si rekao sa tim mega-giga trenersko ime. Samo takav moze ohladiti Gomeza, barem onda kada zasluzi (kada mu ne ide).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Effenberg23 » 23 svi 2012, 10:25

Ljudi da malo pokrenem maštu....
po medijima se vrti neki iznos 60 mil.€ koji je odobren za pojačanja, trebamo mi svih tih 60 mil. € dati za jednog čovjeka, a to je Radamel Falcao García 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

igrač kakvog trebamo, ostalo je nebitno :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 23 svi 2012, 10:46

Effenberg23 napisao:Ljudi da malo pokrenem maštu....
po medijima se vrti neki iznos 60 mil.€ koji je odobren za pojačanja, trebamo mi svih tih 60 mil. € dati za jednog čovjeka, a to je Radamel Falcao García 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

igrač kakvog trebamo, ostalo je nebitno :D

ti bokca :) to nije drkica to je drketina :lol: ....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2012, 10:56

Ja vama nemrem opisat koliko mene njegova narodnost i svih takvih jebe! :evil: Njega bi bilo jebeno uzet ali sam kad bi se Gomez prodo i to za dobre pare...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 23 svi 2012, 11:07

anton 1983 napisao:Ja vama nemrem opisat koliko mene njegova narodnost i svih takvih jebe! :evil: Njega bi bilo jebeno uzet ali sam kad bi se Gomez prodo i to za dobre pare...

Zanima me tvoje mišljenje, bili šta misliš oni pristali na gomez + 20 milja, jeli puno ili malo??????

ILI TAMAN :D

Ljudi treba nam winner i to pod hitno koji će zabiti odigrati kada je najpotrebnije :D
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi